Přejít na obsah

Motor 1.6 TDI CR

170 témat v tomto fóru

• 20 odpovědí
    • 41.8k zobrazení
  1. Chybovy kod P214600

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 7.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
  2. Cukání motoru

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 59 odpovědí
    • 53.6k zobrazení
    • 67 odpovědí
    • 38.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
  3. Cvakanie na volnobeh

• 0 odpovědí
    • 567 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  4. Cvrček v motoru

• 8 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  5. Cvrlikání motoru

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 17.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 426 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
  6. Divný zvuk

• 4 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 17k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• nouzový_asistent.mp4   To stop the car and not move again, you need to code unit 03 brakes/adaptation/stop magment. Be careful after stopping for about 1 minute if you don't move the steering wheel, the IZS line will be called.   Abyste auto zastavili a už se nepohnuli, musíte zakódovat jednotku 03 brzdy/přizpůsobení/zastavovací magnet. Pozor po zastavení na cca 1 minutu, pokud nehnete volantem, bude přivolána linka IZS.
    • Ja mám dlhodobú tiež cca 6l (5.8) s dlhodobou sa pod 5 nedostanem, to je jasné, to by som nemohol jazdit vobec mesto 😄  Inak mám ale bežne na výletoch spotreby pod 5 l, ale ja jazdím na pohodu, keď ide niekto predomnou cca 90 km/h ani ho nepredbieham a viac ako 10 km/h nad limit jazdím málokedy. žiadne aditívum nepoužíval a tankujem OMV
    • A mas to aktivovane jak v kamere tak i v bcm? nejsem si jisty jestli se neco nenastavovalo i v AFS jednotce. Idealne si na to sehnat nejaky navod po slepu kodovat neni uplne idealni pokud tomu tak je.
    • Asi v tomto nejsem správný Čech, ale přiznám si, že nejsem odborník na všechno, a navzdory všem hospodským radám se zkrátka řídím tím, co mi doporučuje výrobce.
    • to ale nevysvětluje to, že KODIAQ RS lze s asistovanou jízdou 2,5+ objednat i v ČR... a jistým způsobem lze objednat i u Superba, moje auto by mělo jít do výroby v 21 KT, tak uvidíme, třeba budu první v ČR, kdo 2,5+ bude v autě mít...  
  • Vytvořit nový...