Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

17 témat v tomto fóru

• 14 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 780 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 736 zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2k zobrazení
  1. Umístění navigace

• 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
  2. Aktualizace softu u bolera

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.1k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  3. Amundsen

• 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  4. Carplay

• 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Pokud je pravidelne obouchana servisni knizka, tak reklamovat a urcite uspejes👍
    • Je možné, že je to dostupností motoru EA888, který se používá napříč skupinu VW a prioritu má matka. Ale je to pouze domněnka.
    • A co záruka na prorezavění karoserie? Zkoušel to někdo? Měla by být 12 let... Jinak rozsah koroze bez vymontování nedokážu posoudit, vytéká odsud rez.
    • Nevíte někdo, jaký má být tlak oleje u 1.6 TDI, 81 kW, 2016? Někdy se rozsvěcuje kontrolka žhavení a diagnostika udává chybu - spínač tlaku oleje. Po výměně obou spínačů i regulačního ventilu tlaku oleje se závada stále objevuje. Proto jsme změřili tlak a ten byl 2,2 bar při 3000 ot/min. Zdá se mi to málo, ale nikde nemůžu najít, jaký tlak má být
    • Ahoj, sháním někoho, kdo by mi pomohl s výměnou komfortní jednotky na Škodu Octavia 1, sedan, motor 1.8 92 kW, rok výroby 1998, a následně mi nakódoval 3 klíče přes diagnostiku. Dva klíče jsou z Octavie 1, jeden z Octavie 3.   Nemám možnost použít klasické načtení přes zámkovou vložku ve dveřích řidiče, protože jsem si ji bohužel omylem strhl a nechci kvůli tomu měnit všechny zámky. Proto potřebuji nakódování klíčů výhradně přes diagnostiku.   Důvod výměny komfortní jednotky: přestalo mi svítit stropní světlo a mám podezření, že jednotka už dosloužila.   Hledám někoho za rozumnou cenu, ideálně Středočeský kraj, okres Beroun a okolí.   Díky moc za nabídky nebo doporučení!  
  • Vytvořit nový...