Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

1. Zahájeno uživatelem nseries100,

Zdravím, nezkoušel někdo dát do interiéru blbinku tohoto typu? např. https://www.aliexpress.com/item/5M-Car-Styling-Interior-Decorative-Thread-Sticker-Insert-Type-Decoration-Strip-Four-Color-Car-Styling/32670105018.html?scm=1007.13338.46806.0&pvid=3e260521-f728-4c61-a6e1-50bdd2f575e4&tpp=1 Zajímalo by mě, jak to vypadá v reálu.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem LuboBBSK,

Chcem sa opytat ci niekto mate vo Fabii tento drziak na tablet: https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/smart-holder---adapter-3v0061128xx 3V0061128 a https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/smart-holder---drzak-multimedii-3v0061129xx 3V0061129 Ide mi o to, ze pri popise je napisane, ze je to vhodne na Suberb. Ale pokial viem, tak ku Fabii Joy davali tiez drziak tabletu a ibe cislo som nenasiel. Nenasiel som tu nikde temu ohladom tohto. Dakujem za odpoved

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Andris,

Zdravím. Potřebuju poradit jak sundat kryt ruční brzdy, podařilo se mi akorát sundat chromovej cupl a tím jsem zkončil, nikde jsem nic nenašel, neví náhodou někdo?

• 3 odpovědi
    • 7,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Alda T.,

Potřebuju se dostat na Fabii III combi do 5. dveří. Tuší někdo, jestli je tam čalounění přišroubované jen pod madlem a pak naražené, nebo je uchycené ještě nějak jinak? Nerad bych ho urval. Ze které strany je nejlepší ten tapec sundat? Odspodu?

• 2 odpovědi
    • 9,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem vejbuch,

Ahoj, myslím, že se mi zhoršuje zvuk brzdového pedálu. Přikládám video, děje se to taky někomu nebo ne? Mě už to fakt otravuje ve městě kde to slyším často a hlavne při rozjezdech do kopce když rychle pustím brzdu V pátek jedu servisu, tak mě hlavně zajímá jestli už to někdo řešil, nebo je to normální. Díky!

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem cz pida,

Ahoj, nemáte někdo u kombika ve výbavě z výroby tuhle dělící síť ? případně nějaké fotky a popis jak to funguje a zda se to dá někde dokoupit ? Díky

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Skandy,

Zdravim rad by som sa informoval ako je to s miestom pre zadných cestujúcich je to až tak hrozne ako sa vsade píše? mam cca 178 cm, je problém ak by zamnou sedela podobne vysoká osoba a šli by sme napríklad do chorvátska? alebo dá sa to vydržať. teraz mám Fabiu combi II a nemám pocit že osoba zamnou by bola moc obmedzená

8. Zahájeno uživatelem tom2217,

Zdravim mam taky problem s F3 combi ze pri zatvarani alebo otvarani dveri sa spod zadneho naraznika ozve take klepnutie, v servise mi bolo povedane ze to je pretlakova klapka a ze je to normalne co sa ni nezda, lebo sa mi to este nikdy nestalo na ziadnom inom aute aby to bolo takto hlučne. dokonca ja pri zatvarani dveri od garaže sa to ozve. robi to aj niekomu z Vas ?

9. Zahájeno uživatelem JohnDoe,

Jak čistíte plexi krytů přístrojů, abyste tam neudělali škrábance? Švédská utěrka mi jich tam pár nechala...

10. Zahájeno uživatelem Petr Homoky,

Máte někdo s Dynamic paketem návod nebo tip, jak dostat ramínko na oblek za přední nebo zadní sedačky? Vzhledem k tomu, že tam není mezera a ta horní část není výškově nastavitelná, tak se bojím, že to asi nemá řešení.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Armyk,

Ahojte, nemáte náhodou niekto fotku ako sa zmestí detská sedačka do FIII? Videl som v ibize ST a vyzeralo to dosť narvane. Je fakt, že tá sedačka je veľká a vodič má asi posunutú sedačku dosť dozadu, ale aj tak

12. Zahájeno uživatelem Robert Fazekaš,

Ahoj spolumajitelé F3.. Uvažoval jsem jestli dát dotaz do vlákna "Sedačky Dynamic" a nebo založit vlákno nové .. tak snad nebude problém.. Novou F3C mám asi měsíc a půl, najeto cca 1300km ale stále si nejsem shopný najít nakou vhodnou polohu posedu za volantem.. sedačku mám co se týče výšky v nejnižší poloze, ale pozoruju u delší trasy že mě bolí ruce v oblasti kousek pod rameny .. zkoušel jsem si volant posunout blíže k sobě, napolohovat jej výškou níže, pořád o ničem ,, co se nohou týče, při vyšlápnutí spojky je noha téměř natažená .. Byl bych rád za jakýkoliv tip jak jste se Vy sžili s novým autem a nastavením pohodlného posedu . Díky !! : )

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem zkr72,

Zkoumal už někdo z vás jak vyměnit stávající schránku pod sedadlem za schránku na deštník?

• 1 odpověď
    • 3,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem k0j0t,

Máte někdo, prosím, vlastní zkušenost s tímto dětským zrcátkem? - neplete se při použití slunečních clon? - neoslňuje v noci od světel vozů jedoucích za vámi? - jak dobře je v něm vidět dozadu? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/detske-autosedacky/detske-zrcatko-000072549bx/0/1/24/43/1001

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem fabia10mpi,

po nejazdený iba 1700 km mi odpadol gombík(štuplík) z páky ručnej brzdy. Po zasunutí naspäť nedrží pevne , časom asi nebude držať vôbec. Lepiť? alebo reklamovať?

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Wittmann,

ten zámek z boku se snad už ani nedělá

• 27 odpovědí
    • 13tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Jakub3211,

Caute videli ste už niekde katalóg prislušenstva pre combi?a hlavne s cenami zaujmajú ma gumenne koberce a vaňa do kufra. Ja som hladal ale nenašiel som. A ešte jedna otázka tie prahové lišty budú pasovať aj na krátku aj na combi? Čo myslíte?

• Pozitivní
    • 33 odpovědí
    • 11,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Menty91,

zdravím, mám objednanou fabii 3 a premyslim, zdali nepřidám simply clever packet a hlasové ovládání.. Co myslite vyplatí se to? ten packet stojí 2tis a přijde mi, že tam toho teda moc není.

• 3 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Cubais,

Jaký je prosím závit šroubu pro uchycení rezervy v zavazadlovém prostoru, případně délka šroubu? Auto jsem měl bez ní, rezervu jsem si skládal, ale chybí mi šroub pro uchycení. Případně kdyby měl někdo zájem o sadu pro opravu defektu s kompresorem a polystyrenovou výplň pro vůz bez rezervy, mám na prodej

• 3 odpovědi
    • 6tis zobrazení
  20. Zdravím, máte s tímto příslušenstvím někdo nějaké zkušenosti? Přemýšlím, jestli si to přihodit do výbavy. Nerad vozím kola na střeše, jednak vyšší spotřeba, a hlavně při mé roztržitosti bych určitě někdy zkusil zajet do garáže s kolem na střeše. Takže i se současnou krátkou Fábií vozím kolo v kufru (s vyndanýma zadníma sedačkama), ovšem je tam jen tak volně ložený, což asi z hlediska bezpečnosti taky není bůhvíco.

• 5 odpovědí
    • 4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.