Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

Nápravy,převodovém ústrojí, tlumiče, pružiny, kola...

1. Zahájeno uživatelem Viktor Koska,

Potřeboval bych si ověřit informaci. Kdo máte Yetinu 1.2 Tsi a budete mít chuť a čas zajet do nějakého Autosalonu Škoda. Zeptejte se na servise jaké tlumiče (kod výrobku) máte na autě dle vinu auta, ať vám to vyjedou z ETKY. Mě tam vyběhlo toho: Předek je 1K0413031BK a zadek 1K0513029EN. Nemám nikoho v okolí kdo má stejnou motorizaci na Yetine. Moc by mi to pomohlo. Mám podezření, že mám jiné tlumiče než by tam měli být. Děkuji za info....

• 7 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem stefan64,

Dobry den, tak som sa stal aj ja vlastnikom Yeti-ho. Zatial v zabehu. Mam ale taky problem, ktory neviem lokalizovat, a nechcem utekat do servisu hned prvy mesiac. A teraz popis: Pri pomalom cuvani do kopceka so strkom ( rozumej do garaze - asi 10 m) , trochu na spojku, sa vyvali divny smrad spod auta. Cele cuvanie trva tak 10-15 sekund, takze mi to nepripada taky hrozny zahul na spojku. Alebo to robi Haldex? Tak, a uz teraz sa bojim reakcii.....

• 6 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem arch,

objavil som zaujimavu vec, ktora ma trochu znepokojuje - uz druhy krat som si vsimol, ze pri zadnych kolesach - z vonkajsej strany som mal ruzove flaky - akoby tam vytiekla nejaka tekutina, napada vas co by ty to mohlo byt? Prikladam foto z mobilu, dufam, ze to bude z neho aspon trosku zrejme.

• Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem stanmar,

Našel jsem v novinách test 16" vhodné třeba na Yetiho : originál ADAC http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2012_Sommerreifen_Test_215_65_R16.aspx?ComponentId=113506&SourcePageId=31821

• 5 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem banicek,

Zdravím všechny příznivce auta roku 2010 v ČR. Mi přibyla na čele další vráska. Po problémech s vrzáním někde v předních dveřích, které je stále nevyřešeno, přibyl další. Zpátečku mi jde zařadit úplně lehce, ale jakmile ji chci vyřadit tak to je záhul. Musím vynaložit dost síly, aby se mi to podařilo. Doteď to bylo v pohodě, ale teď je to bez použití síly nemožné. Nedělá to vždy, někdy to jde lehce, ale někdy to je dřina. Nejvíce to dělá, když odemknu zamykání zpátečky a chci vyřadit.Ale i při parkování to občas "zazlobí". Nevíte někdo co s tím? Určitě opět navštívím servis. Yetík mi dělá už 10. měsíců opravdu radost.

• 6 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Flegmo,

Zdravim vsetkych fanusikov snezneho muza! Nema z Vas niekto skusenosti s diskami 7,5x16 ET35? Hladal som alternativne obutie na zimu za 225/50 R17 - 7x17 ET45 na ktorych by som mohol pouzit snehove retaze aj na prednej naprave. Nechcem vsak stratit aktualnu svetlu vysku. Nasiel som disky s rozmerom 7,5x16 ET35 na ktorych je mozne pouzit retaze aj na prednych kolesach pri pouziti pneu 215/60 R16. Ak ma niekto disky s ET35 budem rad ak napise svoje skusenosti. Pripadne budem rad ak vyjadrite svoj nazor na zvysene zatazenie a opotrebovanie naprav. Vdaka! Yetikum zdar!

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Tomino Men.,

Tak toto vyzerá fakt skvele! To by snáď chcel asi každý z nás.. Ale tá suma, tak trochu "Nemecká"... http://www.autokaleidoskop.cz/Novinky/Skoda-Yeti-4x4-s-vyssim-podvozkem/ http://www.delta4x4.com/content/view/94/85/lang,de/

• 10 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem VtecManiac,

chci dát na Yetiho max. kola a snížit ho, poradí mi někdo, jaká kola (jaké rozměry) se mi tam maximálně vejdou ? Nemáte někdo foto (ne virtual tuning) s Yetim, který má takto velká kola ?

9. Zahájeno uživatelem Sdíčák,

Zdravím, nevíte někdo kde sehnat nápravnici na Yetiho? Není náhodou stejná s nápravnicí z Octavie II ?? Pokud tu je někdo s ETKOU, tak prosím jestli by mi mohl zjistil číslo dílu u té nápravnice Dííky moc

• 16 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem lukasx,

Zdravim, mam uz porizene zimni pneu na Yetiho a premyslim kdy prezout. Uz bych diky teplotam prezu (dneska -1,5)l, ale ceka me 3000km po evrope (Belgie, Holandsko, Nemecko...) po dalnicich na konci rijna. Problem je, ze tam je v planu i Svycarsko a pass v 2500mnm. Opravdu se rozhoduju, jestli to ojeti zimaku za prezuti stoji. Mam ctyrkolku. Co myslite?

• 57 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem jirka222,

Nemůžu si pomoct, ale Yeti je hlučnější než 15 let stará Vectra B. Teď na tom mám nějaké origo Continentaly 215/60/16 - máte někdo pls zkušenosti s nějakými ultra tichými pneu? Další věc jsou rány při přejezdu nerovností - možná by pomohlo to podhustit - kolik vůbec má být vpředu tlak? Dík.

• 6 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Sranki,

Zacinam mat problem so zamrzanim rucnej brzdy. Tak by som sa chcel spytat ci sa s tym da nejako bojovat (okrem navstevy servisu). Obcas clovek proste musi zastavit v kopci, kde nechat auto stat len na zaradenej rychlosti moze byt celkom riziko.

• 23 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj, jsem po výměně celého motoru v záruce (vadná napínací kladka, jak jsem psal jinde na fóru). Výměna proběhla zdá se velmi dobře, motor jezdí perfektně - lepší něž původní Minulý týden jsem s ním na dovolené najel cca 3500km bez jediného problému. Začal jsem ale pozorovat (poslouchat) zvláštní jev při rozjezdu na zpátečku do kopce (větší sklon). Projevuje se to jako hlasité skřípání-vrzání a cítím i drobné vibrace. Sázím na to, že to jde ze spojky. Dnes jsem při normálním rozjezdu dopředu párkrát slyšel podobný zvuk, ale o hodně hodně slabší. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Případně zda nevíte, jestli to může souviset se zmíněnou výměnou motoru. Díky za ti…

• 3 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem WalkerT,

Včera jsem si cestou do práce všiml, že se aktuálně na nových vozech Yeti začalo objevovat jiné provedení zadního dílu výfuku bez ohledu na motorizaci a pohon zadní nápravy. Došlo také zřejmě k úpravě podlahy zavazadlového prostoru, protože nový zadní díl výfuku je pod celou podlahou zprava s vývodem vlevo a u původního provedení podlahy byl zadní díl omezen dolů vystouplým prolisem schránky nářadí a příslušenství na pravé straně a tak byl pouze zhruba od prostředka zadní části doleva. Máte už někdo z nových majitelů toto nové provedení ? Jak pak nově vypadá prostor pod podlahou zavazadlového prostoru, nemohl by to někdo vyfotit ? Já to nafotit nemohu, snad až potkám něj…

• 3 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Milo77,

Zdravim vsetkych majitelov Yetika. Uz dlhsiu dobu (auto kupene 12/2009) sa mi vyskytuje rezonancia pri nastartovani a jemnom pridani plynu (cca 1200 ot.) niekde v prostrednej resp. v zadnej casti vyfuku. Rezonancia je dost vyrazna - "kovovy zvuk". Ked som to reklamoval (okrem inych veci), technik u dealera mi povedal, ze to je normalne, ze to maju aj Fabie s tym istym motorom a je to vraj rezonancia od turba. V case reklamacie (6/2010) Skoda na toto nemala ziadne usmernenie pre servisy. Rozisli sme sa s tym ze, v pripade ze Skoda usmernenie vyda, mi servis zavola prip. pri povinnej prehliadke. Chcem sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost/problem a ako bol rieseny? Za …

• 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jan Tichy,

Zdravim zkouseli jste nekdo dat yetikovy podlozky a rozsirit roztece ? melo by to lepe sedet v zatackach ( ne ze by nesedelo) a vzhledove by to melo byt take lepsi... diky cus all

• 6 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Tom373,

Vcera se mi stala takova vec jeli jsme na ples ridil jsem ja normalne jsem zaparkoval nechavam pouze kvalt, no a po zabave sedneme do auta mazelka musela ridit nastartuje a ze ji nejde zaradit spatecka sahnu na radicku ta nejak cela plandala jak by litala na volno, spatecku se tam podarilo nejakym zazrakem hodit, ale ta uz zustala a nejde ani vyradit paka chodi jak by tam byla na paradu tak jsem s tim couvl na jine parkovaci misto a volali jsme taxi. Zajimalo by me co u noveho auta se muze takto posrat ma najeto 10 000Km prevazne dalky, takze zitra volat servis auto je nepojizdne. Jsem zvedavy co technici vymysli, jeste jsem mel v planu v breznu vyrazit do alp jeste ze se…

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem filcik,

zdravim.mam 6-mesacne yeti a pri vymene kolies som zbada hrdzave casti(nie som odbornik)tam ako sa konci tlmic.neviem ci je to normalne a ci s tym mam nieco podniknut.mam najazdene 11000km.

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  19. Zdravím všechny, může mi prosím někdo osvětlit na jakém rozměru pneu je standartně dodáván YETI ?Abych se přiznal,tak v tom mám chaos.V základní výbavě YETI ABMITION jsou al. kola "MOON" rozměr 7J x16" a pneu 215/60 R16 95H (polymerní nátěr). V některých příspěvcích jsem se dočetl, ze byl dodán na pneu o rozměru 205/55 R16.Jinak jak jsem četl je YETI vždy dodáván na pneu letních. U výbavy YETI ACTIVE jsou dodávány plechové disky,ale pneu také 215/60 R16.Jak to tedy opravdu je??Platí to co je uvedeno v základní výbavě,nebo je to jinak? Díky.

• 5 odpovědí
    • 19,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem miki53,

Zdravím všechny Yeťáky. Mám 1.2 Active. No ale nevím, jestli tam je ESP. ASR - protiprokluz tam mám. Ale ESP nevím , jak to zjistím. Trochu mě zviklala příručka, kde píšou, že je to mimořádná výbava. Díky za odpovědi, miki

• 5 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Jz73,

Zdravím, dnes jsem v popisu výbavy Active našel tuto řádku: Pneumatiky 215/60 R16 95H (polymerní nátěr) Tušíte někdo co znamená onen polymerní nátěr? Ani v prodejně Škody v Praze 6 netušili. Nejedná se o hmotu uvnitř pneumatiky, která zabrání úniku vzduchu při defektu? Vím, že toto existuje, setkal jsem se s tím v USA. Děkuji za odpovědi.

• 10 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem daniel.m,

Ahojte, ma pls niekto k dispozicii parametre potrebne pre nastavenie geometrie prednej napravy?

• 9 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem liborch,

Ahoj lidi, namontoval jem zimní pneu původně letní 215/60 R16 nyní zimní 205/55 R16 mrkněte na tabulky http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php výsledek je v mém případě, že mám měnší obvod kola -102 mm, -4,89 % Zdáse mi, že mám dle počítače nižší spotřebu Jaké hodnoty se mi vlastně změnili? Už o tom někdo přemýšlel?

• Negativní
    • 38 odpovědí
    • 19,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem banicek,

Zdravím všechny fans YETIHO. Měl bych takový, možná" hloupý" dotaz, ale jsem laik. Mohu použít šrouby kterými jsem měl uchyceny elektrony k uchycení plechových disků, nebo musím zakoupit jiné ? Dík za rady. Banicek

• 5 odpovědí
    • 10,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem myspulin,

Zdravím, před nedávnem jsem se stal šťastným majitelem Yeti 1.2, mám najeto cca 800 km a zatím si nemůžu na nic stěžovat. Zajímalo by mne ale, jak přesně vlastně funguje ASR (protiprokluz). Zimu jsem zatím s Yetim nezažil, takže příležitostí v prokluzu moc nebylo. Několikrát se mi ale podařilo protočit kola při rychlém rozjezdu na mokré cestě nebo při rozjezdu do kopce na lesní cestě posypané šotolinou. V manuálu je napsáno, že aktivace ASR je signalizována symbolem na ciferníku tachometru, ale zatím jsem nic takového nepostřehl. Je pravda, že prokluzy, které jsem zatím zažil trvaly ani ne 0.5s, takže je možné, že ASR se ani nestihlo aktivovat. Máte někdo praktické zkušen…

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.