Přejít na obsah

Exteriér

223 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
  1. Hrdlo nádrže 1.6 tdi

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  2. Pyropatrona kapoty

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  3. Kryty zrkadiel

• 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  4. Kufr hluk pri zavreni

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  5. LED projektorová loga

• 8 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  6. Clona předního okna

• 7 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  7. Úprava konce výfuku

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• zastrel ma ale vobec netusim co myslis pod tym "develop, end of line". zatial som to skusal len cez VCDS so SA kodom 20103 aj bez neho a proste to nejde. nic ine som neskusal. ODIS sice mam ale zatial som ho nerozchodil kedze po instalaci ak si dobre pamatam mi tam proste pod projektom skoda vobec neukazovalo model scala kamiq atd takze som sa na to vyprdol...ak si teda narazal na ODIS
    • jo zapojene to mam OK ja som vlastne z povodnej kamery zobral video kabel a 12V. spiatocku som zaizoloval a doplnil som 2 can vodice.  logy pomohli a uz tam vidim rozdiely-samozrejme kamera ma ine kodovanie-ja som kupoval z ALI a sikmacmi tam mal spravil dataset a parametrizaciu na scalu ale je to proste VW a prva polovica kodovania je rozdielna-prekodovat mi to nejde. v 5F tam mas ty tie VPS aktivovane presne tak ako maju byt a low kameru mas deaktivovanu. este raz dik za logy
    • Mám stejný dojem, ale dnes jsem po dlouhé době a 150 km už nic neslyšel, otravovalo to celou zimu
    • Zdravím. Prosím Vás, neznáte číslo nebo nemate nějaký odkaz na těsnění, které se dává při výměně palivového filtru, na vršek respektive "viko" toho držáku, kde je vložka palivového filtru ??? Děkuji 
    • Netuším, tohle by mělo jít myslím nakódovat i když kamera v autě fyzicky ani není (mluvím ale ze zkušenosti z mib2 v trojce to může být jinak), zkoušel jsi i jiné režimy? (develop, end of line)
  • Vytvořit nový...