Audio, Infotainment, Konektivita
Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi
94 témat v tomto fóru
-
Zdravím, mám ve Scale infotainment Swing a docela mě rozčiluje. Když ho srovná s rádiem na CD a externím Handsfree tak jsem si se Swing pohoršil. Potřebuji poradit jestli je to jen moje rádio a nebo to je obecný problém. První věc je Bluetooth připojení mobilu. Většinou to funguje, ale občas to napíše "Bluetooth nebylo možné zapnout", nebo Spojení selhalo. Je to otrava. Druhá věc je přehrávání mp3 z USB flashdisku. Nedokáži vypozorovat žádnou souvislost. Rádio občas zapomene pozici a začne hrát od začátku písničky a často dokonce od úplně od začátku jako bych tam flashdisk zrovna dal. Flashdisky jsem zkoušel dva. To je pro mě docela pro…
-
- 7 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Koupil jsem si Scalu ve Stylu a měl bych 2 dotazy. Na platformě škoda connect mám možnost koupit Care Connect na rok ale je u toho poznámka, že nemusí fungovat v závislosti na výbavě. Když mám Bolero tak by to fungovat mělo ne? aspoň takhle to chápu když mám i v autě možnost různé funkce CC vypínat a zapínat. Mám Smartlink a Iphone Xr, po nějaké době (cca 10 min) se mi vždy auto a mobil rozpojí a už nejde napojit zpět, nemáte někdo stejný problém? zajímalo by mě jestli je chyba v kabelu nebo jinde, na mobilu by vše mělo být povoleno aby nedocházelo k vypínání usb po určité době atd. Vždy to ale píše že připojení s mobilem selhalo, už se mi to stalo i přes blue…
-
-
- 187 odpovědí
- 54,4tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny na tomto fóru. Vím, že už se toto podobné téma zde vícekrát objevilo, ale chtěl jsem se zeptat na více dotazů. Před týdnem si naše rodinka pořídila Škodu Scala. Velká spokojenost. Už pomalu vychytáváme všechny "brouky", kterým jsme, né až tak, úplně porozuměli. Jedním z posledních otazníků je, "připojit zrcadlení mobilu o systému Android na LCD panel v automobilu". Jde mi hlavně o navigaci v mobilu, aby šla vidět na LCD panelu ve Škodě Scala. Připojit se přes Bluetooth, není problém. Mobil se spáruje a pak můžu volat nebo si pouštět hudbu z mobilu. Pro mě je, ale prioritní, aby se zobrazovala navigace z mobilu na LCD pa…
-
-
- 54 odpovědí
- 60,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všichni z Ruska. vydali jsme aktualizovanou generaci Škoda Rapid. hlavní jednotka MIB3 Bolero je podobná Škoda Scala, ale softwarová verze. Pomozte mi, prosím. potřebujete diagnostický protokol bloku 5f z ODIS nebo VCDS s úpravami a kódováním. Potřebné od MIB3 Bolero z maximální konfigurace. hlavní věc je, že je bezdrátový smartlink aktivován. pár fotografií, které upoutají pozornost
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, na Boleru mi uprostřed nahoře neukazuje hodiny (jen ---:---) a v menu Car - Nastavení - Datum a čas a Jednotky hlásí, že funkce je momentálně nedostupná. Přitom čas na přístrojovce ukazuje dobře. Zkusil jsem i restart Bolera (10s tlačítko) Stalo se to někomu a případně je nějaké řešení typu počkat si, restart apod. ? Díky
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, Chcel by som Vás poprosiť o radu, mám problém s autorádiom Swing. Pri každom naštartovaní mi začalo hádzať hlášku “OK”. Viz. https://youtu.be/bqjHYDx8Szk
-
- 3 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám otázku ohľadom bedrôtového pripojenia v Scale s infotainmentom Bolero na Slovensku. Podarilo sa niekomu rozbehnúť bezdrôtový CarPlay v Scale zakúpenej na Slovensku? Čítal som tu aj tu na fóre, že v ČR bezdrôtový CarPlay funguje bez problémov. Ďakujem
-
-
- 23 odpovědí
- 10,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, Po úspešnom spárovaní telefónu (iPhone XR, iOS 13) s Bolerom cez Bluetooh je všetko OK len do momentu vypnutia motoru/zapaľovania. Pri ďalšom štarte sa iPhone nepripojí k autu, Bolero len píše, že "Telefón nie je k dispozícii", zoznam spárovaných zariadení je prázdny a je potrebné spárovať telefón s autom znovu. Možno pri 1 zo 4 pokusov sa telefón pripojí po štarte a v 3 zvyšných prípadoch to skončí tak, ako píšem vyššie. Je to dosť otravné, potvrdiť párovanie telefónu s autom pri každej jazde. Stalo sa to ešte niekomu? Čím by to mohlo byť? Ďakujem!
-
- 37 odpovědí
- 22,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chcel by som sa opýtať, ako odpájate iphone od carplay. Moje auto žiaľ nemá bezdrôtový carplay, tak musím sa pripájať cez kábel. V manuáli ku Scale je spomenuté, že carplay treba odpojiť cez Škoda aplikáciu v carplay: Ja to tak robím, ale nakoľko sa mi to nechce takto odpájať po každej jazde, tak by som sa chcel informovať, či je tento postup nutný? Kamarát na i30 nemá ani takú možnosť odpojenia carplay a proste vytiahne kábel kedykoľvek potrebuje a nemá žiadny problém. Prečo na Scale treba odpájať carplay tak komplikovane? Díky!
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Skodu scalu 1.0 TSI 85kw vo výbave style, dal som si aj virtualny cokpit v nejakom image balíku s tym vacsim radiom Amundsen, mám aj BT, aj navygaciu aj smart link + .... no problém je, ze ked volam s niekym, vsetko ide ... no ked chcem hlasove ovladanie a stlacim tlacidlo na volante, napise mi ze funkcia nie je dostupna, to by bolo v poriadku, ked mam totiz slovensky jazyk mi vyhodi okienko, ze vsetko je funkcne okrem hlasoveho ovladania .... problem je, ze mne nejde hlasove ovladanie ani v inom jazyku .... skusal som menit na cestinu a stale to pise funkce neni dostupna .... ked dlhsie podrzim tlacidlo na volante, tak mozem hlasovo ovladat mobil .... n…
-
- 4 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Zobrazuje se vám při regulaci hlasitosti levým otočným spínačem na volantu na maxidotu stupnice i při pomalém zvyšování hlasitosti? Na naší Scale se hlasitost zvyšuje, ale stupnice se objeví až po třech krátkých pootočeních nebo až s krátkou prodlevou po výraznějším zvýšení hlasitosti. Jak to máte vy?
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám virtuální kokpit a infotainment bolero, a nejde mi přehrát mapa z apple car play na kokpitu (smartlink mám přes usb) jsem lajk na tohle, proto se chci zeptat jestli to je mojí nešikovností nebo na to nemám dostatečně hardware? Díky
-
-
- 2 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny na fóru. Máme asi týden novou Škodu Scala a dnes se projevil jeden problém. Při zapnutí motoru se na LCD displeji objevili analogové hodiny (aktuální čas) s možnosí přepnutí na další 2 varianty. Žádné klasické menu nenaběhlo. Ani nevím jak, ale nakonec se mi podařilo nastavit menu s ikonami. Zapnu si oblíbenou rádiovou stanici a vydávám se na pracovní cestu. Po dojetí vypnu motor, otevřu dveře a co se nestalo. Rádio hraje dále. Zkoušel jsem tedy vypnout panel ručně, ale nic. Zkoušel jsem také nastavit znova tovární nastavení a také nic. Auto jsem tedy zamkl a sledoval, co se bude dít. Displej zůstal aktivní. Asi po 30. minut…
-
-
- 5 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
Zdravím. Nemůžu se na Scale připojit aplikací MyŠkoda. Zkusil jsem už skoro všechno, ale pořád v aplikaci nic z hodnot stažených z auta nenaběhne. Jde mi např. o napětí na baterii. Mobil mám IP11. Poradil by někdo přesné nastavení jak v autě tak v mobilu? Předem děkuji.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
časté čakajte prosím sa objavuje ked potiahnete dole notifikačnú lištu. Namiesto toho aby som si mohol nastaviť jas svietenia budíkov tak tam pocas celej jazdy mam toto. Objavuje sa to nahodne a neviem preco. Mate skusenost ?
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, na display infoteinmnetu Bolero se v horní části vpravo zobrazuje stav baterie připojeného telefonu, signál a následuje občas červerná ikona. Vypadá jako obrácené písmeno P a nad ním tečka, nebo spíš kolečko, přes něj svislá čára a nad ní tečka. Co tento symbol znamená?
-
-
- 9 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes už týden jezdím novou scalou. Zatím velká spokojenost, ale nejde mi provést registrace do škoda connect. Na webu proběhne všechno ok, vygeneruje se mi pin, ale pak v autě mi v nabídce chybí možnost registrace. Je tam jen možnost nastavit soukromí, ale pod tím by měla být podle návodu nabídka na registraci a ta mi tam prostě chybí. Online připojení zdá se funguje, protože ikonka globusu je bílá. Je nutná návštěva servisu nebo se to dá pořešit i z "domu"? Díky
-
- 21 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ma niekto z vás rádio s DAB? Zaujíma ma ci za poplatok je iba preinstalovany softvér, alebo je to doplnené hardvérom s tunerom DAB.
-
- 3 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Z konfigurátoru scaly zcela zmizela položka Media Command, díky které jde některé funkce infotainmentu u jiných modelů ŠA ovládat přes mobil. Teď je otázka, zda je součástí nového Amundsenu automaticky nebo zcela zmizel. Výrobce ve svých materiálech drží jazyk za zuby.
-
-
- 9 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-