Přejít na obsah

dafro

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    363
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 806 zobrazení profilu

Oznámení dafro

  1. Patří tam tyto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04e905612c-zapalovaci-svicka-skoda-20366.html Tuk např. tady https://dufy.cz/beru-zkf01-mazaci-tuk-10g?utm_source=eshop_order_email&utm_medium=email&utm_campaign=eshop_order_email&utm_content=order_item Nic jiného nepotřebuješ. Nemá smysl kupovat momenťák kvůli svičkám. Utahoval jsem to na cit jen rukou +/~ čtvrt otáčky a bylo to přesně 22Nm. Viz předchozí příspěvky. Na spony stačí obyčejné sikovky.
  2. Kolega ve stejných km stejný problém. Nechci Tě strašit, ale nachystej si 40k na novou mechanotroniku.
  3. Kód podle mně nikde nenajdeš. Je to plast. Jedině, pokud to chceš opravdu lakovat, zajít někam do specializované prodejny autolaků. Já bych to ale nelakoval, bude to poznat. Jedině rovnou do barvy vozu.
  4. Vyřešil jsi to nakonec nějak? Mám úplně stejný problém. Zrcátko se pohne pouze o malý kousek. Octavia 3 (09/2017).
  5. Po přečtení vlákna jsem nakonec také objednal Liqui Moly MTF5300. Snad to bude OK. Jen jedna technická otázka na odborníky. Je nutné opravdu aretovat hřídel řazení jak uvádí servisní manuál? Sixta na svých stránkách uvádí, že je to úplná blbost a čep je možno normálně vymontovat bez jakéhokoliv rizika.
  6. Ale zase má jako věrný zákazník slevu 30% na olej 😁
  7. Kolega měl podobný problém. Řešil to docela dlouho. Nakonec vyřešeno myslím výměnou nějakého GPS modulu.
  8. @altra je to ok, olej 5W30 je norma 504.00
  9. dafro

    Brzdy

    Dnes při přezouvání kontrola. Po 3 letech a 30t km vypadají zadní kotouče zatím v pohodě 😁
  10. @alex.333 neber si to osobně 🙏 Já tam ten čínský bazmek taky mám 😁 Naštěstí mám tmavé auto, tak se to částečně ztratí.
  11. Jezdím tři roky s odpojeným kablíkem a baterka rozhodně odvařená není.
  12. Pokud nejsi registrovaná firma, musíš si přístup zaplatit.
  13. Máš pravdu, projev popsaný v TPI opravdu neseděl. Bohužel na žádné TPI. Zvuky se při točení volantem neozývaly, pouze při přejezdu nerovností. Tak, jak tak .... s odstupem času mohu potvrdit, že můj problém to promazání dorazů definitivně odstranilo, ať už to bylo klepání, vrzání, bouchání, křupání, či cosi jiného 😁 @jozef.stastny@seznam.cz pastu jsem kupoval v náhradě od Febi na Škoda-díly.cz asi za tři stovky, ale když teď koukám, tak už ji nenabízí.
×
×
  • Vytvořit nový...