RDMBR Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 otázka na čemti to ty tlaky ukaze, tak uvažuji, jinak to měří ppomocí ABS;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 AD kontrolka: .......... Kontrolka na chladici kapalinu neni. AD kontrolka tlaku: .......... Ano, pokud nemas zadnou priplatkovou vybavu, bude tlacitko na ulozeni tlaku pneumatik na leve strane, nad ovladacem svetel, pod levym ofukem topeni. Funguje na bazi ABS. AD baterka: ........... AGM urcite ne, bude to klasika EFB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carfan Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Ide o zakladnu vybavu Active, je tam len to tlacidlo. Ake znacky akumulatorov sa pouzivaju v prvovyrobe, v aute je akumulator znacky Banner. Vsimol som si, ze pod motorom nie je ziadny kryt. Je to zavisle od vybavy, pripadnema zmysel kryt domontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Combi nemá spodní kryt motoru. Je v paketu pro špatné cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carfan Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Práveže toto je krátka verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Mám HB a kryt mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carfan Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Heini A mohol by som poprosit o fotografiu ako vyzera ten kryt? Bude mozne ho namontovat aj do jednolitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Auto mám v garáži a před ní metr sněhu. Až to vyházím, tak to zkusím vyfotit, ale mám 1.0 55kw a ten kryt je tam už z výroby a co jsem tak pochytil, tak ho mají všechny HB. Takže bys ho měl mít i Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 ano, jen jedno tlacitko, podrzis cca 3s a kontrola tlaku se ulozi ... vse je ale v manualu. jake jsou znacky aku to ti opravdu nereknu, to musis primo na infolinku Skodovky u verze combi je zakladni kryt motoru jen polovicni, pokud chces mit zakrytovano, musis priplatit za paket pro spatne cesty, v tomto paketu ale je jeste obsazeno zvyseni svetle vysky vozu o +15 mm. Verze hatch ma plasty motoru v zakladu, samozrejme zalezi od stupne vybavy, ACTIVE bude mit asi taky jen polovicni zakrytovani motoru, ale tezko rici, jsou to celkem idividualni vybavy a malo kdo spojeni vybav u skodovky chape, zalezi na malickosti a uz to muze byt jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carfan Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Pýtal som sa u predajcu na spodný kryt motora. Pri motorizácii 1,0 má byť len polovičný kryt z dôvodu vedenia výfukového potrubia, ktoré by mohlo daný kryt poškodiť. Ale podľa toho, čo tu píšete je daný kryt aj pri motorizácii 1,0 55 kW. Tak teraz neviem či ide o zmenu vo výrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) Já tedy nevím, jestli je jen poloviční, ale je tam. Nezmoumal jsem velikost, ale zdál se mi velikostí stejný jako mám na Fl. Výroba 05/2015, ambition + Editováno: 19. leden 2017, autor: Heini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 No jsem zvedav na cenu motoru 1.0tsi 70kW a 1.0tsi 81kW. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carfan Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Kryt v HB je tento: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6r0825237d-spodny-kryt-motora-oe-5603.html Alebo existuje aj vacsi kryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 1,2 Tsi ho má väčší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 A tento od carfana má Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Dopředu říkám, že se mně barevná střecha obecně líbí a můžu třeba i červenou variantu kol Savio. Tohle mně přijde ale ujetý. Jednak bílá barva kol a kombinace s Corridou, jednak jejich velikost. Pochopil bych to v zemích, kde nejsou větší možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) Problém je, že sa zvýrazňujú maličké a nijak extra výnimočné 15" (asi) Matone.. ak by tam boli aspoň biele 16" Antie/Beam.. ale ešte ideálnejšie biele 17" Italie, vyzeralo by to podľa mňa určite lepšie! //ups, áno, oprava.. 16" Italie.. ale majú krajší tvar ako Antie.. Editováno: 22. leden 2017, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Italie jsou taky 16" ne ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) Matone jsou 15" Italie, Antie a Beam jsou 16" a Italie maji ohodne odlisny design teda Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Přesně takové Italie přemýšlím na moje letní. Druhá verze je stříbrná ... sám nevím, nikde se to bohužel nedá zobrazit v konfigurátoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Jj, tyhle jsou pěkné, koupil jsem podobné na léto(Aluett). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 smekac.. v striebornej verzii vyzerajú dobre aj tie Antie/Beamky.. Ale samozrejme Italie sú už iná káva. Osobne som tiež uvažoval, že si zadovážim druhú sadu strieborné Italie a budem striedať Rock/Italia na zimu/leto, ale potom som videl ceny 16" pneu a tak som rýchlo zmenil zimnú sadu na 15".. ale ak by mal nejaký majiteľ strieborných Italii chuť na Rocky, určite som ochotný si ich s ním vymeniť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Ty co máš na fotce jsou takový moc "tyčky" Italie jsou hezčí. Já mám na zimáky ty "obyč" 15" liťáky a na léto bych chtěl jak jsem psal (asi to budou stříbrné) .... ale je to darda za sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) jj.. strieborné by mohli byť krajšie, google našiel iba čierne Italie na zelenom Montecarle.. Editováno: 22. leden 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.