Přejít na obsah

Chiptuning 1.2TSI

Doporučené příspěvky

Chcete se objednat z důvodu množstevní slevy k někomu, kdo jasně deklaruje, že za den stejně neudělá víc jak 3-4 auta z důvodu potřeby individuálně přistupovat ke každý instalaci SW - takže se mu tam nacpete naráz s 10 autama?

To z nich chcete udělat druhýho Jandu = nalejvače softu?

Nebo si myslíte, že kvůli vám si "natáhnou šichtu" na 24hodin?

Asi vědí, kolik mají k dispozici lidí, kolik pracovních "stanovišť" a jakou časovou náročnost mají U NICH jednotlivý kroky čipování, tak proč jim  chcete mermomocí vnucovat nějakou monstrakci?

Abyste pak mohli držkovat, že vám něco odflákli?

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

miklisek: Fajn, že ses chtěl přidat

Kolicek: Pamatuji si, že si byl mezi prvními zájemci, bohužel třeba já od začátku tvrdil, že budu mít prostor pro chipování až později, tím jsem automaticky spadal do skupiny, která neměla zájem hned.

Ekkar_z_Bastlírny: Jestli si nečetl moje předchozí příspěvky, tak jsem právě psal o tom, že nás víc jak 3 až 4 za den být nemůže, navíc jsme ještě ani motorpower nekontaktovali, takže jsme jen ve fázi úvah a návrhů. A pokud by nás byl rozumný počet, tak si myslím, že by mohlo být jednodušší i pro firmu za jeden den chipovat stejnou motorizaci, ne? I když se motor od motoru mohou auta v detailech lišit :)

P.S. Snad si motorpower naší diskuse všimne a vstoupí do ní :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Motorpower...tož to jsme se moc nedozvěděli...sleva pro klub?...myslíš ti co jsou zde na škodahome zaregistrovaní?...a jestli jezdíš po republice taky ne...a pak když mám ještě záruku 3 roky jestli nepřijdu o záruku když načipuju a něco se na motoru pokazí..taky nic....  :kol-32: třeba autochip má na stránkách napsané, že před reklamací a záruční opravou je potřeba dát orginální soft do auta...tož to by mě zajímalo jak by to udělali když se mě to posere někde na cestě...asi by dojeli ještě před odtahovkou a přečipovali zpět :kol-44:

Editováno: , autor: vasnivykolista
Odkaz ke komentáři

Myslím klub jako forum, nerozlišuji to. Jinak autovpich tam má napsaných tolik blábolů o zárukách a i tak žádnou nevyřeší.

A co se týká telefonu, je to nejlepší řešení, každý z vás má jiný specifický požadavek, a je odjinud, takže řešení a nabídka možností se může lišit.

vasnivykolista ...měl bych jet do Uherského hradiště, pokud se spokojíš s úpravou bez brzdy před, nemám problém. Záleží na nájezdu před, zda půjde číst, a měření po zůstane otevřené pro případnou cestu do Prahy.

Odkaz ke komentáři

Pawouk..tož viděl sem tu všechny příspěvky a usoudil sem, že tu motorpower chodí..a třeba by to byla užitečná informace i ostatním..

vasnivykolista >  přátelé Jadranu už dorazili na toto fórum, tož zde vítej  :kol-47:

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...