Přejít na obsah

milanosc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil milanosc

  1. Ahoj, odzkoušení zda tažení do strany způsobuje pneumatika je jednoduché. Přechoď LP pneu za PP pneu. Pokud vozidlo záměně

    potáhne vlevo, je to v pneumatice. 

  2. Ahoj,také jsem před pár dny zakoupil rádio Infidiny s androidem 6.0. Všechno funguje, pouze nemohu přijít na jednu věc.Pokud zapnu navigaci a nechám pouze zobrazenou mapu, vše za jízdy funguje.Pokud zadám nějakou adresu a spustím navigaci,po první změně jízdy (křižovatka,kruhový objezd ) se vypne displej navigace na černou, zobrazuje aktuální rychlost, nejbližší křižovatku nebo jinou změnu směru. Nemohu v menu najít kde toto vypnout.Děkuji za radu.

  3. Pokud nastal tento problém měnila se na záruku celá sada, která obsahovala inovované písty, kroužky a ojnice. Pokud je řádně vedená servisní kniha zkus navštívit značkový servis ať podá žádost o individuální kulanci u výrobce. Za  zkoušku nic nedáš. Pokud tam dáš jen kroužky na chvíli to taky pomůže.

  4. Benzin se dostává do oleje po studeném startu motoru-proteče přes kroužky do oleje . Kvůli emisím po studeném startu je schválně do válců dodáváno velké množství paliva aby se co nejdříve ohřál katalyzátor. Pokud potom vozidlo jede minimálně 2O km motor se dostatečně ohřeje. Při dlouhých jízdách se benzín z oleje odpaří. Další vliv na tento jev má kvalita paliva. Pokud není benzín 100% v pořádku a je částečně naředěn např. naftou (při stáčení do podzemních nádrží u některých pump) při studeném chodu motoru se nedostatečně   spaluje-přes pístní kroužky protéká do oleje.

     

    Kdo z vás máte s tímto problém ,kde tankujete, v jakém jízdním režimu vozidlo užíváte?? :kol-34:

  5. Pokud je na vozidle vyměněno vše co píšeš, může přibývání oleje způsobit pouze 2 faktory. 1-opravdu stále extrémně krátké  trasy cca do 3 Km 2-  ve vozidle nevhodné palivo např. benzín naředěný naftou. Jinak není přibývání oleje technicky možné.

×
×
  • Vytvořit nový...