Přejít na obsah

ben06

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 146
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ben06

  1. Matlácký AS. Jezdil bych v rámci záruky jinam. Já si vždycky řeknu co požaduji i nad rámec a co nechci. Je fakt, že tam jezdím od nova s O1 i Rapidem už cca 15 let tak se už trochu známe a nemají problém už mimo záruku i s vlastním olejem.
  2. Žádná novinka. Výměna brzdové kapaliny až po 4 letech u auta v záruce je prostě nesmysl. Někde tady koluje tabulka servisních úkonů tak si ji najdi. AS má vědět co má dělat a jestli jsi podepsal zakázku není rozhodující.
  3. Karek z HK> brzdovka nikdy nebyla po 4 letech, jak bylo uvedeno chvíli to natáhli na 3 roky jen u první výměny. V AS ti asi špatně nastavili intervaly, když jsem jel na výměnu oleje mimo interval, na můj požadavek nechali původní nastavení. Byl jsem vždy zvyklý na přehlednou papírovou servisku a teď si archivuju listy papíru
  4. Hučení a plavání auta jsem reklamoval už při najetí jen 500 km. Při kontrole geometrie zjistili tlak v pneu na maximum dle údaje na víčku při plném zatížení. Po odfouknutí na 2,2 se auto zklidnilo a hučení bylo méně intenzivní nicméně je pořád.
  5. Máš výpisy z elektronické servisky? Zavolej si raději do servisu. Prohlídku máš pravidelně v podstatě každý rok, střídá se olej a brzdovka, já tedy olej extra každý rok. Mě skončila 5letá záruka před 2 měsíci a doporučuji striktně intervaly dodržovat, jinak se ti budou cukat jak se zárukou na vůz, záruku mobility atd. Já záruku využil bohatě na klimatizaci 2x, palivové čerpadlo a geometrii. Auto mě dokonce nechalo na cestě 100km od domu, takže odtah, náhradní vozidlo a výměna zapalovací cívky na vrub ŠA a k tomu spousta starostí atd. protože první AS auto chtěl jen složit na dvůr do kopřiv, kde by čekal v pořadí, ale borec z odtahovky mě to domluvil přes známého v jiném, kde auto opravili ještě večer a ráno jsem si pro něho jel.
  6. Viz. příspěvky nahoře. Buď v klidu, u mě se po dalších 3 letech nic nezměnilo, Dunlop hučí stále, na zimních 15" Nokian bylo relativně víc ticho. Počítám, že něco jde i na vrub každoročnímu prohození zadek/předek, ale poslední 2 roky mám už celkem malý nájezd.
  7. Já mám sice Rapida 2019 a je jedno jestli taky Style a 2 znalí lidi to zkoušeli a oba nedali ani přes diagnostiku
  8. Nedávno jsem si nechal měnit volant za obšitý a byl jsem upozorněn že je ve fcl jiný.
  9. Já jsem měl už 2x za 4 roky jen přicpané trysky
  10. EGR? Měl jsem s ním problém ještě v záruce ale v ustálené rychlosti. Diagnostika? Takto je to věštění...
  11. Chybí ti ještě vzduchový, kabinový filtr a palivový? Ten u mojeho 1.0TSi není. Mě teď taky končí záruka a budu pokračovat v AS už s vlastním materiálem a výhradně s úkony které si sám vyžádám a rozhodně ne podle plánu výrobce. Maximálně příjdu jen o záruku mobility.
  12. Z ručičky teploměru nelze na 100% vycházet je to už jen pouhý sdělovač že má motor "provozní" teplotu. Teď je sice relativně teplo, ale zkusils zakrýt chladič? Chtělo by to zjistit opravdovou teplotu motoru třeba krabičkou ELM. Bude i nový termostat opravdu OK?
  13. Pravděpodobně páčka, zkus ji prostříknout čističem kontaktů
  14. ben06

    ET

    Cestování po STK je zbytečnost. Co STK jiný názor? Všichni víme jak výklady legislativy občas na konci "potravního řetězce" v praxi vypadají. Napiš konkrétní dotaz na MD a jedině tam dostaneš směroplatný vyjádření a ne vachrlatý názor šmudly z STK.
×
×
  • Vytvořit nový...