Sharpens Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Na strane u ridice se sklopi cca o 4cm (od venkovni hrany k oknu) mene nez na strane spolujezdce a ani rukou tomu pomoct nejde. Cim to nebo je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 (editace) na Octe nam to resili prehranim softu dveri a pomohlo to - byt tebou tak taky zkusim nejakou reklamaci pokud je to mozne... edit: jinak nam to pak delalo i to ze pri odklapeni se prehnalo zrcatko pres misto kde ma zustat a odklopilo se dopredu Editováno: 6. Listopad 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Zdravím, chci se zeptat, mám vyhřívaná zrcátka v elektrice,ale ne sklápěcí. Musí tam být nějaká technická rošťárna, nebo by šlo přes diagnostiku nakodovat,aby se sklápěly? Superb Combi Comfort 9/2011 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Vyhřívaná zrcátka v elektrice môžu byť el. sklápateľné, ale aj v nižších výbavách bez el. sklápania. Tak predpokladám, nakoľko máš výbavu Comfort, že ich musíš sklápať len manuálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Takže tam není možnost, že by to byla jen záležitost zapnutí funkce přes diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpicur Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Ja by som tiez uvital to sklapanie zrkadla nakolko to ani mne neide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Někde se to už mockrát řešilo (asi v O2) že tam nejsou nějaké potenciometry, pokud to nemá paměti sedaček a proto to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 mě zas poslední dobou přestalo fungovat sklápění zrcátek pomocí dálkového zamykání vozu (delší podržení zamykání), zrcátka jdou bez problémů sklopit pomocí otočného ovladače na zrcátka uvnitř vozu u řidiče, netuší někdo kde je zakopaný pes? do servisu se mi s tím nechce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 První rada odpoj baterii a pak za 15 minut opět připoj. Připoj baterii a zamkni a nech auto usnout do rána...ráno zkus. Pokud nepomůže nutno přehrát software v BCMku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 tak jsem se k tomu dokopal a vyzkoušel jsem to - bohužel je to pořád stejné :-( do servisu s tím zatím nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 A jde chlapci nastavit to, aby se pokaždé při zamknutí vozidla sklopila zrcátka automaticky? Parkuju v garáži a byl by to pro mě přínos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rpo Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tak jsem se k tomu dokopal a vyzkoušel jsem to - bohužel je to pořád stejné :-( do servisu s tím zatím nejdu Hudra, mal som podobny problem, casom mi prestalo fungovat sklapanie, ale v navode je napisane, ze vsetky okna musia byt zavrene na 100%. Tak som ich vsetky stiahnol dole a vytiahol hore a zacalo to fachat, predpokladam, ze som mal jedno okno otvorene, ale nebolo to viditelne. Hadam to pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Při přidržení tlačítka dálkového se nejprve dotáhnou všechny okna a pak se teprve přiklopí zrcátka. Pokud tvůj postup pomohl je zřejmé, že nějaké okno nevědělo kde je...proto bych opět udělal akci odpojit baterii 10 minut počkat, připojit baterii a pak dálkou nechat sjet všechna okna a pak zase zpět vyjet nahorů a ještě jendou okna dolů a nahorů vše přes dálku(naučí se koncové body). Pokud ani toto nepomůže je nutné přehrát software v BCM jednotce. Editováno: 28. leden 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 to rpo: tak jsem zkusil tvůj návod a světe div se ono to funguje, díky moc. Ještě, že jsem s tím nejel do servisu, to bych vypadal jak trouba :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Tak to me sklapeni zrcatek pres dalku nefunguje pri teplotach pod nulou. Posledni tyden nefungovalo, dnes zase samo od sebe zaclo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Zdravím, dá se někde nastavit automatické sklopení zrcátek při zamčení vozidla? Je docela zdržování držet zmáčknuté zamykací talčítko na dálkovém ovladači. Tchán má Peugeota 508 a jemu se zrcátka sklopí při zamčení automaticky bez nutnosti stát u auta a držet talčítko. Nechce se mně věřit, že to mají "frantíci" vyřešené lépe než koncern VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Co jsem z tohoto fora pochopil, tak to skutecne ti frantici, korejsi a v podstate vsichni maji opravdu vyresene lepe a u VW to normalnim zpusobem nejde. Akorat tu kdosi mel nejake udelatko, co pri stisknuti dalkace vzdy vysilalo ten delsi pulz, co zrcatka sklopi, ale to je bastl jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 No je to trochu více na prd .-( a to si vem že ty ten klíček mačkáš já mám na autě bezklíčové zamykání a když dojedu na parkoviště a chci i zrcátka tak stejně musím vytáhnout ten klíč s kapsy a podržet to tlačítko na klíči :-( taky bych bral kdyby tošlo nakódovat a sklopilo se to vždy při zamčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Přidám opačný názor, mi zase to zase vyhovuje tak, jak to je. Protože zrcátka sklápím jen sporadicky. Nicméně ideální by byla možnost volby např. pomocí nastavení v maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Tak ale automaticke sklapeni nicemu nevadi a prinejmensi zmensi sanci ze ti ho nekde nekdo urve. Toto ma proste VW udelane fakt idiotsky. Prinejmensim to melo jit jak pises alespon pres Maxidot nastavit. Editováno: 22. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 mike_k: Nesouhlasím. VW to má udělaný moc dobře. Když zamknu auto v garáži, nepotřebuju, aby se mi u toho sklopily zrcadla. A když parkuju na parkovišti, zmáčknu trochu déle tlačítko na klíčku a sklopí se. Pro mou potřebu to nemůže být vyřešeno lépe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 U Audi se da tahla fce nastavit v MMI, automaticke sklapeni po zamknuti..Takze VW to umi:) Ted jen jak to dostat do SII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak ale automaticke sklapeni nicemu nevadi a prinejmensi zmensi sanci ze ti ho nekde nekdo urve. Toto ma proste VW udelane fakt idiotsky. Prinejmensim to melo jit jak pises alespon pres Maxidot nastavit. No nevadí, tak je dán nějaký počet cyklů, než se to pokazí, čím víc se bude sklápět, tím je šance větší. Proto je zbytečné aby se mi to u baráku sklápělo, když tomu žádné nebezpečí nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak i kdyby se to sklapelo 4x denne, tak to snad musi prezit celou zivotnost auta. Nemam ve VW group nejak velkou duveru, ale zase takovy shit to neni, aby nezvladli vyrobit motorek, co se za zivot 10000x pohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.