Přejít na obsah

prosím o radu jak vymazat interval výměny oleje

Tonda 31

Doporučené příspěvky

A kdyz uz se tu o tom bavite .. jak mam nastavit novy interval? Ja jsem olej vymenil drive nez jsem mel .. a ted potrebuju nastavit nove km na vymenu aby me to nehlasilo za par tisic km a ja pak znova nemenil olej protoze na to hned zapomenu .. musi se to jen vagem? Jo ted jsem si vsiml ze to je na HTP .. ja bych to potreboval na 1.4 MPI

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to sice navod na octaviu ale funguje to aj na fabiu... staci vsetky kroky spravit jednym tlacidlom

a nastavenie noveho intervalu by malo ist takto: ked sa ti ukazu ciarky tak cukaj do prava s tlacitkom, budu ti tam naskakovat cisla 0-9000 .... tam si nastavis novy interval.

... ale neviem ci to funguje u vsetkych Fabiach...

post-55592-0-65728300-1322343063_thumb.j

Odkaz ke komentáři

U Fabie je to tak, ze das klicek do zapalovani, zmacknes a drzid kolik pro nulovani denniho pocitadla kilometru a nastartujes. Rozsviti se INSP nebo OIL, otocenim doleva nebo doprava vyberes co z toho chces a zmacknutim (nebo podrzenim) vynulujes. Vypnes zapalovani (vrati se ti hodnota denniho pocitadla kilometru) a je to :-)

Odkaz ke komentáři

A kdyz uz se tu o tom bavite .. jak mam nastavit novy interval? Ja jsem olej vymenil drive nez jsem mel .. a ted potrebuju nastavit nove km na vymenu aby me to nehlasilo za par tisic km a ja pak znova nemenil olej protoze na to hned zapomenu .. musi se to jen vagem? Jo ted jsem si vsiml ze to je na HTP .. ja bych to potreboval na 1.4 MPI

Nevím jak je to přesně u MPI,ale bude to stejny,mě se po vynulování oil nebo INSP automaticky nastaví další interval,čily na 15tis oil nebo na rok INSP.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Jenze me jeste INSP ani oil neblika ja to vymenil po 11 000 protoze jsem tam mel spatny olej a zacaly mi triskat hydrozdvihatka .. nastesti to uz prestalo po naliti spravneho oleje ale nechci at me to za 4000 otravuje s vymenou :( pokud by byl nekdo z okoli f-m s diagnostikou prosim pomozte :) potreboval bych jeste nastavit okna aby se oteviraly a zaviraly dalkacem :kol-24:

Odkaz ke komentáři

Jenze me jeste INSP ani oil neblika ja to vymenil po 11 000 protoze jsem tam mel spatny olej a zacaly mi triskat hydrozdvihatka .. nastesti to uz prestalo po naliti spravneho oleje ale nechci at me to za 4000 otravuje s vymenou :( pokud by byl nekdo z okoli f-m s diagnostikou prosim pomozte :) potreboval bych jeste nastavit okna aby se oteviraly a zaviraly dalkacem :kol-24:

je uplně jedno kolik maš na oleji nalitane. Počíta to ode dne vynulovani 15tis km, nebo 1 rok ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...