Přejít na obsah

VAG zprovozneni


Pavluša

Doporučené příspěvky

Zdravim,

koupil jsem si VAG KKL dostal jsem knemu i cedo se softem VAG-COM Release 409-1

chtel jsem ho rozchodit na WIN 7 (psali na aukru ze funguje...) tak sem spustil instalaci jako spravce i spousteni jako spravce a a tento program spustit v rezimu kompatibility pro : vse nastaveno ve slozce KOMPATIBILITA

Vse mam nainstalovano na mininotebooku GIGABYTE (takovej ten dotikovej) schema baterky mam nastaveno na vysoky vykon pry na tom tak zalezi

ale ted k problemu kdyz spustim program VAG-COM Release 409-1 (jako spravce) tak v uvodu nemam pristup knicemu protoze jako prvni musim jit do Options kde se da TEST interface ale ad dam jakykoli ze 4portu tak mi to pise:

Port does not exist.

Interface: Not Found!

prosim poradte co stim uz nevim co vyzkouset :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsat tomu cos to od něj koupil, že ti to nefachá a ať pošle CD s funkčním sofwarem pro WIN 7. Pokud psal že jemu to fachá, tak ti určitě rád poradí, aby si nezkazil reputaci.

Ps.: Pokud si tady pročteš pár témat o VAG kabelech, zjistíš, že některý-hlavně čínský (tuším že modrý), s autem nekomunikujou. Respektive auto s nima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku OT: mám modrý čínský z aukra za 300,- a fuguje s Fabii bezvadně, jinak ty ovladače by měly být na tom cd co jsi dostal i s návodem není to zrovna jednoduchý nainstalovat každopádně ty ovladače co si stáhly windows dej ve správci zařízení pryč ale to ti poradí ten co ti to prodával

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pre Vistu som potreboval nainštalovať FTDI Driver - nakoľko 7 bude podobný shit, skúsil by som toto. Ďalej vždy musím cez správcu zariadení zmeniť port, na ktorom je kabel na 1-4. Následne vybrať tento port vo VAGu a fachčím. Možno Ti to pomôže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...