Autohifi, Navigace
22 témat v tomto fóru
-
Mohl by mi prosim nekdo z majitelu teto navigace napsat, zda dokaze davat navigacni pokyny do repraku soucasne s hrajicim radiem? A dokaze vubec davat pokyny do reproduktoru auta? Bohuzel ani autorizovany prodejce neni schopen toto sdelit. A jakym zpusobem se resi aktualizace? Predem dik.
-
-
- 292 odpovědí
- 111,8tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
-
Zdravím mám škoda citigo je tam origo rádio s 6 reproduktory přemýšlím že bych ho vyměnil a dal toto ... má otázka zní jestli to má smysl a zvukový projev bude daleko lepší ? http://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh-x560bt/?ppcbee-adtext-variant=Bez+slevou&gclid=CjwKEAiAwZO0BRDvxs_1w-qFnhkSJABo10ggCH30yBp58XB8_h9G5uyDwtWgogAqeQHghtvs2vKEhhoCqKXw_wcB
-
-
- 101 odpovědí
- 47,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, prosím o radu. Xiaomi 10T sa mi cyklicky pripája a odpaja od handsfree. Tym pádom sa cez to nedá telefonovať. Neviete čo môže byť problem? Vďaka za info.
-
- 0 odpovědí
- 117 zobrazení
-
-
Jde do tohodle auta nějak doplnit Bluetooth, aby se z auta dalo volat? VINko je TMBZZZAAZJD608569, autoradio je vidět v příloze.
-
- 0 odpovědí
- 196 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den , chci se zeptat na jednu kulišárnu a to odkud vzít v CG Active+ Spinaných +12V. K mému velkému překvapení je na kostce k autorádiu 2x 12V stálých. Vím že je to tu na fórech hodně probíráno ale nic jsem nenašel co by pro CG bylo užitečné a řešilo můj problém. Klimu mé CG nemá. Mám strach , že mi bude autorádio i po vyjmutí tatranky z autorádia a stání třeba tři dny ,vybíjet baterii. prosím pokud má někdo řešení , podělte se semnou Díky předem.
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Já se v autech nevyznám, takže se předem omlouvám za elementární dotaz... Sestra by chtěla do svého Citigo možnost bluetooth handsfree za účelem příjmu hovorů a poslechu hudby z Android telefonu. Nechce za to platit v desítkách tisíc, nějakou tu tisícovku ale oželí. Jak to řešit? Obrázek stávajícího rádia a nějakého konketoru nad rádiem jsou v příloze.
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Prosím nemá někdo uloženy soubor případně funkční link? Dekuji
-
- 0 odpovědí
- 511 zobrazení
-
-
Zdravím všechny uživatele fora, pravděpodobně se stanu novým uživatelem Citigo RV 2018, Style. Zatím řeším detaily, ale co mě zaujalo, v autě je multifunkční volant, který má ovládání telefonu, ale je tam základní rádio, které neobsahuje BT hands free. Uvažuji tedy o tom, že bych nechal vyměnit rádio Blues za Swing případně lepší. Chtěl bych, aby auto mělo BT s možností přehrávat audio ze Spotify z telefonu a zobrazovalo senzory parkování - senzory v autě jsou originál. Je tady někdo nejlépe z Okolí Brna, kdo by podobnou věc uměl? Přiznávám, že jsem technický antitalent, který si na podobnou věc sám netroufá. Podobnou věc mi dělal i kolega u Forda, kd…
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Hello from Egland! I dont want to come across as ignorant person, it would be easier to use 'Forum Search' option, however, the language barrier makes it bit awkard. Im trying to find information on retrofitting FL radio to a 2014 Citigo. I have the radio, which unfortunetly will need a Component Protection (CP) to be disabled using O.D.I.S. Is there anything else I need to be aware? Wires are being connected on like-for-like basis. Is there a need to run an additional wires to the radio? I have so far added to my Citigo MFSW, CCS. @danikd helped me a lot with those retrofits. Last thing on my to-do-list is retro…
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
-
Dobrý den pánové. Chci se zeptat, zda je možná výměna rádia ze škoda citigo 2012 za nový Infotainment SWING z faceliftovaného citiga? Popřípadě i výměna za automatickou klimu z nového modelu? Díky moc za odpověďi.
-
-
- 36 odpovědí
- 30,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nevi nekdo, zda ten drzak na mobil, co je od MR2016 misto Move&Fun jde uchytit do diry na drzak pro Move&Fun u starsich MR? Jsou ty plastove zapadky uplne ve stejnych mistech?
-
-
- 54 odpovědí
- 31,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, premyslim o vymene autoradia v mem citigu. Radio jsem vybral Alpine iLX-F903D ktere umoznuje vertikalne posouvat display aby bylo videt co nejvice z ovladani klimatizace. Nasel jsem i ramecek pro 1din z vw up, ruzne redukce na pripojeni originalniho mikrofonu a gps anteny. Jedine co nikde nemuzu dohledat je informace jestli existuje nebo je potreba nejaky prevodnik na ovladani z volantu a jestli bude fungovat obrazovani couvacich senzoru. Neresil jste to nekdo? Jeste trocha inspirace: nebo tady skoda-citigo-radio.mp4
-
- 0 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Rád bych požádal někoho o pomoc jak zprovoznit Move&Fun u Citigo Monte Carlo 12/2016 s tímto autorádiem. Po propojení kabelem 1S0 035 935 autorádio pouze vypne zvuk a na displeji se objeví symbol sluchátka. Na kabelu jsou dva bílé konektory pro anténu, ale autorádio má pouze bílý dvou kontakt, ale do něj to nejde připojit. Prosím poraďte.
-
- 11 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, máte někdo možnost z Etky případně odjinud vytáhnout, kde je uložen subwoofer při volbě Soundsystém? Při tomto doplatku v konfigurátoru již nelze připlatit za rezervu, tak bych byl rád případně za nějakou dokumentující fotku. Díky
-
- 8 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
-
-
Zdar mám nové citigo s novým radiem Swing, ale bez toho original držáku na mobil. A nefunguje ta aplikace v telefonu - v menu radia to prostě není (asi skryto). Chápu že to nastavují podle výbavy. Otázka kde to povolit aby si radio myslelo že mam original držák? Jestli to radio má nějaké servis menu nebo přes řídící jednotku? Díky. Dle manualu chybí v nastavení tato volba Spojení s aplikací ▶Stiskněte menu → nastavení → Spojení aplikace
-
- 3 odpovědi
- 9,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Zajmalo by mě zda by šlo zapojit navigaci Colombus do tohoto vozítka, jak zapojit kabely, jestli je to vubec mozne popripade nejake schema zapojeni. Díky.
-
-
- 14 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny zúčastněné.Jsem čerstvým majitelem Citygo vybavené navigací.Mám dotaz.Nemáte někdo zkušenost s montáží couvací kamery s wifi přenosem ? A je nějaká možnost napojení na stávající navigaci Garmin ?Možná by to šlo kabelem,ale stále zapojovat kabel do navigace je velmi nepraktické . Za případné reakce předem děkuji.D
-
- 6 odpovědí
- 6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat zvláště majitelů Citigo s navigací Move&Fun. Před nějakým časem jsem si pořídil tuhle super navigaci (jsem velmi spokojen) ovšem dodnes mi nefunguje TMC. Respektive dopravní událost (např. dopravní zácpa) se zobrazí na mapě (takže TMC funguje) dokonce je i na seznamu když si rozkliknu dopravu. Ovšem i přesto že navigace TMC má tak stejně naviguje přes např. uzavírku. A v seznamu "Na trase" svítí nula. A i když hodně lidí napadne útěcha typu TMC v ČR je stejně na nic. Tak já si dovolím nesouhlasit! Čekal jsem, že to bude nepoužitelná bída ale těší mě (teda v Praze a okolí) že často vidím zácpy, uzavírky, různé omezení atd…
-
- 3 odpovědi
- 9,2tis zobrazení
-
-
Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo měl venku rádio? chtěl bych do budoucna nainstalovat do "kufru" menší subwoofer a nevím jestli se to dá vůbec do origo rádia zapojit
-
-
- 5 odpovědí
- 11tis zobrazení
-
-
Zdravim, netusite jak je to s kabelama k zadnim (pripadne druhym vepredu) reproduktorum? Original radio a 2 repro jsou tam z vyroby. Ted potrebuji zjistit, co je treba udelat pro pridani dalsich 2 prednich a 2 zadnich, tak jak to je za priplatek z vyroby.
-
- 3 odpovědi
- 9,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, měl bych takový dotaz, ve svém Citigu mám multimediální a navigační přístroj Move&Fun, i přes jeho nedokonalost a docela zastaralost jsem si ho velmi oblíbil a sžil se sním jak na navigování po cizině na cestách na dovolenou, tak i na běžné pouštění mp3ek. Zajímá mě proto jestli je možné najít schéma zapojení této navigace, myslím kompletní propojení s palubní elektronikou a počítačem, princip a provedení. Chtěl bych zjistit zda-li by bylo možné po úpravách tuto navigaci používat i v jiných autech, například v Rapidu. Předem díky za každou odpověď.
-
- 7 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-