Hospoda FA & RO
Pokec pro Fabii a Roomster
87 témat v tomto fóru
-
Přátelé okřídleného šípu, výsledný efekt je parádní to jsem viděl v TV pořadu Autosalon na Primě. Ty částice jsou opravdu,opravdu malé a dokáží zacelit miroprasklinky v laku. Ale co ruce? Tam se také budou zachycovat a jen tak dolů pod vodou a mýdlem, nepůjdou. Těma rukama potom třeba večer různě šmátráme a prstama se také dotýkáme choulostivých ženských zákoutí. Chci rozproudit debatu na toto téma a neuspokojí mne odpovědi typu: kdyby to bylo závadné tak to nevyrábějí, či tak si kup vosky bez nano částic.Co Vy na to? Radek.
-
-
- 7 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, plánujeme koupi rodinného auta a rozhodujeme se mezi vozy kia carens a kia ceed sw. http://www.slovakiaauto.sk/model/novy-carens http://www.slovakiaauto.sk/model/kia-ceed-sw Jaký je Váš názor? Je Carens nějak výrazně lepší (větší úložný prostor atd.) než o něco levnější ceed sw? Díky
-
-
- 9 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, před nedávnem jsem koupil Fabii 1,4 tdi Greenline, rv 2009. V léte plánuju nechat vyměnit rozvody a celkově nechat auto prověřit odborným okem .... poradíte mi nějaký spolehlivý neautorizovaný servis (Praha, Kolin, Pardubice), někoho kdo těmhle autům opravdu rozumí a neúčtuje si miliony? Tady na stránkách jsem nic kloudného nenašel ...mám pocit, že výfuk kouří víc než by měl, potom spotřeba je trochu vyšší než jsem čekal (počítač ukazuje dlouhodobý průměr cca 3,8 litrů, ve skutečnosti jezdím za 4,8 i při hodně opatrné jízdě, rozdíl 25%...ale jinak, až na to naprosto příšerné spřevodování, zatím jezdí solidně i se 100t. na tachometru žádný problém...
-
-
- 9 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
-
Jezis marja..... Nikdy nemejte nalesteny auto zaparkovany v Litvinove. Zijou tady proste asi zarlivy blbeckove, kterzy si mysli, ze jsou drsny, kdyz nekomu objedou klickem auto. Fakt mazec..... Kriminal, zavrit je na 5 let. Sorry za zakladani novyho tematu. Jsem fakt moc nas*anej.
-
-
- 89 odpovědí
- 24,1tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo co je tohle za model alu kol? Podle designu bych řekl, že původ je VW ale jejich název nemůžu nikde sehnat.
-
-
- 13 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002062301 Otázka : lze ve fabii provozovat sex? Mladý lidi, zřejmě cílovou skupinu pro model Junior, jistě zajímá i tento fakt. Odpověď : ne. Komentář ze dne: 25.08.2005 16:04:52 Reagovat Autor: Pegro Titulek:Sex ve Fabii? Jde to. Tento zázrak jménem Fabia kombi 1,4MPi máme v práci. Sice jsem se zděsil, když jsem na rozpysu viděl, co jsem na svou (naštěstí krátkou) služební cestu vyfasoval, ale jeden zážitek se stopařkou to plně vynahradil. Měřím skoro dva metry a zmíněná stopařka měří 175 cm.(Vím to přesně, neboť se vídáme dodnes) Maximálně jsem sklopil sedadlo spolujezdce a klasická misionářská poloha se stala prove…
-
-
- 991 odpovědí
- 184,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dá se to nějak dostat do České republiky? ... rád bych koupil jeden kus (a třeba se i s někým svezl - zaplatím za něj poštovný za oba kabely!) Rád bych ale aby mě s tím někdo vysvětli základy - něco jsem už pochytil od kamaráda ,ale to nestačí - chybí praxe. Vím že budu potřebovat kabel HEX-CAN (KKL je na starší vozy - to nebrat). Mám Oczavii 2 (2006) - předfacelift"
-
-
- 24 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ako napovedá názov témy tak hľadám nejakú fabiu II v slušnom stave pre sestru podmienky sú nasledovné: 1. žiadnú základnú výbavu 2. musí mať klímu, elektrické okná, zrkadlá, pal.počítač, hmlovky.......bonus ktorý poteší: vyhrievanie sedačiek, tempomat, maxidot, origo. rádio, cuvacie senzory. 3. motor 1,4 a 1,6 benzín, 1,4TDI silnejšiu variantu a 1,9TDI 4. počet najazdených km závisí podľa motora a stavu celkového auta ale ideálne by bolo tak do 150-170tkm. 5. na farbe nezáleží keďže všetký farby sú pekné. 6. cenový strop je zatiaľ na 4000€ je možné že sa zvýši o pár sto € keď bude ozaj za to tá fabia stáť. PS: Píšte aj rady na autobazáry po SR, ktoré odporúča…
-
- 9 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
...zdravim pani...neviem jak to vobec funguje softwerovo, ale je mozne nejako zmenit kod imobilizeru v aute?...myslim, ze by som skopiroval nejako imob. z jedneho auta do druheho aby sa dali nastartovat obidve jednym klucom...je nieco podobne moznee?...diky
-
- 1 odpověď
- 2,9tis zobrazení
-
-
http://www.auto.cz/milion-kilometru-75362
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
-
zdravim nemate nekdo fotku s potahem kapoty na fabii 2 na netu sem nic neenasel predem diky ;-)
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
ahoj koupil sem asi slepe predrazenou fabii s domenim,ze je po velkem servise,ale naletel sem totalnimu lhari. bylo mi receno,ze je auto po rozvodech -souhlasi, po filtrech a oleji- souhlasi castecne,ale kravina neresil bych,ale ted to zacina, vymena zadnich tlumicu domeni,ze to neni smejd - zjisteno,ze jde o levnou cinu zas ebych neresil to je otazka par korun, nove predni brzdy i zadni- vysledke pouze desticky plus zatuhly zadni pistek a zkroucene kotouce, po vymene prednich lozisek a cepu- vysledek auto bylo tezce bourano a vymenena jedna strana tlumic,poloosy,tehlice,lozisko, cepy rizeni, geometrie udelana spatne volant je malicko vytoceny doleva, auto pdoel nej …
-
-
- 28 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci si koupit Fabii RS od roku 2010. Nevíte o něčem? Díky
-
- 8 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni ropáci, stále se tu debatuje o 1,2 >>>2,0 litrových benzíňákách.... Chci založit topic, kde bez dlouhého hledání si pokecáme o našich miláčcích, na co si dát pozor, Vaše skušenosti, jak se o něj starat atd. atd. Doufám, že se to rozjede.... Dattel
-
- 123 odpovědí
- 20tis zobrazení
-
-
Tak lidi jaké máte zkušenosti s Českou poštou ? Já teda jen ty špatné. Na inzerát jsem koupil nějakou věc a borec mě hned druhý den poslal číslo balíku takže jsem věděl kde balík momentálně je. Včera měl balík přijít a ejhle,nepřišel. Dneska letím z práce ja magor a těším se že to už bude na poště a zase nic. To už je několikátej balík co zůstal někde trčet. Nepřejte si slyšet ter rachot co jsem tam udělal. Asi 8 lidí zamnou mělo docela pěknou podívanou. Okamžitě jsem tam sepsal stížnost tak uvidím co z toho bude. A to nemluvím o tom že jak jsem byl nas****j tak jsem ještě vlítnul do Baumaxu pro nějaký lepidlo a tak jsem se tam dohádal s prodavačem že ten už to…
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych vás poprosit, jestli někdo neznáte nějaký ověřený servis v Plzni? Spíše neautorizovaný. Mám Octavii I a chci si tam nechat dát tempomat, tak někdo kdo by to rychle a kvalitně zvládl Díky!
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Nevíte někdo prosím, kde v Brně nebo poblíž Brna můžu nechat ekologicky zlikvidovat auto? Předem děkuju
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, v dohledné době se chystám koupit nové auto. V současné době mám roomstera a jsem s ním celkem spokejený a myslel jsem, že si ho koupím znovu. Na auto mám 320 000 (max 330 000 ). Díval jsem se ale i na nabídky skladových OII a zjistil jsem, že se dají pořídit i za tyto peníze. Tak teď nevím, jestli jít do skoro plně vybaveného roomstera 1.2 tsi 63kw, nebo do skladovky OII 1.2.tsi 77kw ve výbavě prima, kde je ve výbavě takový ten základ, jako klimatizace a rádio. Skladovku jsem nikdy neměl, tak nevím, jaká jsou v tom úskalí.
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím..vlastním Škodu Fabiu 1.2mpi má už nabehaných dosť km..ale mám k dispozícií motor 1.2htp..tak sa chcem spýtať či je potrebná aj výmena riadiacej jednotky alebo sa používa tá istá?..Ďakujem:)
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Ahojky všichni, tak si tak koukám na netu co by jsem pořídil pro našeho "cikánka" a hle našel jsem tohle: http://www.tuning-in.cz/skoda-roomster-rameceky-prednich-svetel-mil.html Gratuluji Foromene...
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Informace pro všechny majitele Roomsterů a zároveň NEčleny RoomsterClubu, kteří to ještě nevědí a rádi by se zúčastnili nějakého srazu majitelů Roomsterů (členství v klubu není podmínkou účasti na srazu), případně by se k nám chtěli připojit jako noví členové - V SOBOTU 29.9.2012 SE KONÁ V MLADÉ BOLESLAVI 4. CELOSTÁTNÍ SRAZ ROOMSTERCLUBU - viz odkaz: .
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenosti s nákupem škodovky. Myšleno teda jen škodováci. Nějaký rady, jestli jste ukecali ještě + k ty základní slevě něco navíc. Byla už ta prodloužená záruka zdarma? Vstahuje se ta sleva i na vozy skladem... Čeká mě to příští rok asi u fabie, tak se zajímám. Tak jakékoli postřehy jsou vítány
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
ked som kupoval fabiu, ini kupovali dacie, ja som sa znich smial, teraz sa smeju oni zo mna, , take nevydarene auto, stale niečo a hlavne to servo, neviem načo niekto vyraba auta ked to nevie, teraz banujem že som nekupil radščej daciu, , aqlebo škodovka nech radšej vyraba 105 alebo 120 , to sa da aspon na ceste opraviť KAŽDEMU " BUDEM ODPORUČAŤ" LEN ŠKODOVKU
-
-
- 31 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-