Přejít na obsah

Teče řízení


Danniell

Doporučené příspěvky

Tak mi začalo téct řízení to je strašný! Mám O1 rv.2001 1.6i 75kw. Hadičky jsem skontroloval a ty jsou v poradku, kape to jako ze přední nápravy.Vždy to při otáčení kol "vrčí, píska takovej pazvuk dohormady" Kouknu do nádobky je tam na min. doleju olej ujedu cca 200km a zase uz to delá ty pazvuky. Vzdy kdyz auto stoji tak jak to odkapava se tam udela pod tim mala loužička. Nevíte čím by to šlo odstranit aby to neteklo? Nejak to přetěsnit? Uz mi to jednou delalo, tak mi znamy v servisu tam neco nalil jakože to utesný ta kapalina a byl rok klid ale ted to zase zacalo téct. Nechce se mi davat 8000 za cele řízení:( budu rad za každou radu jestli jste to uz nekdy řešili?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak co už to máš opravené? Já se jednou vracel z Chorvatska a dojel jsem na 2 litry kapaliny. Teklo mi to z pravé strany řízení, někdo se to už snažil opravit nebo utěsnit. Nechal jsem to vyměnit za použité, protože nový díl je trochu dražší. Z nějaké bouračky to bylo za 5000,- Kč i s prací. Od té doby mám klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...