Interiér
169 témat v tomto fóru
-
Cau, chci vytezit zdejsi moudre hlavy. Koupil jsem pokracovaci autosedacku Joie i-Spin 360 a nejsem spokojeny s uchycenim. Isofix je desne na volno a cela sedacka se vikla. Kdyz jsem brutalni silou zatlacil proti operadlu na zadnim sedadle, tak se sice Isofix zpevnil a drzi fakt fest, ale pro zmenu jde pekne blbe otocit. Nemluve o tom, ze kdyz jsem dal ochrany potah, tak to nejde uz skoro vubec. Navic po demontazi mam operadle pekny obtisk zakladny autosedacky. Mate zkusenost s podobnym problemem, ci muzete doporu it sedacku, co pusobi festove, nikde nedrhne, necvaka, nevikla se a je otocna? Mam sportline 2020 a instaluji za ridice. …
-
-
- 2 odpovědi
- 767 zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Ahoj, mám S3 2019. V loketní opěrce by asi mělo být USB, a nebo aspoň krytka. Já tam mám, ale pouze “díru” dovnitř. Neví někdo číslo dílu, nebo pod čím hledat ? Kamerou jsem se díval dovnitř jestli neuvidím aspoň dráty, ale není tam nic moc vidět.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim stretol sa niekto s tym ze mu skripe podvolantovy kruzok (volant pri zatacani) pri urcitých polohach, ked je auto v teple. ( v nizkych teplotach to nerobi) Moj "volant" skripal tak v ramci reklamacie vymenili za novy diel (vid foto) ale novy tiez nieje v pohode ako popisujem. Je mozne ze to viem rozobrat a premastit alebo to moze byt nejaky iny diel za tým alebo zle nainstalovany kruzok???. Auto je Skoda Superb FL ´19 style. Ak by ste niekto vedel poradit co s tym okrem reklamacie kedze v skode sa tvaria ze nic nepocuju tak by som bol rad.
-
-
- 10 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, zakládám nové téma, protože jsem na šesti stránkách nic podobného nenašel. Můj problém spočívá ve cvaknutí při puštění brzdového pedálu když je aktivovaná funkce auto-hold. Také to dělá pouze když není auto prohřáté, takže po dobu zimy každé ráno a už mě to vytáčí. Jakmile se auto prohřeje, řekněme po cca 30 minutách jízdy, pedál cvakat přestane. Zkoušel jsem kolegův Superb, který to nedělá. Máme na firmě ještě nějaké O4 vybavené auto-holdem a ty to také nedělají. Auto bylo v servisu a jako již tradičně se jim problém neprojevil. Pedál údajně promazali, což samozřejmě nepomohlo. Prosím tedy, jestli vás něco nenapadá. Videa z…
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, prosím o radu. Partnerka přendávala dětskou autosedačku do svého a rychle vytáhnula zadní pravý pás. Od té doby je pás vymotaný a nejde jej navinout zpět. Jak je mohu navinou zpátky? Předem vám děkuji za odpověď.
-
- 4 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, vlastnim Superb III rv 2019 L&K. Chci se zeptat: - jde nastavit ambientni osvetleni i v prostoru u nohou nebo je zde jen moznost "bileho" svetla. U starsich Superbu jsem to videl smbietne osvetlene - nesviti mi ambient na dverich u ridice, lze to "jednoduse" zprovoznit nebo opravit? dekuji
-
-
- 10 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím vás všechny, potřeboval bych poradit co vše potřebuji odmontovat abych vytáhnul popelník a nahradil jej za přihrádku. Podařilo se mi odšroubovat 2 šrouby pod DSG rámečkem, popelník byl volný ale už nešel dál vytáhnout. Děkuji předem za jakoukoliv radu.
-
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Dokážete prosím někdo poradit čím to může být, že se mi občas zamlží celé zadní okno zevnitř u Superb III? Nemá to vliv na myčku, jen někdy po dešti a když je pak teplo, ale ne pokaždé. To je mi divné. Zkontrolovala jsem odtoky, vše čisté, pod koberečky, sloupky zevnitř, střecha a vnitřní deska kufru- vše je suché, nikudy tam nezatéká. V autě jezdím sama, takže vylučuji, že bych auto tak moc zadýchala. Bylo mi řečeno, že je možné, že už zadní okno tak dobře netěsní a dostává se vlhkost dovnitř tam tudy. Ale auto je 5 let staré bez bouračky, tak nevím zda je to vůbec možné? Má někdo s něčím takovým zkušenost? Ať nenechávám přelepovat zadní okno zbytečně.
-
-
- 10 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, koupil jsem Supa s dost poškrabaným plexisklem na budíkách. Nevíte někdo jestli by se dalo vyměnit čistě jen plexi a ne celé budíky?
-
-
- 8 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Nekde jsem cetl (nikde to uz nemuzu najit), ze je možné krytku DVD v kastliku odmontovat a místo toho "vložit" malý uložný prostor. Nevíte, jestli se dá něco takového sehnat nebo jsem si to jenom špatně přečetl? Nečekám, že to udrží bůh vi co, ale nějaké drobnosti by se tam mohli vejít.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
-
Neresil zde nekdo nedrzici el. vzpery vika kufru? Zvednou a padnou o cca 15 - 20 cm, viz. video. 20190321_135754.mp4
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nema niekto navod na vymenu el. vzpery kufra ? Myslel som ze po zhodeni C-stlpiku tam uvidim konektor na rozpojenie, a ten je az za bocnym oblozenim kufra. Nemate navod ako ho demontovat ? Vdaka
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoda Superbáci.... mám dotaz.. Tchán koupil nového Supa III a já mu tam chci dát ramínko na oblek za sedadlo řidiče, ale nevím, jak sendat hlavovou opěrku... Poradí mi prosím někdo??? díky za info....
-
-
- 21 odpovědí
- 16tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Panove, v ramci uspor superb fombi prisel o magnetickou lampicku v kufru. Jedine co sviti jsou ted bludicky na vyklopnych dverich. Tam jsem teda objednal mega led od kopacka (nebo mozna obautodily, nevim), v kazdem pripade v kufru samotnem se usetrilo par korun, a je tam tma jak v rohu. Resil to nekdo? Klasicky natahnut kabel, vyrezat tapacir a neco tam dat, nebo je tam nekde nejaka predpriava jako u lidi..? Potazmo ta zaslepka kde byla lampicka jde nejak vyndat, a dat alespon tu? Ta se ale asi nebude pod zaslepkou sama dobijet? Dik.
-
-
- 19 odpovědí
- 6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Dobrý den, mám SUPER 3 COMBI L&K, 11/2022. Při jízdě do ostré pravotočivé zatáčky to v sedadle u řidiče jemně lupne - řekl bych nějaká příčná vůle mezi sedadlem a uchycením. Auto je v záruce, takže asi budu řešit s dealerem. Nevíte co to může být? Děkuji Aleš Ježek
-
-
- 7 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám problém s kvalitou povrchu řadicí páky. Odlupuje se kůže okolo chromového rámečku. Řešil jste někdo reklamaci? To asi není ok, mám jen 25 tis. km.
-
-
- 21 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, Prosím možno už niekto riešil takúto anomaliu 😃. Superb combi 2015 s elektrickým vekom batožin. priestoru v naštartovanom stave a otvorenej priehradke pred spolujazdcom sa dotahuje zámok kufra. Ako keby bol otvorený. Aj na palubovke sa objaví znamenie otvorenoho kufra. Pričom je zatvorený. Je jedno ci je zaradené ,,P,, alebo počas jazdy. Diagnostika vyhodila chybovu hlášku v RJ ako ,,chyba dverí batozinoveho priestoru,, alebo také niečo. Keď sa priehradka zatvorí je to zase ok. Neviete poradiť kde je problém? Ďakujem
-
- 6 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
ahojte, dá sa kúpiť a doplniť samostatne tá chrómová vec na madle hore? alebo je to tam proste prizvárané k výbave? dikes
-
- 4 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Mám nově auto se sportline sedačkama. No a mám děti co hodně prasej a hodně toho potřebujou. Ve starých autech vždy zabralo pověsit tam něco viz obr. Nojo! Jenže na ty sportline sedačky: nejde přidělat ten zásobník viz obr není jak/kam přidělat držák na mobil/tablet (přicvaklo se na kovový nožky opěrky) není jak/kam přidělat držák/organizér mezi opěradla (opět většinou drží mezi vnitřníma "nožičkama" opěrek) Nějaké rady tipy na cokoliv co tam nějak svedu přidělat? Cokoliv od aliexpressu po originální příslušnství. Cokoliv.
-
- 4 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, potreboval bych poradit, jak demontovat el ovladání sedaček u spolujezdce na bočním vedení? Čalounění vylezlo z jedné strany ven a nemohu ho dostat zpátky.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, riešil tu niekto nové/aftermarketové vzpery kufra(batožinového priestoru) na superbe sedane bez elektrického otvárania, moje už doslúžili, objednal som už 3x podĺa čísla a vždy prídu krátke resp ako keby vzpery prednej kapoty, existujú vlastne náhrady? Či treba original škoda? Ďakujem
-
- 4 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Panove hledal jsem na foru, nicmene moudry z toho nejsem. muze mi nekdo prosim potvrdit, ze kdyz vyrvu ze Superbu 3 nejake plasty pod mezipodlahou (ne obycejnou podlahou) zavazadloveho prostoru, vleze se tam neplnohodnotna rezerva? Z nejakeho duvodu ji u noveho vozu neobjednali, mou chybou, pri posledni specifikaci jsem si to neohlidal. ted je otazka zda tam neni proto, ze tam technicky dat nejde, nebo se proste zapomnelo. Mate to nekdo? Jedna se o combi, kdyby v tom byl nejakej rozdil... edit: takze podle nemeckych for se to nabizelo nekdy v2016, pak to nabizet prestali. Otazkou je zda kvuli bohyni emisi, nebo je tam nejaky problem. Dalsi vec je…
-
-
- 47 odpovědí
- 13,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mojí ženě se stala výborná věc - spadla ji náušnice do prostoru k úchytům bezpečnostních pásů na zadních sedadlech. Sedadla jsou odvětrávaná/vyhřívaná. Neví někdo jak sedadla demontovat? Děkuji mnohokrát
-
-
- 11 odpovědí
- 26,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, všíml jsem si, že v mém superbu se svetle koženým interierem jsou oproti 2. generaci, upinace pasu cerne. V 2. generaci byly v barve kremove. Ale kdyz sem potom zacal patrat, tak jsem zjistil, ze ve S3 FL se davaji vsude uz jen cerne pasy, i ke kremovemu interieru a to je jako pest na oko. Jeste nedavno mela i hneda verze pro L&K hnede pasy. Predpokladam, ze je to tam kvuli nejakymu nesmyslnymu setreni. Ale je to fakt spatny, ze ani za priplatek to nejde zmenit. Je to fakt jako pest na oko. Me v mem Supu stvou cerne upinace, ale koukam, ze koupit neco novejsiho tak to bude jeste horsi.
-
-
- 7 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, prosil by som o radu. Som pomerne čerstvý majitel SII vo výbave LaK. Dnes som si všimol že pri rámčeku ovládania na spolujazdcovej sedačke, ktoré je pre pasažiera vzadu, sa povytiahlo čalúnenie. Je to v celku drobnosť ale dosť ma to hnevá a chcel by som sa pokúsiť to opraviť. Má s týmto prosím niekto skúsenosť? Predpokladám že je možné to rozobrať, no neviem ako nato a nerád by som to ulomil. Ďakujem za každú radu
-
- 5 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-