Interiér
Dotazy a zkušenosti s interiérem
Podfóra
-
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
- 732 příspěvků
-
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
- 285 příspěvků
180 témat v tomto fóru
-
Chtěl jsem do výbavy Sport místo tříramenného volantu čtyrmenný. Ač to tak z ceníku vypadá, že toto jde za cenu -1500,-, tak to jde pouze koupíte-li si částečný kožený paket za 15000,-. Toto trochu nechápu.
-
-
- 194 odpovědí
- 97,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Jsem zklamany, tolik penez za tolik cvrčků...... proč se musí škodovka tak ztrapnovat? lupe sklíčko u budíků, polystyren pod volantem, při rychlém rozjezdu lupne ve středovém panelu ....drnčí rameček kolem radia a ramecek kolem ventilace... -(((
-
-
- 142 odpovědí
- 93tis zobrazení
-
-
cus lidi, nevíte někdo jaký typ kabinového filtru je pro fabii II?? mám FIltron 1079A ,uhlíkový, bohužel nepasuje do toho otvoru, tedy pasuje, ale klechtá tam.. je užší kratší a prostě vubec tam nepasuje... :-( takže vyhozený 3 kila, ale všude píšou tento typ do II fabky.. nevíte někdo jaký typ tam 100% pasuje??? dík moc. mam motor 1.4 63kW r.v 2011 EDIT. zak i na strankach Filtronu je typ 1079.. tak ja prostě nevim, ale ten filtr tam prostě evidentně nepatří..
-
-
- 116 odpovědí
- 59,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak jste vyčistili klimatizaci? Nevíte někdo jak se dostanu k filtru s aktivním uhlím? Nějak se mě zdá že mě smrdí klimatizace, není to něja brzo po 3000km zas tak moc ji nepoužívám.
-
-
- 134 odpovědí
- 92,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím. Prosím nemá někdo zkušenost s výměnou otočných ovladačů klimy/topení ve Fabia II ? Vypadají normálně takto: Ale mám je rozbité tak jsem objednal z Allegra náhradní a chci to vyměnit. Akorát když za ně tahám tak prakticky jen sundám krytku ale ten otočný ovladač tam zůstane. Mám tahat i za ten zbytek který tam zůstane abych to vyndal a nebo se musí sundat celý ten panel, abych vyměnil ty ovladače? Asi hodinu se snažím najít nějaký návod ale nenašel jsem. Akorát jsem našel video jak se to vyměnuje u těch starších ,,zapuštěných" ovladačů a ty šly kleštěma jednoduše vytáhnout ale tady u těch mých to vypadá, že to tak nejde. …
-
- 5 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pánové mam dotaz.Rozbila se mi zadní část rolekty na panoramě,nestahuje se. Neměl to někdo z Vás někdy rozdělaný?Potřebuju vědět co je tam za mechanismus.Budu muset sundat tapecírunk a podivat se co se tam stalo.
-
-
- 11 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
-
-
Nesetkali jste se nekdo u Climaticu s podivnym hucenim vetraku na prvni rychlost? Dela to s i bez zaple klimy. Na vyssi rychlosti to nedela.
-
-
- 82 odpovědí
- 76,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Když je chladněji, tak bezpečnostní pás řidiče funguje bez problému. Jakmile ale začne být teplo nebo na auto svítí déle slunce, tak pás u řidiče se nechce povolit. Zpět se navíjí bez problému. Čím by to mohlo být? Fabia 2 po faceliftu. Pomůže jedině zatáhnout pořádně, chvili držet a pak povoli bud celý nebo o kousek a pak třeba ještě jednou to samé musím udělat, abych si mohl zapnout bezpečnostní pás.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
To bych nebyl já, abych stejně jako ve svém Rapidu neupravil tlačítka stahování oken i u Fabia II. Opět nákup na Alíku https://a.aliexpress.com/_EwQKoq5 1K4959857B a 5J0959855 Bohužel jak je to prioritně pro VW, tak podsvětlení je červené. I když s pájkou to umím a v OCT I jsem celé podsvětlení dělal, u těchto malých diod jsem využil služeb Miroslava Roušala z Hrádku u Rokycan https://www.facebook.com/groups/194250518495740/?ref=share. Do týdne byla tlačítka zpět, upravená na zelenou Škoda. TLAČÍTKA NA DVEŘÍCH SPOLUJEZDCŮ. Vytrhnout kryt madla přitahovače, delším tenkým šroubovákem zatlačit šikmo nahoru u přední strany misky t…
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
No bol som dnes u predajcu a povedal mi ze schranka na bryle sa da namontovat do rumika len vo vyrobe co sa mi zda dost divne. Schranka sa normalne dava hore do stredu medzi clony ale videl som na superbe ze namiesto paket overhead na soferovej strane je tam schranka ktora vyzera celkom slusne. Nema nahodou niekto skusenosti s tym ci to tam napasujem ak to objednam zo superba? dost mi to tam chyba a rumika chcem tiez trosku vytunit. (nerez listy, minibar, siete, kovove pedale, vana do kufra to uz mam) uz iba toto mi chyba ku stastiu Dik
-
- 9 odpovědí
- 12,8tis zobrazení
-
-
Fabie II o které chci psát patří mé ženě, koupila si ji dříve jako úplně novou. Osobně sedlám jiný vůz, více snad na www.renaultclub.cz, uživatel wc. Jedná se o 1.2 HTP 51kW ve verzi kombi, výbava tuším AMBIENTE. Nejprve napíšu své dojmy z vozu, abyste pochopili proč to všechno... :-) První podnět, kterým asi prošli všichni, byl samozřejmě o výško / šířkové disproporci rozměrů, zprvu a dodnes nepochopitelné. Po svezení jsem oproti F1 musel ocenit výrazný posun odladění podvozku, prostornější interiér, lepší zpracování interiéru a v neposlední řadě taky silnější a živější motor. Ostatní jsou kraviny. Co jsem autu nemohl odpustit, byla enormní hlučnost při cca 2600-3000…
-
- 11 odpovědí
- 29tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, prosím o radu ohľadom klimatizácie/kúrenia/vetrania na Fabii 2, r.v. 2008. Na diaľnici na odpočívadle som na ľavú mriežku STREDOVÉHO výduchu nešikovne osádzal držiak na mobil. Držiak sa rozpadol a za ľavú mriežku do výduchu mi z neho spadla strunka, v podstate rovnaká, ako je v pere na písanie. Keďže ju cez mriežku nebolo vidieť, kašlal som na to a šiel ďalej. Po krátkom čase som si uvedomil, že dovtedy idúci ventilátor zrazu nejde, tým pádom sa nedala zapnúť ani klíma. Skontroloval som poistky - poistka ventilátora bola vypálená. Po výmene poistky a zapnutí ventilátora sa ten rozbehol, ale len asi na 5 sekúnd a znovu sa prepálila aj nová poistka. Pros…
-
-
- 29 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdar všem. Koupil jsem autokameru Mio J85 a jelikož se mi nelíbí jejich originální držák, tak bych rád kameru instaloval na vnitřní zpětné zrcátko. Vyrobil jsem tedy držák, ale uvědomil jsem si, že by to bylo možné řešit i jinak - instalací magnetů do vnitřku zrcátka a poté kousků plechu (nebo také magnetů) v držáku kamery. Ale mám problém právě s instalací magnetů - nemáte někdo zkušenosti s rozborkou vnitřního zrcátka? V příloze posílám obrázek, kam jsem nacpal plastové "rozporky", ale nic nepovolilo. Také přikládám foto držáku - pro případnou inspiraci, Na tvar moc nekoukejte, je to první prototyp a musel jsem kus uříznout. Hrozně blbě se to měř…
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny majitelé roomsteru s loketní opěrkou, nemáte někdo zkušenosti se zaskočeným odjišťovačem na loketní opěrce? nechce vyskočit ven a tak ji mohu sklopit bez odjištění ale pouze až na nejspodnější pozici... trochu nemilé po najetých 900 km od novoty...
-
-
- 246 odpovědí
- 88,5tis zobrazení
-
-
Hezký večer, Potřebuji umístit krabičku se zásuvkami pro USB a AUX na palubní desku. Jako ideální místo jsem zvolil část palubní desky napravo od ovládací jednotky climatronicu, která je prázdná. Za tímto účelem bude nutné vyřezat otvor jak do samotného spodního plastu palubovky tak do zaslepovacího víčka. Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem co nejlépe otvory do tvrdého plastu vyřezat, abych neriskoval destrukci materiálu a zároveň mohl vyříznout otvor natolik přesně, aby se do něj krabička zacvakla? Díky, Emppu
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mohli byste mi prosím pomoci. Sháním pomocné pedály jako má instruktor autoškoly ve svém voze. Zjistil jsem že výrobce Veigel má přímo do Fabie II ozn. v2s131108 ale je problém je sehnat kompletní. Nemáte s něčím podobné zkušenosti? Montáž zvládnu ale nemůžu sehnat ani žádné Fabie II co používaly autoškoly ze kterých by se mohli demontovat. Díky za rady. Případně kdyby někdo měl doma tak bych je koupil.
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím :) Chtěl bych se zeptat, jestli jste se nesetkali někdy s tímhle problémem. Klima jede v pořádku bez problému ale když ji vypnu a pokračuji v jízdě pár minut, tak klapky se zevnitř i z venku začnou rosit. Pod výdechem to vypadá taky tak oroseně , jak kdyby něco vytékalo ( viz. foto). Po chvilce to vyschne. V servise si moc nevěděli rady, co by to mohlo být. Odtoky jsou prý průchozí, jen chybělo tak třetina chladiva, což mi přijde celkem dost od poslední kontroly na konci roku. Jinak na to, že tam je byl takový úbytek, tak klima fungovala celkem v pohodě bez problému. Auto mám několik let ale s tímto problémem jsem se začal setkávat až teď. Pár lidí říkalo, že to j…
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřeboval bych poradit. pořidili jsme si ojetou Fabii combi, rv 2008, a nyní jsem zaznamenal zvláštní zvuky při otáčení volantem. Ve chvíli kdy začnu otáčet do krajní polohy začne se z těla volant (ne přímo z něj, ale z té části které je stavitelná) ozývat zvuk, je to jako by při otáčení se otáčela nějaká pružina a znovu se napínala a povolovala. Nesetkal se s tím někdo? Díky
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo, jak lze odstranit tuto boční část dvojité podlahy nákladového prostoru? Jinak břevno nevytáhnu ;-) pozdravy André obrázek v odkazu https://ibb.co/ngWTrff
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím, byl by někdo ochotný změřit mi dýlku palubovky od dveří ke dveřím a mezi sloupkama? Je to na jeden projekt. Děkuji za přip. ochotu.
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, moc prosím o radu z čeho by pasovala rozumná přední sedadla do mojí dvojkové fabie 1,2 htp, r.v. 2008. Ze současných mě začínají při větším nájezdu km strašlivě bolet záda zhruba někde uprostřed. Nemám vyhřívání, ani boční airbagy a ani nepotřebuju. Rád bych nějaká klidně tvrdší sedadla, ale aby zase držely v zatáčkách. Četl jsem že se tam prý hodně dávají z Octavie 2 a prý i z VW Golfu, ale radši bych aby mi to někdo potvrdil. Díky všem moc za tipy...
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, vedel by nekdo, jak bez poskozeni vymenit spinac oken u ridice? U Fabia 1 to slo lehce, ale ve 2 je pres to madlo a ja netusim, jak a jake plasty sundat a dostat se ke spinaci. Diky!
-
-
- 3 odpovědi
- 10,7tis zobrazení
-
-
Ahojte chcem sa opýtať čo ste kupovali do Roomstera autopoťahy so športovými sedadlami v predu vzadu delené aké autopoťahy ste kupovali a kde ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravim, vypozoroval jsem, že když nechám auto na volnoběh tak tam něco drnčí, jakmile přidám plyn přestane to. Dělá vám to taky? Nevíte někdo co s tim mám udělat? pochybuju, že v servise na to přijdou
-
-
- 120 odpovědí
- 88tis zobrazení
- 1 sledující
-