JirkaOc Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Nevěděl by někdo, jaký použít klíč na šrouby zadních brzdových třmenů kotoučových brzd u Octavie I? Je tam špatně vidět, nicméně zdá se mi, že by mohlo jít o nějaký inbus, na Torx se mi díra v hlavě šroubu jeví jako málo "hvězdičková"... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 na třmenu 7mička imbus - to drží prasátko na držáku pokud se nepletu teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) 7mička? To tu máme zase atypy jako M6 na 9-ku klíč nebo M8 na 12-ku? Imbus je 6 pro M8 a 8 pro M10. Se přiznám, že 7mičku imbus jsem ještě v žádné sadě klíčů neviděl. Editováno: 10. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 vepředu je určitě sedmička, tak vzadu možná taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 určitě 7-mička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Wojnar - jo. je to atyp. Když jsem měnil přední desky, tak jsem lítal po celém městě a sháněl 7mičku Imbus - v sadách totiž klasicky není. 7mička imbus je taky na golfu 2 apod. No prostě mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kroulu Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Zdar chlapáci. Je možný, že se dávalo víc šroubů do těch trmenů? Protože já sem měl jak vpředu, tak vzadu 8 imbus, ještě sem se divil, protože 7čku sem měl i na třmeny na Focuse, ale tady byla prostě malá...ale 8čka zapadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 vpredu 7-čka imbus vzadu 8-čka imbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.