Přejít na obsah

Petr AMF

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 247
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    5

Vše zveřejněné uživatelem Petr AMF

  1. To samé u 4 fabie, byl jsem v servisu, přehrán sw. Stále problém, hlasitost nefunkční a hlavně nelze tel., nic není slyšet. Tak jsem zvědavý, mám nahrávat videa a opět servis.
  2. Na záruku nešlo, dělala se tlaková zkouška systému a vše v pořádku. Taky je možné z výroby bylo méně naplněno. Cena byla 3.500kč
  3. Řešil jsem na služební fabce r.v. 2021 najeto taky 40 tisíc. Syčelo. Nebyla tam náplň, jen 70g. Doplněno a funguje bez problému.
  4. Souhlasím, jezdím také již necelý rok a půl 1.0 TSI evo 81kw. Praha Jeseník chalupa s rodinou a nemám s výkonem motoru žádný problém.
  5. Minulý týden jsem poptával do firmy. Doba dodání 12 měsíců.
  6. Viděl jsem scalu s polepy, nevím jaká firma. Nápis tam nebyl, díky těm polepům. Možné vysvětlení.
  7. Petr AMF

    Brzdy

    Nebát se při brždění stisknout brzdový pedál přes jeho polovinu brzdného zdvihu.
  8. Jednoduše, nechá se neutrál a spoléhá se pouze na ruční brzdu. Dělají i někteří mladší kolegové v práci. Jako správce autoparku pak nadávám. Dělají to samé i v kopci. Prý je takto učili v autoškole.
  9. Petr AMF

    Škoda Fabia IV

    Jj u Bartha jsem fabču převzal. Zatím 500km. Motor se na volnoběch také chvěje jak u mé scaly. 3 fabka byla absulutně bez vibrací. Jinak jak jsem psal je to tedy o velký kus prostornější než 3. V kombiku by neměla konkurenci.
  10. Petr AMF

    Škoda Fabia IV

    Ne, vozidlo je operák, přihlásí v Praze a pak doveze kurýr k dealerovi. Já jel pro auto vlakem.
  11. Petr AMF

    Škoda Fabia IV

    Měla být v listopadu 22. Nicméně dnes jsem jí převzal. Oproti trojkové je opravdu o pořádný krok dopředu. Přirovnal bych to k mojí scale. Jel jsem z Pardubic do Prahy a jsem spokojený.
  12. Během března převezmu fabku s navigací, Lauru má. Tak dám vědět.
  13. Jj taky jsem dělal na 120 a na fávu, tam se nikdy nic nestalo. Teď bych to rozhodně nedělal.
  14. Spousty octavek je v Praze Dolnoměcholupská, škodovka tam má pronajatou plochu. Teď jich ale poměrně dost zmizlo.
  15. Mě tedy dostává PUR multifunkční volant v ambition. Ani jsem nikdy neslyšel, že se nekožený dělal v multifunkci. Alespoň dali zpět zadní el. okna. No ceny fakt strašný.
  16. Pokud jezdíš v takovém režimu, pak si kup Tsi. Climatronic za mě ano, pozor připlací se za něj i ve style. S tím podvozkem, sportovní bude o trochu nižší, paket pro špatné cesty naopak bude vyšší. Ohledně sedaček, nejlépe osobně vyzkoušet v autosalonu.
  17. Petr AMF

    Výroba

    Hyundai i 30 family comfort 2x v práci přebrány v říjnu bezdrát mají. Minulý týden další i30 ale smart, má navigaci, bezdrát ale nemá. Objednávál jsem je březnu.
  18. Taky jsem si zvykl na bezdrátový, a využívám každou jízdu.
  19. Petr AMF

    Škoda Fabia IV

    Aha, možná proto bylo u mé služební fabky posunut termín z listopadu na konec března. Mám tam navi paket, obsahuje bezdrátový smartlink.
  20. V lednu jsem si objednal služební fabku style navíc navi paket a zadní kotouče. Měla být v listopadu. Nově zaplánováno na konec března.
  21. Chtěl jsem je koupit, ale jak píšete, již je nemají.
  22. Pokud se schválí mimořádná daň ze zisku rafinérkám, rak rozhodně marži nesníží, někdo vše zaplatit musí, tedy koncový zákazník.
  23. Petr AMF

    Výroba

    Fakt strašný termíny, do firmy jsem objednal raději hyundai i 30 v dubnu a již jsou u dealera. Já mám objednanou fabku 4, objednávka v lednu. Vše na operativní leasing.
×
×
  • Vytvořit nový...