JanK Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Chlapi,je to normální??altik dobiji 14V,presto kdyz doviram okna nebo kdyz brzdim,svetla malinko pobliknou a vrati se do puvodni svitivosti...vzdy jen kratce a malinko pobliknou,auto mam octa1 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tohle mi to dělá také na mé 1.6, takže by mě to zajímalo.. Ale co mi říkali hoši tak je to normální, ale také že odchází alternátor.. Ale počkáme na odpověď ještě dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanK Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 a dela ti to i pri tom brzdeni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Je to normální. Při dovření oken dojde k většímu odběru proudu a alternátoru chvíli trvá než přidá otáčky a dobíjí víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jank -> Jojo dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Alternator otacky nepridava, jen se zvedne buzeni alternatoru a ten hned pote zacne dodavat pozadovany - vetsi proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to mně zase v klidu,při vyplém klíčku když sedím v autě a chci dovřít okna nebo víc stahnout,vypne radio a taky mi to takhle problikává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Mě to taky problikává, u zavírání oken nebo když zabere abs nebo eds ... (1.8T) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Je to normální. Při dovření oken dojde k většímu odběru proudu a alternátoru chvíli trvá než přidá otáčky a dobíjí víc. trochu mě to taky vyplašilo u funglovky Tour, ale vidím že to je asi vlastnost ne závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daworis Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 u Fabie mám tu samou "zavadu" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukinop Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Taky mám to samé u mojej octavky, ale nepovažujem to za závadu. Príde mi to normálne :-) dokonale tvrdý zdroj neexistuje a bol by aj omnoho drahší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Taky mi tohle dělá, všiml sem si toho hned na začátku co jsme koupil Octu a jako závadu to nevídím, je to prostě normální. Alternátoru prostě chvili trvá než dodá potřebné napěti které se v ten moment dovření oken prostě nedostává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr74 Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Mám to samé na 1.9TDI 81kW, ale také si myslím, že to je normální stav. To samé i dělá na druhém autě VW T4 Caravelle. Takže bych to neviděl jako zásadní problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 je to uplne normalni,nedela to treba u xenonu jinak u normal svetel je to ok,akorat u tech brzdovych svetel to neni asi v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Při dovírání oken světla pobliknou, při brzdění ale ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) Ahoj, procetl jsem forum a toto nenasel. pri volnobehu v noci mi poblikava vse, cim vic toho mam zapnute, tim je poblikavani na volnobehu znatelnejsi. (doviram okynka problikne, otocim volantem problikne, vystrazne blinkry - problikava) - vse je male intenzity a spolucestujici to sotva postrehne, ja jako majitel to ale poznam...) Poblikavani je stejne frekvence jako otacky (nevim jak jinak to popsat, snad budu pochopen). Zkratka to blika rychle. pri pridani plynu vse zmizi. nejlepe je to videt na displejich v pristrojovce pri pridani otacek NAD volnobeh (pri jizde, ci pri seslapnuti plynu na neutralu pri stani) problem zmizi. Pri jizde tedy nic nepoblikava a je vse OK. je to normalni stav kdy altik nestiha vsecky lampicky, nebo je problem nekde jinde? nebo je problem s napetím? 1,4TDI 59kw, 53tisic, rok 2006 moc dekuji za kazdy nazor Editováno: 5. Srpen 2010, autor: Kostia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 U zavíraní okýnek a otočením serva to normální je protože se musí vyrovnat altík s tak velkou proudovou ztrátou. Jediná rada je, aby jsi prošel většinu koster a kouknul na stav a dotažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Díky moc, budu muset někde vyhrabat kde všude to je:o) nemám potuchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Ahoj, lepe jsem sledoval problem a muzu ho nyni lepe popsat. Nezda se mi ze by slo o standardni stav. Projevy: Po nastartovani je cca 5 minut klid, pote zacne na volnobeh poblikavat display palubniho PC (viz popis vyse) + ale pri jizde a stlaceni pedalu brzdy - prvni dotknuti pedalu - zpusobi bliknuti palubnich pristroju displayu i svetlometu - vidno na toku svetla pred autem na silnici, nebo na osvetlene zadi prede mnou jedouciho auta. Pri blinkru - prvni dotek na blinkru - taky vse jemne blikne. Pokud je zapla klima, tak je bliknuti uz opravdu znatelné (pri pokusu dovrit okynka vepredu je bliknuiti znát i na pristrojich a ne jen na diplay.) Pri zapnuti varovnych blikacu - vse jemne poblikava v rytmu blinkru. Snad jsem vse popsal jasneji, zarazi me ze i kdyz jedu po dalnici a sahnu na brzdu, tak si to poblikne. Pokud vypnu a nasledne zapnu motor, tak pak je cca 5 - 10 minut vse naprosto bez poblikavani, at zapnu cokoliv, mackam na brzdu, blinkry, varovny blinkry, vse je cca po tuto dobu ok, pak opet zacina vse podle popisu. pokud opet vypnu klicek a motor a zase nahodim, opet 5 - 10 min OK. Auto normalne funguje - servo rekli bych OK, zadne zmeny ucinku ani cukani. Menil jsem klasicky v posledni dobe zarovky za ty z Globusu. Tento problem pozoruju cca mesic, pred tim sem si toho bud nevsim, nebo se to nedelo. Mam pocit ze se to mirne zhorsuje, ale jsem na to posledni dobou fakt magor precitlivelej, tak si nejsem jistej zda neni stav stejnej a jen si to nenamlouvam. Prosim poradte co a jak s tim mam delat, zda se mi, ze to bliknuti uz musi byt- je - videt i na osvetleni vozidla pro jine ridice... fabia 1,4TDI 59kw, 53tisic, rok 2006 díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 (editace) procetl jsem toto: odpovida to vicemene tomu co resim ja, ale neni tam moc reseny bliknuti pri brzdeni a pri zapnuti blinkru + je mi divny, ze pri vypnuti motoru (klicku) to pak tech 5 minut nedela a pak to zacne poblikavat... Editováno: 24. Srpen 2010, autor: Kostia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.