Přejít na obsah

1.4 Tdi motor


Doporučené příspěvky

to je slabé. jako velmi nepřesná kontrola třeba, ale jinak je potřeba to mít nalogované v kuse. každopádně pokud to chceš za jízdy, tak ať dotyčný sleduje ve skupině 3 váhu vzduchu - pole 2 (požadovaná) a 3 (naměřená), jestli 3 nejde pod 2 a potom ve skupině 11 tlak turba - opět 2 požadavek a 3 naměřený. opět nesmí jít naměřená hodnota pod hodnotu požadovanou. v první jízdě se ale zaměř na tu váhu.

pozorně sleduj hodnoty hlavně někdě 1700-2300, ale prožeň to až ke 4000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zvedni auto, sundej dekl a mrkni na reakční vzpěru motoru. je to takova tycka ve spodku. Priblizne takle to vypada - http://www.autodilycz.cz/zbozifoto/is_167897_reakcni-vzpera-zaveseni-motoru-original-xs-6q0199851ae.jpg

to jen prvni nastrel co by to mohlo byt, pak je dalsich vic silentbloku. jinak na youtube si najdi par videi s nastartovanym 1,4 tdi a porovnej to ne?

Tohle mi přijde jako dost čistý videozáznam:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by byl někdo z okolí Ostavy, popř. Bruntál, Opava, taky bych si celkem rád porovnal "konkurenční" motor. Mám 1,4 tdi 55 kw

JA se hlasim take na porovnávací sraz, už se tady o to snažim pul roku, některé zvuky bych rad slyšel i u jiných aut:)))) Praha a okolí:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Ostrava je uz trochu z ruky :-) nemate někdo zkušenost s ubráním hodnoty vstrikovani paliva pres VAG? uz jsem si takle ubral EGR a mam v planu i snizit hodnotu volnobehu..ted mam ted 0.6-0.7 a myslim, ze by to mohlo zabrat...dle prirucky je hodnota v mezich od 3 do 9, resp od 11 do 33 ve strojovych hodnotach..me ukazuje 22, tak bych to chtel ubrat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu reakcni vzperu uz jsem menil a ty videa mam uz taky zkouknuty..zkusim to natocit,ale obavam se, ze z videa stejne uvidime prd...

Tak co uz mas video? ted sem taky parkrat pozoroval na volnobeh motor a klepe se to jako kráva, ale auto nemá zvýšený vibrace, oproti videu mnohem víc se ten motor klepe. Bud to na videu nejde videt (25 snimku za sekundu). Nebo se to ve fabce klepe vic:) Radicka i auto je celkem v klidu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...