Přejít na obsah

Autohifi, Navigace

19 témat v tomto fóru

• 101 odpovědí
    • 46.3k zobrazení
  1. Navigace Move & Fun 1 2 3 4 12

• 291 odpovědí
    • 107.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  2. Retrofitting FL radio to pre-FL Citigo

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
  3. DAB

• 3 odpovědi
    • 8.5k zobrazení
    • 36 odpovědí
    • 29.3k zobrazení
  4. Drzak na mobil 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 30.1k zobrazení
  5. Citigo a 9" autoradio

• 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  6. Soundsystem

• 8 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 9.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  7. Couvací kamera

• 6 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
  8. TMC v Move&Fun

• 3 odpovědi
    • 9k zobrazení
  9. Rádio Funky

• 5 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
  10. Zadni repro

• 3 odpovědi
    • 9.3k zobrazení
  11. Zapojení Move&Fun

• 7 odpovědí
    • 10.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Automobilový Kocourkov, aneb ekošílený Absurdistán, nějak tak by se dalo nazvat lavírování automobilek, co se týče výroby a prodejů aut v dnešním světě. Nakonec přečtěte si, jak o tom mluví víceprezident KIE pro evropské prodeje, který nečekaně otevřeně popsal, jak se dnes dělá automobilový byznys v EU.   https://www.autoforum.cz/zajimavosti/viceprezident-kie-necekane-otevrene-popsal-jak-se-dnes-dela-automobilovy-byznys-v-eu-umele-skrti-prodej-vseho/    
    • Ja jsem si vyhlidl Fabii 1.0 mpi 59kw ve vybave 130 let, v pondeli zavolal prodejci a ve ctvrtek pro ni jel. Takze jsem cekal 3 dny  Z auta jsem nadseny, jezdi krasne, ma sve mouchy jako treba loketni operku, ale pro me nepodstatne veci. Uzivam si ticho, fajn podvozek, hezky zvuk motoru pri vyssim zatizeni, ale nejvic si uzivam spotrebu, ktera po 2000 km v prumeru neprekrocila 4.1 litru.
    • Já se teda opravím a upřesním, že nápis ŠKODA se nezačal dávat hned s MR 2020 v 08/2019, ale až ke konci 11/2019. Takže by to mělo sedět a budeš mít jedno z posledních aut ještě se znakem. Tím pádem je tam i prolis a znak bych nesundával. Ale jak tu už několikrát padlo, auta po výměně pátých dveřích mohly v jistém období dostat obě verze podle aktuálních zásob.
    • Divam se na vyrobni listek a je tam 26.11.2019, takze do provozu sla az za rok po vyrobe, aspon myslim ze to znamena neumim nemecky   
    • Ahoj, vyřešil to někdo čím to je?    stejné jak na videu. klima doplněná.    
  • Vytvořit nový...