Přejít na obsah

Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI

720 témat v tomto fóru

• 15 odpovědí
    • 13.7k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  1. ůnik oleje

• 6 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  2. cena za práci

• 7 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  3. číslo dílu

• 3 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
  4. TDi PD?

• 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  5. Nejde nastartovat SDI

• 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
  6. Miznutie oleja 1 2 3

• 63 odpovědí
    • 35.8k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  7. EGR

• 11 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
  8. Opet problem s turbem

• 5 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  9. Nefunkční turbo

• 7 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 11.6k zobrazení
  10. Turbo Fabia I RS

• 22 odpovědí
    • 9.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, dnes se mi sekly 5 dvere na roomster rv 2011. Motorek běží ale dveře nejdou otevřít. Podařilo se mi je otevřit ručně zevnitř vozu. Demontoval jsem průchodku s elektroinstalaci co vede z dveri do kastle a zjistil, ze jeden drát je přerušen a zbytek nacaty. Kazdopadne když prerušený drát spojím, tak petky stále nejdou. Motorek bezi, ale jinak nic. Koukal jsem na všechny pojistky a ty jsou taky ok. Ve foru jsem nasel vsechno mozny, ale ne tuto kombinaci zavady. Co s tim muze bejt? Prosim a dekuji za kazdou radu.
    • Zdravím, dnes se mi sekly 5 dvere na roomster rv 2011. Motorek běží ale dveře nejdou otevřít. Podařilo se mi je otevřit ručně zevnitř vozu. Demontoval jsem průchodku s elektroinstalaci co vede z dveri do kastle a zjistil, ze jeden drát je přerušen a zbytek nacaty. Kazdopadne když prerušený drát spojím, tak petky stále nejdou. Když na otevřených dveřích nasimuluju šroubovákem zamknutí západky zámku, tak taky po zmáčknutí motorek bezi, ale jinak nic. Koukal jsem na všechny pojistky a ty jsou taky ok. Ve foru jsem nasel vsechno mozny, ale ne tuto kombinaci zavady. Co s tim muze bejt? Prosim a dekuji za kazdou radu.
    • Když jsem kupoval měl najeto 220tis km
    • Jj, index B je aj pre iV       Aspon som to dostal k autu, je to este zabalene
    • Ahoj Borci, koupil jsem kabeláž, ale asi jiný model neboli barvy kabelů jsou jiné. Zapojil jsem 3 kabely ze svazku podle původnáho do konektoru k páčce a zůstali mi 3 kabely, které počítám, že mám zapojit do T15A svorky, ale netuším který kam prosím o radu. Díky předem 
  • Vytvořit nový...