Přejít na obsah

Motor 1.5 TSI / e-TEC / CNG

18 témat v tomto fóru

1. 1.5 TSI 110 KW SPOTŘEBA 1 2 3 4

• 84 odpovědí
    • 66.1k zobrazení
  2. Výměna oleje 1 2

• 28 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 15.4k zobrazení
  3. ZVUK PŘI ŘAZENÍ

• 8 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 606 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 568 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 976 zobrazení
  4. Zvuk po startu

• 1 odpověď
    • 550 zobrazení
  5. Cukání motoru 1 2

• 33 odpovědí
    • 21.9k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  6. Obmedzovač otáčok

• 0 odpovědí
    • 744 zobrazení
  7. 1.5 TSI LPG

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím. Řeším problém s ulámanými lamelami ve středové mřížce na palubovce. Zajímá mě tedy jestli jsou celé tyto ´´kastlíky´´ vzájemně záměnné z faceliftu na předface a naopak, nebo jestli je potřeba sehnat přesný díl. Jde mi hlavně aby to tam sedělo a drželo, detaily jako jiné tlačítko varovných světel mě netrápí.   Děkuji.
    • Nechci vám do toho kecat, hádáte se tady o desetinách baru a kdo z vás má kalibrovaný nebo alespoň zkontrolovaný tlakoměr? 😉
    • Bingo, ja síce nemám problém s cukaním (DSG), ale cítim istú tuposť na brzdách. Vyslovene v istých momentoch ten pedál je neprirodzene tvrdý.  Vyriešila ta trubka aj správanie brzdového posilňovača?
    • @shrek_85 Ty máš vanu jen tak holou? Já ji mám obalenou jakousi izolací. Jakýsi papír s vatou, nebo co to je. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l103660c-viko-pro-olejovou-vanu-skoda-19610.html   Edit: pardon, myslel jsem že se jedná o 1.6 TDI CR. Smazal bych svůj příspěvek, ale nejde to.
    • Nesúvisí to s tým, že 2.0TSI 195kW má výrazne kratšie zrýchlenie z 0 na 100 a má vyššiu konštrukčnú rýchlosť?
  • Vytvořit nový...