Přejít na obsah

vložka zámku na víčku nádrže


mesr

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

:help: Ahoj, mám problém s vložkou zámku na víčku nádrže - vyměnil jsem vložky zámků a poslední, který je starý je na víčku nádrže a nevím jak s ním ven. Prošel jsem fórum a žádna kloudná odpověď a ani v DP (co mám já) není ani zmíňka (pouze víčko bez vložky s centr. otevíráním nádrže).

Díky za radu - Lukáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj nekde to tu je, ale taky jsem to hledal asi sto let, pac toto forum ma bez diskuze nejhorsi vyhledavani co jsem zatim kdy potkal..

ta vnitrni cast, co se protaci jde oddelat, kdyz zapacis z vnitrni strany sroubovakem na kraji (mozna ti tam bude zavazet tesneni, tak jej stahni). Jsou tam asi 4 vycnelky, ktere to vicko drzi pohromade.. ale narovinu ti rikam je to hrozna pakarna.. jde to dost tezko, je lepsi si vzit jeste druhej mensi sroubovak nebo neco, cim si pojistit, aby to zas nezapadlo zpet.. problem totiz je, ze vyndas jednu zarazku a abys to dostal ven, musis vyndat jeste druhou, ale ta jde uz o dost hure

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

jj, staci podpacit tu otocnou cast.. ale jako jde to dost blbe a potrebujes k tomu minimalne dva mensi sroubovaky.. problem je ten, ze jelikoz jsou ty zobacky 4, tak jakmile jeden povolis a pustis se do dalsiho, tak to ma tendenci zaskocit zase z5.. chce to trochu sily

jinak s tim komplet novym vickem jsem to taky nejak nepobral.. pokud vim, dze na foru nikdo takovou sadu neprodava

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Vím že to sem úplně nepatří, ale nevíte co může způsobovat docela silný zápach paliva kolem víčka nádrže. Když zaparkuju a jdu třeba dozádu, tak to docela dost cejtim... Na přítelkyni puntu to taky smrdělo, dal sem nový těsnění a je klid. Tady těsnění nic nezměnilo. Hrdlo jsem měl vyndaný a nevypadalo, že by bylo něco povolenýho..Nemáte někdo podobnou zkušenost a řešení?

Editováno: , autor: Plecháč Tony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...