Přejít na obsah

Motor 1.2 TDI CR / 1.6 TDI CR

56 témat v tomto fóru

1. EGR

• 22 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  2. rozvody

• 12 odpovědí
    • 15k zobrazení
  3. 1.6 TDI CR (66 kW) 1 2 3

• 70 odpovědí
    • 38.9k zobrazení
  4. 1.6 TDI CR (55kW) 1 2 3

• 70 odpovědí
    • 60.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 439 zobrazení
  5. Špatné starty

• 1 odpověď
    • 732 zobrazení
  6. Teplotní čidlo oleje

• 1 odpověď
    • 406 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 387 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
  7. 1.6tdi 55kw nejede-cuká

• 5 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  8. auto za jizdy chcipne

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
  9. CAYB rada s bankou

• 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  10. Snizeni vykonu 1.6 77kw ?

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Taky jsem to tak zkoušel a mapa stále stará.Nevím jestli se to někomu už povedlo.V sevisu mě řekli ať jim tam auto nechám že to budou pozorovat🙂
    • Tam nejde o ten standartni zvuk TSI, to je normalni. Ale je tam takovy smajdavy zvuk na pozadi, slysitelne hlavne u rozvodu
    • No ja to udelal podle navodu na update portale, stahnul, rozbalil, nshral na 64GB usb, zapichl a nic, uz s tim jezdim dva mesice a furt nic. Skoda connect zaplacenej a taky prd... MIB3 amundsen
    • predne odtoky su pomerne lahko dostupne, staci otvorit strechu a dobre sa pozriet zhora do rohov a opatrne ich precistit nejakym lankom ked som ho tam cele strcil, videl som, ako vyslo pod tou mriezkou pod stieracmi k zadnym som sa nedostal ani zhora, ani zdola udrzba (cistenie a mazanie) panoramy sa ma robit kazdy rok
    • Mám 5. novou škodovku v řadě a nestalo se mi, že by v ní nebylo něco, co bylo v objednávce. Ale opravdu myslím, co bylo v objednávce v konkrétní konfiguraci, ne co třeba nabízel konfigurátor na webu nebo bylo v ceníku. Ty položky v objednané konfiguraci by měli dodržet. Ostatně, to je důvod, proč se kolikrát dodání zdržuje, jelikož se čeká na nějaké chybějící díly. No, uvidíte a já taky, ale nečekám, že by sportline neměl akustická skla, jelikož tam byly od počátku ve výbavě, na rozdíl od exklusive, kde s tím šachovali v čase.
  • Vytvořit nový...