Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem Luďa,

Sem pište rady a tipy čím, jak a kde umývat vaše auta.

2. Zahájeno uživatelem Michal B.,

Zdravím , všiml jsem si jedné drobnosti , možná to tak má být - moje dálkové světla svítí příliš vysoko , co s tím ? Neoslňují vozovku ale svítí tak v mém zorném poli, výše. U naší octavie svítí normálně přímo na cestu do dálky , ale u Yetiho moc vysoko, prakticky vůbec né na cestu. Tlumené=potkávací světla svíto normálně. To kolečko pod volantem-na to jsem nesahal je v poloze - ....... tak nevím. Že bych jezdil extra v noci se říct nedá, ale připadá mi to trošku divné. Díky za případné komenty

3. Zahájeno uživatelem dedalebeda,

Zdarec "Yeťáci", zakoupil jsem chrániče na přední masku ,na zimu dobrá věc auto se dřív ohřeje a hlavně to chrání chladíč před tím bordelem co používají silničáři.Vzniknul ale jeden problém.Netušil jsem že čidlo pro venkovní teplotu bude lhát (i když je umístěné pod nárazníkem na levé straně ve směru jízdy).Pro provoz v zimě dost podstatná věc.Ptám se?Máte někdo zkušenost nebo radu jak se toho nedostatku zbavit? Dík za radu která bude přínosem pro všechny Yeťáky.

4. Zahájeno uživatelem pikis,

ahojte. uz ste niekto menil obmedzovac prednych dveri na yetine? aky je postup? treba rozobrrat dvere? ked na to pozeram je tu opacny obmedzovac ako napr. na fabii kde sa vybera von spod pristrojovky. na yetine sa zrejme vybera von z priestoru dveri. alebo sa mylim? ak je to tak, najvacsi problem vidim v uzavreti dveri, su dokonale zavrete (zanitovane) 🙈. mate niekto skusenosti s tym? vdaka za rady

5. Zahájeno uživatelem Pascal,

Ahoj. Nevíte někdo kolik stoji lakování celé střechy yetiho přibližně? Děkuji moc.

• 1 odpověď
    • 1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem hadak11,

kluci jaký máte postřehy s lemem zadních dveří ? dole jak je ten oblouk co dosedá na gumu v podběhu je zevnitř dost zasviněnej a od kamínků, jaká bude asi živitnost dveří v tomto místě viz foto ? Nechtělo by to tam dát preventivně nějakou průhlednou samolepku jako je z venku ?

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Toper,

Ahoj, řeším drobný problém, potřebuji sundat přední nárazník a rád bych věděl, kde všude jsou šrouby, abych náhodou něco neutrhnul, neulomil a pod. Nemáte někdo nějaký obrázek, či jinou radu? Děkuji.

8. Zahájeno uživatelem mylys,

Tak dnes jsem zjistil, že mi někde upadla přední levá krytka střešního nosiče - ližiny. Jedná se o díl 5L0 860 145. Nemůžete ho někdo sehnat nějak levně? Kontroloval jsem i pravý a plastové packy co jej drží upadly už při velmi lehkém zabrání. Křehne to nějak rychle ten lehčenej polypropylen . . . holt kvalitní Škodovka se po 5 letech začíná sypat.

• 12 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem freevisio1980,

Ahoj všichni, začal jsem mít problém na mém Yetim... nefunguje mi vyhřívání čelního skla, když ho zapnu na cca.2s se rozsvítí kontrolka na vypínači a pak zhasne a nic....tož jsem vyměnil relé vyhřívání čelního skla a pořád nic... pojistka je ok.. loni na podzim bylo sklo měněno.. nesetkal se s tím prosím někdo?? Díky :)

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem mr_freddy,

Ahoj, uz nekolik dni marne patram po informacich ohledne SKODA boxu. Myslim, ze vyrobcem je Thule. Bohuzel mi prasklo jedno to raminko, co drzi box otevreny, a potreboval bych ho nahradit. Neresil nekdo stejnou zalezitost? Pripane nevite, co je Thule oznaceni tohoto boxu nebo pripadne kompatibilni nahradni dil? Dekuju

• 6 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem josef.D,

Zdravím,dneska se mi stal průser,nemůžu zavřít střešní okno posuv funguje,i ta roleta,co je pod oknem,ale je to pořád pootevřené,jako na ventilačku.Pořád jsem to otvíral a zavíral,ale bez úspěchu.Když to chci dovřít,tak to prostě nejde.Všechno jsem promazával a zkoušel jsem tomu trochu pomoct rukou,ale nejde to.Na vagu se všechno tváří OK.Díky za jakoukoli radu.

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Naahk,

Ahoj. Dnes se mi podařilo o bránu otočit přední levý dveře - jsem lopata. Nějak jsem to opravil ale potřeboval bych někde zjistit kod barvy. Dá se to vyčíst s WIN kodu? Díky

• 1 odpověď
    • 4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem phunix,

marne hledam na internetu dp pro yetiho, zapadlo mi cidlo parkovaciho senzoru do narazniku, takze ho potrebuju sundat... nemel by nekdo navod jak presne na to? dekuju

14. Zahájeno uživatelem mylys,

Mam dotaz, resili jste nekdo dodelani tazneho na Yetiho po koupi? Jaky typ, za kolik penez, kde koupit, kde namontovat . . . ?

15. Zahájeno uživatelem Zdeneek,

Jak je na tom Yeti ohledne koroze karoserie? Rezne to po par letech jako Felicie nebo to je lepsi? Kde rezne nejvic? Blatniky? Po kolika letech?

16. Zahájeno uživatelem Durri76,

Ahojte, keď som prišiel k autu, toto mi trčalo zo spät.zrkadla na vodičovej strane🤔 Môže to byť diel zo zrkadla? Alebo sa niekto iba o niečo pokúšal? Zrkadlo funguje ako má - ovládanie a nemá ani žiadnu vôlu pri zatlačení naň rukou.

17. Zahájeno uživatelem mischak,

Ahoj lidi ,chtěl bych se vás zaptat jak jste na tom s čelním sklem. Ja jen jestli mam takový štěstí jen já ,mam mazlika od řijna 2009 a už jsem měl od kaminku 2krát prasklý sklo . Před tím jsem měl 4 roky peugeot 406 a nikdy nic.

18. Zahájeno uživatelem Kebs,

Zdravím, koupil jsem si yetiho s výbavou experience s tažným zařízením z exekuce. Mám dva klíče od vozidla, ale nemám klíč od koule. Naštěstí je koule součástí vozidla a mám ji. Jen ji nemůžu odjistit a sundat. Jaké je řešení?

• 2 odpovědi
    • 5,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Xegiie,

ahoj, dá se vyměnit nárazník na škoda yeti FL City za FL outdoor ? chystám se na přechod na xenony, a hledám nárazník s dírama na odstřiky, a napadlo mě, jestli bych si to mohl překopat na outdoor nárazník. za mě vypadá trochu líp než ten na city.

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem mylys,

Dívám se po nějakém střešním boxu - moje požadavky jsou, že by měl být spíš kratší, široký a relativně nízký. Tak aby byl o něco málo menší než střecha Yetiho. Měl by být pouze na převážení zavazadel, ne na lyže. Máte někdo nějakou zkušenost? Co byste doporučili?

• 21 odpovědí
    • 13,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Petr H,

Zdravím, mám dilema. Tchánovi chci pořídit příčníky na hagusy na jeho Yetiho. Jelikož je to překvápko nemám moc možností zjstit možnosti. Jaké lzou použít příčníky na hagsy?? Známý mi tvrdí že jsou hagsy atypického rozměru a nejdou tam dát kdejaké příčníky. Jak to tedy je? P.S.: mám možnosti mít docela levné universální příčníky. Díky za pomoc

• Pozitivní
    • 78 odpovědí
    • 70,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Davson,

Zdravim,mam prvni zimu Skoda Yeti a hned pri prvnich mrazech mam problem.Zamrza mi vicko nadrze.Tzn.ze pri odemknuti centralniho zamykani se neodjisti vicko a nelze natankovat.Nevim jestli je uvnitr motorku vlkost nebo proc to blbne pouze pri mrazech.Kdyz je teplo tak zadny problem neni.Zaroven.jsem prisel na to,ze ve skodovce uz asi nemysleli na nouzove otevirani vicka.U octavie 1a2 jsem toto nouzove otevirani mel.Nevim jak se popr do nadrze dostat.Neresil nekdo podobny problem?

• 2 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Rumstr1,

Sháním zadní zástěrky na yetiho, ale chtěl bych jen nějaké decentní, menší. Poraďte, kde sehnat a popř. typ nebo oznaceni

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Promato,

Ahoj, mám dotaz ohledně vnějších zpětných zrcátek, respektive zpětné zrcátko u řidiče. Kupoval jsem auto jako ojeté a chci se zeptat. Do Yeti se nedělají zrcátka pro mrtvý úhel, nebo to byla nadstandardní výbava? Případně, dá se toto zrcátko vyměnit a kolik případně stojí? Pozn.: Škoda Yeti 1,8 TSI Experience Díky za odpovědi.

• Díky
    • 28 odpovědí
    • 24,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem DIAGNOSTIK,

Nevíte někdo, kde se dá koupit chrom výplně masky na Facelift? ( 2016) . Na starý model je toho dost....

• 5 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.