Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

16 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 202 zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  1. Aktualizace softu u bolera

• 0 odpovědí
    • 858 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 789 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 827 zobrazení
  2. Umístění navigace

• 4 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
  3. Carplay

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
  4. Amundsen

• 3 odpovědi
    • 4.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• DPF - Diesel Particulate Filter 👍
    • Zdravím! Vzhledem k tomu, že už jsem párkrát vjel do garáže kde jde fakt o milimetry , vypnu motor a spustil se větřák. Mám strach jestli náhodou nešlo o vypalování filtru DPF, Proto jsem se rozhodnul koupit DPF indikátor. Jistota je jistota a pořád to vyjde levněji, než nový DPF filtr. Ale chtěl bych tady poprosit všechny, kdo toto mají v Superbu 3 o nějakou fotku, jak a kde to máte umístněné, uvažuji koupit 1m kabel OBD2, nebo opravdu nevím. Proto bych chtěl raději i poradit, jak toto máte vyřešeno. Děkuji všem za pomoc.
    • Pokud by byl motor hodně zanesený karbonem (při používání oleje 15W/40 třídy SD), tak by se spíš při použití lepších olejů (SF a vyšší) karbon rozpustil a hrozilo by ucpání mazacích kanálů. Oleje 10W/40 bývají skoro vždy SF a vyšší a modernější 15W/40 jsou též SF a lepší.
    • Nevím, ale očekávám data z natočení volantu, směrovky, rychlost a směr jízdy + data z navigace (ale to bude asi v základu neaktivní u Škodovek).
    • Dával jsem 10W40 snad už do favorita. Je to výhoda v zimě. Záleží také v jakém stavu je motor, kdyby byl hodně zanesený tak by spotřeba mohla stoupnout.
  • Vytvořit nový...