Interiér
Interiér modalu ŠKODA Scala přichází s novým konceptem, jehož středobodem je centrálně umístěný vyvýšený displej.
58 témat v tomto fóru
-
Zdravím, zde můžete dát nákupní tipy na svítící prahové lišty pro Scalu obj. číslo 657071300 https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/osvetlene-prahove-listy-scala/p/657071300 Osvětlené prahové lišty jsou dekorativním doplňkem výbavy vozu, který zároveň ochrání lak prahu předních dveří před nečistotami. V žádném případě nejsou určeny k nášlapu při nastupování (vystupování) do (z) vozu. Osvětlené prahové lišty dokonale kopírují tvar prahu dveří, ustavují se pomocí šablon - objed. č. 657 071 718, jejich poloha je zajištěna pomocí příchytek a magnetického pásku umístěných na spodní straně lišty, rozsvítí se po otevření dveří na dobu…
-
-
- 6 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahojte je v Scale klimatizovana priehradka vo vybave Ambition ? Ak ano kde je a ako sa nastavuje teplota? Dakujem
-
-
- 37 odpovědí
- 19,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Prosim vas, uz som to na cestach niekolko krat videl. Takto v predu mat detsku autosedacku. Moja dcera ma 5 rokov, vahu cca. 20 kg. Autosedacka je do 36 kg. Neviete ako je to s legislativou na Slovensku ? Z citovania zakona sa vysomarit neviem. Doposial som ju v predu takto nikdy neviezol. Stale je vzadu.
-
-
- 27 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdar, hele, nedávno mi někdo rozbil zadní výfuky klimatizace na scale. Celá mřížka se rozsypala a nevím co s tím. Jde to naskládat zpět, ale nefunguje nastavování. Máte nějaké rady co s tím ? Je možné že nějaká vodící tyčinka vypadla? Dík za rady.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, (Škoda Scala 1,5 TSI 2018, 17") V poslední době se mi z kufru ozývají takové tupé, hlasité, plastové bouchání, skoro až rány. Hlavně při přejezdu nerovností. Prošel jsem už všechny fóra se stejným tématem. Ale žádné z řešení jaksi nepomáhá. Proto zakládám nové téma, protože i tady, u nás škodováků, se to řešilo naposledy před 12 lety :) jestli někdo nepřišel na něco nového u takovýchto novějších aut. Zkoušel jsem fakt už úplně všechno... Rezerva, nářadí, papundekl v kufru, upevnění výfuku, stabilizátoru, tlumičů, různé zámky na dveřích, platové obložení interiéru, rámeček SPZ, zadní nárazník, sjeté desky taky nejsou, světla i odrazky taky drží…
-
-
- 8 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, stalo se někomu, že by mu “popraskal” virtual cockpit? Praskliny jsou uvnitř displaye, povrch je hladký. díky za info
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj , chtěl bych se zeptat , mám scalu monte carlo , když jsem tuhle otíral dveře po projetí myčky , jsem zjistil , že pod spodní hranou dveří u řidiče kouká cca 3cm z pod tapecu nějaká hadička. Neví někdo co to je ?
-
- 13 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak je obecně známo, model Scala přišel v porovnání s Rapidem o možnost mít průvlal pro lyže, který je součástí zadní loketní opěrky. Při letmém porovnání zadní sklopné loketky s průvlakem v Rapidu (obdobný máme i v O2 FL combi) a loketky ve Scale bez průvlaku to konstrukčně vypadá dost podobně. Jen Scale chybí ten otvíravý dekl pro průvlak. Neřešil už někdo, zda by to bylo technicky možné dodělat i do Scaly? Příp. jaká to může mít úskalí - zásah do konstrukce opěradla, tj. třeba problémy na STK?
-
-
- 12 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čau, pardon jestli to tu už je někde zapadlé, ale nevíte jaky je správný dílenský postup pro demontáž plastového rámečku okolo budiku? Potřebuji ho podlepit. Díky.
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Caute chlapi. Stiplavy smrad z kurenia ako zhoreny plast Skoda Scala 2019. Chcem to riesit na druhej garancnej v januari, len ci nahodou nemate niekto podobny problem. Najhorsie je prve zakurenie rano, potom sa to trosku normalizuje dlhsou cestou.
-
- 10 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
-
Čau, nepoužívá někdo ve Scale klec pro psa, která tam dobře sedí? Díky za tipy.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
O vikendu jsem si vsiml, ze mi z vnitrni strany rychlomeru leze pavouk. No bohuzel ted uz neleze a jen tam lezi. Auto je rocni. Funkci to nevadi, ale vim o nem a pokud se nerozlozi na prach tak ho furt uvidim. Je to na reklamaci ? Nenam s takovou reklamaci zkusenosti tak nevim, jestli to vubez zkouset 🤔
-
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdarec chlapi, je to taková blbost, ale už mě to x krát vytočilo. Zapalovač, tužka, drobný... Pokud to zapadne mezi tu šílenou škvíru tak👹👹👹 Viděl jsem na alíku prodávat jakousi výplň toho prostoru, ale docela drahé. Používáte něco? Černý molitan, pěnu... Dík za inspiraci.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj Škodováci, konkrétně Scalaři. Řešil jsem u své nové Scaly pedály, kde jsem okamžitě vyměnil původní za ty ocelové (vypadá to mnohem lépe). Nyní řeším dvě věci: 1) Výměna plaketky na volantu. Mám dvouramenný (viz. obrázek) a je na něm origo černá plaketka, kterou bych chtěl vyměnit za tu s nápisem Sportline. Bohužel u prodejce té plaketky mě bylo řečeno, že prý ta plaketka lze vyměnit pouze u tříramenných volantů...tak nevím. Pokud by to vyměnit šlo, zajímalo by mě, jak se ta plaketka z volantu dostane. 2) Osvětlení nástupního prostoru předních dveří. Rád bych měl u své Scaly to LEDkové osvětlení v předních dveří s nápisem na zem ŠKODA. Na netu se to p…
-
-
- 9 odpovědí
- 6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všetkých, prezeral som forum ale nikto som to nenašiel. Vlastním scalu 9/2020 žial s PUR volantom (bral som skladovku) vo výbave Active Plus. Moja otázka je, či po kúpe volantu multifunkčného (Kulatý volant – černá nit | ŠKODA PARTS (skoda-parts.cz) ) musím meniť aj podvolantovú jednotku alebo to funguje ako plug and play? Môj volant už je dvojramenný avšak mi chýba ovládanie na volante. Ďakujem
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, nedemontoval někdo ten lesklý piano plast okolo radicky na centrálním tunelu? Potřebuji ho vyleštit/polepit folii. Diky
-
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Včera se mi podařilo doškrábat madlo zadních pravých dveří. Myslíte, že byste mi někdo pomohl s dohledání v ,,Etce" Působí to na mě, že to je jen zacvakávací kryt.
-
-
- 14 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mam auto s lepiacou sadou ( nemam dvojitu podlahu ). Chcel by som dokupit rezervu + sadu na ukotvenie: Koleso Taktiez montaznu sadu: https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/suprava-pre-kompletne-rezervne-koleso-pre-scala/p/657093860 Neviete, ci bude pasovat ? Moja predstava a ako som to pochopil z e-shopu, ze to len prehodim za lepiacu sadu a bude vsetko pasovat.
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Dnes jsem instaloval kameru do své Scaly. Chtěl bych se tedy podělit o zkušenosti. O výběru kamery jsou jiné diskuse. Já vybral 70mai Smart Dash Cam 1S. Kameru jsem nalepil na čelní sklo pod zrcátko. Kablík zatlačil kolem skla pod čalounění střechy dřívkem od nanuku. V pohodě. Došel jsem až ke dveřím spolujezdce a teď je to horší. Středním násilím jsem zatáhl za kryt sloupku A u stropu a tahal kolem předního skla směrem k vnitřnímu zrcátku. Chce to trochu odvahy a středního násilí. Jsou tam 3 příchytky - viz foto. Nejdříve to odskočí trochu a pak ještě musíte tahat až kryt odskočí úplně. Nejdříve tahat nahoře, pak za střed a pak dole. Když máte k…
-
- 3 odpovědi
- 7,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj prosím nevíte jaké je číslo dílu zlatého dekoru palubní desky? V servisu mi ho podřeli, tak ho chci vyměnit.. Děkuji
-
-
- 11 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, budu mít zánovní Scalu. Z továrny tam je klasická sedačka spolujezdce, potřeboval bych ji vyměnit za sklopnou dopředu. Lze to nějak dodatečně řešit? Na webu jsem nic nedohledal, ani třeba jen samotné sedačky... Ví někdo kolik vlastně stojí? Díky Honza
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte , aký používate držiak na telefon v Scale a aký by ste mi odporučili ? Ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Nevite nekdo prosim jak demontovat zadni sedak? Dole to neco drzi a nechci nic urvat. Na F1 byl vyklapeci sedak a sel demontovat jednoduse, ale ve Scale vyklapeci sedak neni a je zde jiny system. Predem diky.
-
- 4 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Nazdar chlapi, toto ovladanie na fukaroch na Scale nevydrzi nic, je to ako z makoveho kvetu. Vsetky 4 vpredu sa mi rozsypali. Neviete kde to zohnat, ako sa to vola a ci sa to da kupit osobitne?
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-