Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Bladik,

Povedlo se mi omylem smazat si olejovy servisni interval.... pri nulovani km po natankovani jsem nejakym zpusobem dokazal smazat servisni interval vymeny oleje. Coz mam mit az tak po 12 tkm. Da se to nejak vratit zpatky pomoci VCDS ci VCP? Nemel by nekdo navod jak to vratit a nebo musim do servisu? Dik za info.

2. Zahájeno uživatelem meereck,

Nedávno jsem si všiml, že mi stále svítí obě hlavové lampičky nad dveřmi u zadních cestujících. Když člověk jede v noci, tak to docela ruší a nenašel jsem možnost, jak je vypnout. - Samozřejmě jsem zkoušel tlačítko "REAR" nad hlavou řidiče i samotná tlačítka přímo u lampiček. Lampičky svítí i ve dne a vypnout se, až když zamknu auto. Tušíte někdo, co je může držet stále zaplé? Díky

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem NikolasCZ,

Je možné nějak nastavit, aby se po zamčení vozu zvenku automaticky zavřela okna? To je řadu let stará funkce a auto za milion to nemá?

4. Zahájeno uživatelem oranger,

Ahoj, neřešil už někdo náhodou dodatečnou montáž Škoda Connectu? Rád bych věděl kde auto je ovládal nezávislé topení přes appku.

• 2 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem MS123,

Pár dní dozadu mi začalo po naštartovaní pípať v aute - 3x po 3 pípnutia. Na palubovej doske, ale nesvieti žiadne výstražne znamenie, čo by indikovalo chybu - jedine kvapalina do ostrekovačov, ale to keď svietilo aj predtým toto pípanie nebolo. Na internete som presne nenašiel čo by to mohlo naznačovať. Ešte dávnejšie sa pri stláčaní štartu jemne nalomil umelý gombík na štart, no to sa stalo pred vyše mesiacom a nerobilo to. Viete mi poradiť ? Auto: Škoda superb 3 140kw 2.0 TDI L&K, 04/2016

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 6,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kokta7,

7. Zahájeno uživatelem Saatan,

Zdravim. Pokazde kdyz nastartuju a vyjedu, tak v infu o voze je hlaska - klimatizace vyzaduje beh motoru i kdyz je klima vypnuta a zmizi az kdyz se motor ohreje na urcitou teplotu. I pozoruju zvysene otacky, kdyz prijedu treba po 30km nebo po 5km pred barak, ale regenerace to neni(psalo by to nutny beh motoru atd). Staci trochu seslapnout pedal a otacky klesnou na normal. Co to znamena?

• 3 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem pradnik,

V posledních týdnech mi při prvním ranním startu na Maxidotu naskočí hláška Funkce manévr. brzdění není dostupná. Netušíte někdo, co to vlastně znamená a čím by to mohlo být? Mám podezření na nízké napětí na baterce, jelikož i stav start/stopu ukazuje Vysoká potřeba energie pro vozidlo a neaktivuje se. Když jsem minulý týden jel problém ukázat do servisu, tak jelikož servisuji auto v Praze - cca 100km, vše fungovalo OK. Asi se to cestou dobilo. Na diagnostice prý našli nějaké podpětí a něco přenastavili, ale nedoptal jsem se na přesné detaily. Druhý den po startu ráno vše vypadalo ok, ale po zastavení cca 1 km a opětovném startu se to chová zase o…

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 23,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem jiklop890,

Zdravím, snažím se někde dopátrat jestli Superb iV bez webasta má to slavné topení přes aplikaci jen na okrasu, nebo to i někomu topí? mě to topí..... ale jen jako, opravdu velmi slabě (asi slabá spirála?? pujde dat silnější spirála?) . Předchozí vůz byl Superb tdi s webastem tak mám s čím porovnávat. Možná mám něco špatně nastaveno.. zajímají mě názory ostatních kdo topí bez webasta, ve škodovce na mě hleděli jak chleba z tašky, jelikož bydlím v prdelovicích v moravstánu a tady tu iV škodovku ani neprodali, tím pádem ješte ani neservisovali, nemají se ani koho zeptat protože to ještě prostě neprodávali.

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem PetrK79,

Zdravim, nedavno jsem tu resil problem s kodovanim lane assist, kamera mi vyhazovala a stale pise jednu chybu, která ovsem nevymizela ani po odkodovani do puvodniho stavu. Bohužel jsem nezkousel nacist chyby pred kodovanim, ale myslim že ta chyba uz tam musela bejt předtím. Kdyztak prosim radu, jestli jste se nekdo s tou chybou setkal a uspesne vyresil, anebo kdyby mi sem mohl nekdo kdo ma stejny auto se stejnou kamerou nakopirovat kodovani z jeho kamery..? Sup 3 kombi s light assist, adaptivní tempomat, cteni znacek, hlidani mrtveho uhlu, front assist. Ještě přikládám obrazek s chybou a typem kamery.

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem jiklop890,

nazdar, dokázal by někdo z vás podle etky nebo něčeho zjistit kde najdu a zda se dá odpojit ten bzučák na chodce u iV superba? nebo nevíte o někom tady kdo by to dokázal zjistit kde je ten repráček? děkuji

• Pozitivní
      • Negativní
    • 8 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Pulauten,

Zdravím, potřeboval bych deaktivovat pípání nezapnutých pásů. Na Oktavii to šlo udělat rozpojením kontaktu pod sedačkou, teď mám Superb III, tak nevím, jak to udělat. Pokud to někdo umí, prosím o nabídku, za službu jsem ochoten zaplatit, pokud bude její posktovatel důvěryhodný. Prosím vynechte obvyklé dotazy, proč to chci udělat, rovněž tak není potřeba přidávat různá chytrá upozornění, jak je to hrozně potřebná funkce. O žádná moudra celkově nestojím, napište mi prosím jen pokud máte tip na někoho, kdo to umí udělat. Děkuji.

• 4 odpovědi
    • 5,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem PetrK79,

Zdravím zdejší kodery :-) dodělal jsem si na Superbu 3 lane assist a light assist, zatímco automaticka světla fungujou bez problémů, tak lane assist nejde spustit. Kdyt zkusim aktivovat, napíše jen lane assist je nyní nedostupný. Nevi někdo kde by moh bejt problém?

• 16 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem rajna,

Ahoj,prosím muže někdo poradit po čem jid? Snížil se mi výkon topení auto bylo na dia a napsalo to čidlo kvality vzduchu čidlo vyměněno proveden náběh kompresoru auto již nepíše žádnou chybu a stejně to netopí jak by mělo a polovina u řidiče topí víc než u spolujezdce. Hadice od topení se zahřívají hezky postupně jak jimi prochází voda až do uplného rozpálení tak si myslím že snad nemuže být ucpaný radiator auto je 5,5 roku staré takže akorát po záruce. Děkuji

15. Dnes se mi při otevření odkládací schránky před spolujezdcem, spustilo automatické zasunutí rolety, servo co otvírá roletu běží tak dlouho co je schránka před spolujezdcem otevřená a zároveň mi na přístrojovce zobrazí symbol otevřených 5. dveří. Jakmile schráku zavřu servo vypne a kontrolka zhasne. Díky za radu. Superb III combi, rok výroby 4/2017

• 3 odpovědi
    • 1tis zobrazení
  16. Ahojte, řešili jste na svém voze problém s 5. dveřmi, kdy se při pohybu nahoru nebo dolů náhodně zastaví ? Samozřejmě okolo dveří není žádná překážka a ani nedochází ke stisku tlačítka. Stává se mi to čím dál častěji.... V pátek jdu do servisu, ale na diagnostice nic není. @ferda25, mohou v servise pak nějak dovrtat pak Tebou dodělávané nastavení zavírání kufru?

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 10,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Cabovaveronika,

Zdravím neřešil někdo výměnu /opravu předního svícení Led? Dnes jsem jel do práce asi asi 4x mi levé světlo bliklo, vypadalo to na to Led svícení denního svícení... Nikde to nemůžu najít. Děkuji

• Negativní
    • 7 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem PatoGTD,

Ahojte. Mám možno bizarnú otázku, ale zostali mi zo superb 3 elektrické vyhrievané sedačky. Chcem ich namontovať do iného auta (peugeot). Je možné nejako napriamo napojiť vyhrievanie sedadla? Myslím tak, že dotiahnem elektriku a zapojím to na nejaký vypínač ako bývajú na tých vyhrievaniach z aftermarketu. Niečo ako je na fotke. Mechanicky mi idú namontovať úplne v pohode, len by som chcel zapojiť aj výhrev. Ďakujem za rady.

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem chio11,

Dobry vecer pani.ako novy majitel super3 combi som po kupe zistil ze pred predajom ako to byva zvykom dala do auta stara autobateria.tak som dnes vymenil za novu ,no vyhodilo mi vela chyb/vid priloha/.stretol sa s tym niekto,ale bo je treba cez diagnostiku vymazat hlasenia.dovtedy bolo auto bez chyb.moc dakujem

20. Zahájeno uživatelem klingon,

Máte někdo povědomí, jestli lze v SIII před faceliftem přidat do phoneboxu bezdrátové nabíjení, které je jako originál ve výbavě poloviny 2016?

21. Zahájeno uživatelem andrejbem95,

Zdravím, neví prosím někdo jak je to se svítícíma řasama ve světlometu ? Svítí jen xenon a led pásky, asi to nemám ve výbavě. Je možné to jednoduše doprogramovat nebo je nutné vyměnit i světla ? Díky

22. Zahájeno uživatelem milanfrolka,

Ahoj prvni zavada porad me zacaly svitit svetylka nad zadnima sedackama predni ok nepomaha vypinat spinacama ....co zkontrolovat ?

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem PAPAPINE,

Ahojte, ide o Superb 3 2017 2.0 TDI 110kw. Minule som si vsimol, ze prestal fungovat trojblik smeroviek (len jemne odpruzene potlacenie). Namiesto toho, aby smerovka blikla 3x, blikne iba raz a hned vypne. Je to dost otravne. Stretol sa s tym niekto? Neviete, kde moze byt problem? Je to len nejake nastavenie auta, alebo mohlo nieco odist? Dakujem za odpovede.

24. Zahájeno uživatelem mario2016,

Zdravím, před dvěma dny jsem kvůli zamrzání navigace v autorizovaném servisu podstoupil update softwaru rádia (aktuálně tedy hardware: H50, software: 1433). Ještě tentýž den se v zaparkovaném a zamčeném vozidle spustil bez zjevné příčiny alarm (do této doby nikdy nebyl problém). Další den znovu a 2x (dokonce to vypadá, že pravidelně po 10 h a ve stejný čas). Diagnostika žádný problém nehlásí. Nemusí se po aktualizaci radia aktualizovat i software řídící jednotky elektronického centrálního rozvodu (BCM)? Setkal se s tím někdo, nějaký návrh na řešení? Děkuji Mario Škoda Superb III 2.0 TDI DSG 4x4 L&K (2016)

25. Zdravím, mám problém s pátými dveřmi u sedanu, zavřou se, ale pořád svítí na paluboce ikona auta "otevřený kufr" a zámek po chvilce dveře otevře, takže víko kufru je otevřené a za jízdy se přizvedává. Po odstavení auta i vše v autě svítí, naštěstí po chvilce zhasne a nevybije baterku. Nevíte jestli je špatný zámek nebo servomotorek? Jinak jsem to tady hledal a našel jsem i problém s hlučnámi el. teleskopy 5. dveří, takže super, protože ty moje jsou taky docela slyšet. To je radost tyhle nový auta.... Díky. Tomáš

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 13,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.