Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI CR

180 témat v tomto fóru

1. Chyba p064100

• 3 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 606 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
  2. Divný zvuk, poradte.

• 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  3. Motor CFHC

• 2 odpovědi
    • 951 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  4. Chladící kapalina

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  5. Verze software CFHC

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  6. Netáhne turbo

• 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  7. DPF a Senzor diferencie tlaku

• 2 odpovědi
    • 6.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Taky jezdím na Jarov, ale je to autorizák, tak používají to, co ŠA předepíše. No a že jsou ty origo díly třikrát dražší a třikrát horší, to už nikoho nezajímá.
    • Jde nějak "vyřešit" i ten start/stop, prosím?  
    • Presne to tvrdili aj na DE fore. Acc vobec nepouzivam...
    • Moje zkušenost s brzdami na Superbu III 2,0 TDI 110kW: vůz jsem kupoval 3 roky starý se 60tis Kč, jelikož zadní kotouče byly dost orezlé (brzdilo to jen úzkým pruhem uprostřed na kotouči) a při brždění ve vyšší rychlosti na dálnici vydávali hukot, pokusil jsem se je v záruce reklamovat ve Škodovce na Jarově. Přijímací technik mi sdělil, že není vysoká šance na úspěšné vyřešení reklamace, nicméně i tak jsem to zkusil. Reklamace byla zamítnuta s tím, že je to normální projev, pokud jezdím na delší vzdálenosti a tím zadní brzdy moc nepoužívám. Odpověděl jsem mu, že jezdím tak 40% město a že tedy brzdy tedy nezahálejí, navíc 4x do týdne. Na to mi doporučil a to jsem šel do kolen, ať občas zkusím při jízdě zatáhnout ruční brzdu a zadní kotouče tzv. "obrzdit" (u automatu s vozem za milion :-)). Zkrátím to, nové originál zadní kotouče vydržely 42tis. km než to s nimi bylo stejné, jako s těmi původními. Takže po záruce jsem nechal vyměnit zadní a poté, když nastal čas i přední kotouče za značku ATE a ani po 50tis. km nejsou nikterak zrezlé, krásně brzdí tiše po celém povrchu a navíc auto celkově brzdí lépe.... Tolik k originálům kotoučů Škoda a přístupu značkového servisu....    
  • Vytvořit nový...