Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi

90 témat v tomto fóru

1. Bolero nejdou hodiny

• 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 10k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 21.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  2. Hlasove ovladanie

• 4 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
  3. MyŠkoda

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
  4. Rádio s DAB

• 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  5. Media Command

• 9 odpovědí
    • 3.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj všem ajvíčkářům😉 Jsem hrdým majitelem tohoto modelu první generace, samozřejmě bazarového. Zatím jsem spokojený, až na tři věci, co mě překvapily. Dnes pod motorem objeven olej, čistý nevim odkud, jestli motor, gufero, převodovka atd. Při jízdě slyším jakoby z kufru z pravé strany, jakoby tam něco bouchalo nebo klepalo. A předevčírem přestalo hrát rádio, všechny stanice šuměly a chrčely, jakoby nebyl signál, to samé i hudba pres Bluetooth, po vypnutí rádia, bylo pořád slyšet v repro takové hučení a chrčení. Přestalo to až jsem několikrát zapl a vypl systém. Asi nějaký šotek. Diky za postřehy a pěkný den 😉
    • Já byl včera v servisu, kvůli rezonaci dvěří v místě přechodu dvou plastů, mezi kterými je umístená linka ambient osvětlení. Jednalo se o přední levé i pravé dveře, vždy na koncli linky ambient osvětlení. A zdá se, že vyřešeno, zatím po cca 100 km nic, ticho. Tak snad ufff
    • já mám powerpass, ale zase tohle bylo mimořádně komfortní - tedy blokace na platební kartě, dobíjení, oběd, odjezd, vyúčtování...   ano, cena kolem euro je šílená, kdybych jezdil pravidelně, tak bych to taky asi řešil intenzivněji, ale takhle mi to přišlo zbytečné...  
    • Takové situace se dají opravit v mapě (https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/) a časem se to do auta dostane.
    • Keď som sa na to zameral tak áno, je tam zkreslenie, najlepšie je to fakt vidieť na stredovej čiare jak sa v niektorých miestach vlní.
  • Vytvořit nový...