mira Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) počkej..na FII loketka stojí origo něco kolem 3500 až 3800kč.za 800kč jsem fakt neviděl... Editováno: 27. Srpen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Beru bazarovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak ja si sehnal origo fll za 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Neviete kedy dorazi na predajne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 46KT/14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) Editováno: 28. Srpen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Hmmm, ta fotka z profilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Hlavně ze to maj zakryty kazdej je idiot a nedokáže si to představit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Dělaj drahoty tak je nech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Musím uznat, že kombi bude pěkné. Koukám, že snad budou líp řešeny přední stěrače - uklizené pěkně pod hranu kapoty né jako u F II nad ní a tudíž veškerá setřená voda se na dálnici furt tlačila kolem zas nahoru. Třebas F I to měla řešené ideálně a u F III to vypadá podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Mě se z profilu taky moc líbí Ale co budeme povídat 80% toho dojmu udělá kombinace kola/barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 A líbí se mi design zadního stěrače ten bych rád na svůj F1 kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 ked tak na to pozeram stale mam taky pocit ze FIII je v zasade LEN radikalnym faceliftom FII s hrnantejsimi tvarmi tu u kombiku sa mi to zda najviac ... uz sa neveim dockat priameho porovnania FII a FIII kazdopadne kombik je pěkny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 a boli ste taký chytrý že ste si všimli že je to auto pre Anglicko? :D mne sa zdalo čudné že idú stierače zľava doprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Nevím jak ostatním, ale mě bylo, stačilo se podívat kde je řidič 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Tak tak taky jsem koukal na tu prázdnou levou sedačku... Kombinace kola a barva dělaj hodně - zelená metla s velkými koly je úplně jiná liga než první snímky s modrým vozem a malými koly. Ale celkově se mi ta kastle zdá daleko vyváženější než šalina F II combi. Stříbrný prototyp s takovým středním rozměrem kol - odhaduji tak cca 16´´ vypadá tak akorát pro naše cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Nevím jak ostatním, ale mě bylo, stačilo se podívat kde je řidič tak potom som tupec ja :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Na fotce z profilu, je vidět jak je předek níž než zadek, tak buď brzdí a nebo má pod kapotou nějakej šesti litr Každopádně snížit na stejnou úroveň i zadní část, tak je to fakt povedené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jasně že brzdí a asi dost ostře - na poslední fotce tomu svítí brzdovky a předek je pěkně zakleklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 a boli ste taký chytrý že ste si všimli že je to auto pre Anglicko? :D mne sa zdalo čudné že idú stierače zľava doprava já si toho všiml také, divně seděl řidič. Stěrač mi přišel také divný, ale těžko hádat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 ty světla asi budou monstrózní Jinak koukám, že na lince dělá Mádl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Tady máte verzi pro Evropu... PS: jsem zvedavaj kde vsude to bude kolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Ty jsi to vyladil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 A to víčko nádrže na straně řidiče někomu zamotá hlavu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.