Ostatní
85 témat v tomto fóru
-
Na mém Superbu 3 při otevření nádrže je slyšet, že v nádrži vzniká dost brutální podtlak. Na Superbu 2 mi to nic podobného nedělalo. Zároveň mi dost blbne ukazatel dojezdu. Vzniká vám taky podtlak v nádrži S3?
-
-
- 5 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
-
Model SUPERB je vlajkovou lodí značky ŠKODA, proto vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Udělejte si pohodlí ve velkoryse prostorném interiéru s jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě, vychutnejte si uklidňující ticho, do kterého se po zavření dveří ponoříte, užijte si pohodlnou jízdu s podporou všech dostupných jízdních asistentů a umocněte ji komfortními prvky výbavy. Pokud si potrpíte na skutečně exkluzivní věci, model SUPERB je k dispozici také ve vrcholné variantě LAURIN & KLEMENT. SUPERB je zkrátka jako pojízdný soukromý klub. A je jen na vás, koho pozvete dál. TD-SUPERB-cz.pdf Model SUPERB COMBI je vlajkovou lod…
-
- 0 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo, kde by mi půjčili auto na víkend? Rozhoduju se mezi Superbem 3 a Passatem B8, 140kW, DSG, 4x4. Jenže většinou je ta testovací jízda cca 4-5 km a to mi opravdu nestačí. Máte někdo zkušenosti, kde by byli teda ochotný půjčit auto na víkend, nebo alespoň na jeden den? Dík moc.
-
-
- 14 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jelikož tu máme rok 2018, tak by se pomalu dalo špekulovat co nám přinese MR2019 - budou to jen dílčí úpravy nebo už dorazí SIV?
-
-
- 93 odpovědí
- 38,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Co znamena to oznacenie Grt v nazve?
-
-
- 2 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, budu mit pristi tyden noveho superba a chci pripevnit rz bez podlozek - asi srouby nebo je lepsi reseni? Mam dotaz existuje neco jako sablona s rozteci der pro zadni rz? Jak delate diry do rz? Staci nebosez?
-
- 4 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Jsem trochu extremista v tom, že z auta odstraním všechno, co je zbytečné. Mám tu první tip. Levá dvířka v kufru na postraní přihrádku mají dva plastové držáky na ty zarážky se suchým zipem, co se používají na upevnění zavazadel. Ty držáky jsou zbytečné, protože ty zarážky se dají nalepit kamkoliv v kufru a není problém ty držáky odříznout nožem od dvířek. Odlehčení 200g a navíc se zvětší místo v přihrádce.
-
-
- 20 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
https://www.auto.cz/skoda-superb-se-bude-stehovat-nova-generace-se-ma-vyrabet-v-turecku-131370
-
-
- 10 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Sháním tištěný manuál ve výborném stavu na SUPERBA III, pokud někdo máte a jste ochoten prodat, pošlete nabídku. Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, neviete prosim, kde by som vedel najst "Kod modelu" vozidla? Ked si vozidlo nakonfigurujem alebo dostanem cenovu ponuku, je tam tato polozka, ale neviem najst ich zoznam. Nieco taketo: "Kod modelu: 3V534D" Dakujem
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Celkom zaujimava simply clever vychytavka,jednoducho vymenitelne za povodne a vpoho aj pre Superb 3tej generacie.Odteraz nalievanie ovela jednoduchsie.A za 3,60 eur v Skodovke nieje o com.
-
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte někdo, kde to sehnat u nás ? Vypadá to na užitečnou blbinu, dává se údajně do pancéřovaných A8 :-)
-
-
- 14 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj,zajimalo by me zda je kombi a liftback s dcc a stejnym rozmerem pneu , stejne komfortni? Mam liftback ,zkousel jsem kombi a zdalo se mi tvrdsi. Je 4x4 pohodlnejsi? Nemate nekdo zkusenosti? Diky
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nikde nemůžu najít servisní úkony k Superbu. Na netu jsem našel, že první servis je po 30t km/dvou letech, další servis po 30t km/jednom roce. Neumíte někdo vytáhnout co jednotlivé servisy do 120t km obnáší? Moc si nedovedu představit jezdit s prvním olejem 30t km. Přecházíte někdo na pevný interval 15t km? Jaký olej doporučujete? Já v Yetim, Volvu jezdím na Mobil 1 dle specifikace výrobce a dle různých recenzí je výrazně lepší než Castrol, kde hrozí zakarbonování. díky a užívejte si své vozy:-)
-
-
- 120 odpovědí
- 37,2tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Ahoj, už několikrát se mi stalo, že když jsem potřeboval natankovat "horší benzín" abych dojel na další benzinu, tak při natankování menšího množství paliva (10 litrů) se na palivoměru nic nestalo a auto hlásilo pořád stejný dojezd (ručička zůstala bez pohybu v rezervě). Po dotankování do plné je vše v pořádku a ručička klesá tak jak má. Děkuji za reakce. Motor 2.0 TSI
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Musím se podělit o své zkušenosti s kvalitou náhradních dílů dodávané firmou Škoda Auto svým autorizovaným servisům a o tom jak funguje oddělení péče o zákazníky. Dne 2.1.2018 jsem přistavil vůz na výměnu předního skla. Dne 3.1. jsem si vůz nepřevzal: 1. škrábanec na skle(který se sice podařilo nějak částečně zaleštit) 2. sklo bylo příliš nízko a mezi plastem kryjícím prosto mezi zrcátkem a stropnicí byla u stropnice škvíra 2 až 3 mm + poškozená stropnice Vůz jsem nepřevzal, protože sklo je zmetek a ani samotné přisunutí výše by situaci nevyřešilo(to se i ukázalo při dalším skle) Dne 10.1.2018 už konečně mohl servi…
-
-
- 293 odpovědí
- 57,8tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
chlapi,resim jeste na posledni chvili prevodovku, auto se jeste nevyrabi. Jel jsem 110kW tdi s manualem, mel jsem ji na cely den a spokojenost. Jenza pak na predvadecce meli 140kW s DSG a skoro od te doby nespim. Byl jsem spise proti automatu, ale tady me docela uchvatil. Mate nekdo dlouhodobe zkusenosti s automaty od skodovky? V kombinaci s ACC a Line as. to povazuji za super komfort.
-
-
- 66 odpovědí
- 33,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim nikde jsem tu tohle tema nenasel tak pokud existuje tak se omlouvam. Chci se zeptat nevi nekdo jestli je v nastaveni superba ve volbe jazyku cestina v kazdem aute? Ptam se proto protoze si chci dovezt S3 z Nemecka za dobrou cenu a nevim jestli pujde zmenit jazyk v nastaveni nebo jestli to bude se mnou komunikovat pouze nemecky dekuji
-
- 4 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Nazdar, chcem sa spytat odbornikov na tomto fore, ktore z tychto dvoch aut by si vybrali a preco. Ja sa prave rozhodujem ale momentalne je to u mna remiza. Motorizacia je trocha netradicna, 1,4 TSI. Na moje trasy a najazd ale plne postacuje. Superb dava za podobne peniaze viac vybavy, ale ako citam toto forum tak mam trocha obavy o kvalitu. Myslim ze Passat by na tom mal byt dost lepsie. Posielam linky na konfiguracie: Superb: http://cc-cloud.skoda-auto.com/SVK/SVK/sk-sk/3V5/69537#!cc-instance=SVK&cc-salesprogram=SVK&cc-culture=sk-sk&cc-model=3V5&cc-carline=69537&cc-equipment=&cc-motor=1…
-
-
- 23 odpovědí
- 19,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Tak tohle je důvod proč nikdy nevkládat do MIB systém SIM kartu a až přijde systém automatického hlášení nehody tak se zbývá jen modlit: http://auto.idnes.cz/hackeri-unesli-jeep-dalkove-ovladani-auta-f1l-/automoto.aspx?c=A150723_135910_automoto_fdv Moderní auto si odjede z garáže a za sebou zavře...
-
-
- 82 odpovědí
- 26,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Tuší někdo, kolik stojí v autorizáku třetí klíč s kessy? U Ferda25 jsme aktivovali personalizaci, ale mám jenom 2 klíče a potřeboval bych další. Případně šel by nakódovat klíč z vrakárny s tím, že by fungoval elektronicky a pouze ta kovová nouzová část by nepasovala, případně se v autorizáku objednala jenom ta?
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Nazdar, V tomto vlakne by som rad zozbieral informacie o novom modelovom rocniku pre Skodovacku vlajkovu lod. Ak ma niekto informacie tak sem s nimi. moje otazky: Aky je presny datum nabehu noveho modeloveho rocnika? Nastanu nejake zmeny pri motorizaciach? Ake vylepsenia mozeme ocakavat ? Kedy konecne pride Superb ScoutLine? (alebo koli kanibalizacii s Kodiaqom este nie?) Vdaka Vam
-
-
- 184 odpovědí
- 58,6tis zobrazení
-
-
Tak tohle je pěkná reklama! https://auto.idnes.cz/skoda-superb-mars-tesla-musk-reklama-dvk-/automoto.aspx?c=A180216_113047_automoto_fdv
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj mám dotaz - prosbičku...dokáže mi někdo zjistit co bylo děláno s vozidlem podle konkrétního číslo zákazky...? Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Vraj nie je aktuálne vôbec možné objednať Superb vo výbave Business kvôli nedostupnosti Alcantary. Viete o tom niekto niečo viac? Prípadne kedy to bude opäť dostupné?
-
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-