Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem ghkim,

Čaute, bol som u predajcu Škoda a tvrdia mi, že nie je možné dokúpiť odkladaciu schránku pod sedadlo spolujazdca. Sedadlo spolujazdca je manuálne (síce výškovo nastaviteľné) a miesta je pod ním dosť. Na nete som našiel len PR kód QE5. Viete mi niekto pomôcť, prosím. V minulosti som si ju objednal a aj namontoval do F3 (pod šoféra), kolega do O2 a kamarát do O3. Neverím že do O4 by mal byť nejaký problém. Ďakujem.

• Díky
    • 13 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Migason21,

Prosím, zkontrolujte si výplně zadních dveří !!! Takto poškozenou výplň (s oddělenou horní část) mi dodali u nového vozu. Našel jsem to až po čase, kdy jsem hledal rezonující zvuk vzadu. Škoda se zdráhá uznat reklamaci a vnucuje mi, že je to mechanicky poškozené, což ale není a ani nevím, jak by to šlo takto poškodit jinak než při montáži. Zaráží mě ten výškový rozdíl mezi těmi díly výplně, protože na straně, kde jsou uchyceny ke dveřím sedí dobře. Prosím podívejte se na své výplně a dejte vědět .

3. Zahájeno uživatelem Marianekk,

Zdravim, mam druhy tyzden 04 combi 2,0tdi style . Zacinaju sa mi ozyvat pazvuky vo dverach spolujazdca, vibracie motora rezonuju priamo do dveri, hlavne pri nizsich rychlostiach aj ked len jemne hladim na plyn. Pri skusobnej jazde to nerobilo, i ked vtedy boli minusove teploty. Akonahle je auto v prevadzkovej teplote, castokrat sa to objavi, je to hrozne otravne. Najazd 135 tis. Ma s tym niekto skusenost?

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  4. Ahojte, na taťkově O3 je možnost přepnout nezávislé topení na "větrání". Vzhledem k teplotám už bych to taky někdy ocenil. Na O4 jsem to v Infotainmentu prostě nenašel. Ani v aplikaci Connect. Tak nevím jestli jsem slepý, nebo to na O4 není? Poradil byc někdo? :)

5. Zahájeno uživatelem tka,

Ahoj, existuje dvojita podlaha / mezipodlaha pro O IV kombi ? Nejak nemohu najit. Jsem na tu podlahu zvyklej, uz od OII mam tam cast naradi, nejaky nakupni tasky atp. Diky T.

6. Zahájeno uživatelem Miki PB,

Zdravim kluci,vedel by mi niekto povedat ci je mozna vymena volantu z Octavie IV Style ,na ktorom nie je vyhrievanie volantu a ani tempomat na volante za volant RS alebo Sportline na ktorom je vyhrievanie aj tempomat a ak je mozna ci by fungovali aj tieto dve veci,Dakujem

7. Zahájeno uživatelem petrryant,

Dobrý den, Škoda octavie 4 2020 Vždy ráno, když je více zima, tak při nerovném povrchu je slyšet zvuk jakoby nedolehnutých plastů, zvuk jde od palubní desky, stačí trosku přitlačit a zvuk na chvíli zmizí. Ale po nějaké době vždy opět zpět. Není to nějak extra hlasitý, spíše je to na nervy když se na to člověk začne soustředit. Myslíte, že je to o nějakých nedotažených šroubech nebo jsou tam budíky pouze nějak nacvaknutý? Zároveň bych se toho rád zbavil, ale nechce se mi kvůli takové blbosti do servisu. Nějaká rada jak se toho zbavit? Děkuji.

8. Zahájeno uživatelem jan.machalik,

Ahoj, dá se někde, třeba i na Aliexpressu dokoupit třetí ramínko volantu? Kolega dostal supa po FL a nevyhovuje mu dvouramenny volant. Díky za info

9. Pozoruji jakési cvakání / klepání plastu při nerovnostech (ani ne tak při průjezdu dírou) z oblasti zpětného zrcátka / SOS tlačítka / dešťového senzoru. Po přejetí nerovnosti to tak 2-3 zaklepe / zacvaká (plastový zvuk). Prostě tam kde je celá část zakrytá u čelního skla. Nějaké zkušenosti s tím popř. jak to vyřešit? Děkuji.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Ovce1,

Dobrý den mám dotaz stalo se vám někomu na Octavii 4 že se roztrhla sedačka řidiče ? Stalo se mi to po 130 000 km a vypadá to jako by to auto mělo 500 000.

• Díky
    • 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem patrikcevela,

Neviete niekto ako su ukotvene v koberci tie zacvakavacie cupliky ktore drzia rohoze na spravnom mieste? Pod nohami vodica mam pravy cupel asi 3 cm inde ako by mal byt. Sposobuje to ze sa rohoz vlni, zakliesni sa pod plastovy kryt pod sedackou a vycvakne ho. ak je to len nejak nasrobovane do koberca, tak by som to velmi rad posunul na spravne miesto… dakujem za info ak niekto vie :)

12. Zahájeno uživatelem Petr314,

Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale budu poprvé kupovat auto s automaticko převodovkou, vypadá to na Ambition 2.0 TSI 140 kW. Prodejce mi řekl, že pro manuální zařazení změny rychlosti potřebuju "pádla" pod volantem. Z ceníku ale není tak docela zřejmé, že ona "pádla" jsou u DSG automaticky ve výbavě. Můžete mi někdo potvrdit, zda je potřeba pádla dokoupit, nebo je to pro Ambition+DSG ve výbavě? Díky

13. Zahájeno uživatelem zdenek406,

Mám za sebou první servis a bylo mi řečeno, že technik při výměně kabinového filtru objevil utržený drát na spínači osvětlení přihrádky spolujezdce - a prý už to bylo (auto mám ze Škoda plus a kupoval jsem jej jako roční). Dohodli jsme se že spínač objednají, ale téměř po měsíci se stále neozývají. Napadlo mě že ten utržený drát zkusím opravit, ale když vyklopím přihrádku spolujezdce (výměnu kab.filtru jsem si našel na youtube), tak vidím kde se dává filtr, ale žádný spínač pro přihrádku nevidím. Nemá někdo prosím fotku, kde ten spínač je a popř. i objednávací číslo? Jedná se o Octavii 4 Ambition plus 2021.

14. Zahájeno uživatelem Sebasten,

ČÍm ošetřujete interiér Octavie IV ? Myslím teď plastové části a díly - palubní deska, volant, výplně dveří, spodní část sedačky, středový tunel apod. Já osobně do teď používal vlhčené ubrousky na interiér vozidla. Osobně jsem nikdy moc nepřišel na chuť různým formám sprejů apod. Co volíte Vy ? A ještě poslední stíráte nějak textilní ,,potah" palubní desky ? Díky za odpovědi.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem alexgala2,

Zdravím Vás, zacal sa mi nejak hýbať kryt plynového pedálu do bokov ma nejakú vôľu. Dá sa to dotiahnuť alebo poprípade vymeniť ? Ako na to? Ďakujem - Octavia 4 RS 2021

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Cometh,

Přední středový airbag pro přední sedadla, který bývá umístěn v sedadle řidiče a je společný pro řidiče i spolujezdce, se dával od počátku výroby v r. 2020, nebo až později - případně od kdy? A jak se pozná, že tam je? Podle nášivky na pravé straně řidičova opěráku?

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem petr.podzimek,

Ahoj, koukal jsem jak je řešený HUD v palubovce a vypadá to jako magnet na prach. Nevíte někdo jak to z toho dostat bezpečně prach a jak to opatrně čistit? Jak to čistí v servisu? Mám velice špatné zkušenosti s čištěním čirého krycího skla budíků u O3 FL, který nešlo čistit bez poškrábání a u čištění vzduchem hrozilo vniknutí prachu dovnitř (celý díl není vzduchotěsný/prachotěsný). Díky.

• Pozitivní
      • Líbí se mi
      • Díky
    • 11 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Vrbaa,

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co si myslíte o sedačkách v kombinaci látka/ kůže v porovnání s čistě látkovými? Má cenu si za to připlácet? Díky.

19. Zahájeno uživatelem Klfree,

Nemáte někdo již tuhle Ovečku? Chtěl bych se zeptat na sedačky, jako je spokojenost. Nemyslím si, že jsou stejné jako původní Sport paket. Díky

• 13 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem iphonik4,

Ahoj, nevíte prosím, kde se na Octavii RS MR2023 nachází datový štítek výbavy? V kufru za rezervou (jak jsem byl zvyklý u předchozích vozů Škoda) není. díky

21. Zahájeno uživatelem Bury1104,

Zdravím, nevíte bylo by možné dodatečně vyměnit obyčejné sedačky za Top ergo sedačky….? A kolik by to mohlo tak stát….? Díky

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Revive,

Dobry den, riesil niekto cez servis vrzgajuce madla prednych dveri? Mam len 3 000km a uz pri chyteni vrzgaju. U OIII som tento problem nikdy nemal :( Inak s autom ziadne ine problemy zatial nemam....

23. Zahájeno uživatelem karamba1957,

na 100 km ma ofukne 5x vlhky smradlavy vzduch z klimatizacie, stretol sa s tym niekto ?

24. Zahájeno uživatelem MajkD,

Nevíte někdo jak moc je složitý demontovat dekor palubní desky? Ten stříbrný se mi moc nelíbí tak přemýšlím že bych na to dal nějakou fólií. Dělal už jste někdo? Nějaká inspirace? Díky Michal.

25. Zahájeno uživatelem maco-lv,

Zdravím predom sa ospravedlňujem ak zakladám duplicitnú tému ale potreboval by som poradiť u tejto 4generácie octavie . Neviete kde je nejaká priechodka na strane vodiča k motorovému priestoru nakoľko potrebujem dostať von kábel. AJ nejaké fotky by pomohli. Ďakujem

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.