Přejít na obsah

Vrzání plata v kufru


ferda25

Doporučené příspěvky

Chci se podělit o nový poznatek u 2 roky starého Superba mi začalo vrzat plato v kufru. Prostě se ošoupala ta vrstva toho chlupu co se dotýká těch bočních plastů a teď to vrže jako blázen na každé nerovnosti. To je kvalita... :( Řešil už to někdo nebo jsem první??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hledal a nikdo neidentifikoval co to dělá...já mám jistotu. Kdo s tím má problém ať střihne hadr a podloží to na konci plata kde to ještě dotýká těch plastů a uvidí jestli je to to samé.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po záruce určitě řešení, jen mě překvapuje, že tohle se vůbec může objevit. To auto má najeto 35 tisíc a je 2 roky staré. Zajímá mě zda to někdo případně řešil už na záruku a zda byl postup servisu jen samolepící filc nebo měnili celé plato.

Asi opět platí, že čím novější auto tím horší kvalita. Když teď vidím, že už je problém nalakovat i motorový prostor tak to už jen čekám kdy někoho napadne nelakovat toho mnohem víc....vše co je pod tapecírunkama se přeci nemusí lakovat(ani základovkou)....to je uvnitř auta to bude reznout pomalu(neošetřené sváry na nosníku přístrojové desky je asi taková vlaštovka).

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to jsem chtěl slyšet....já to všem říkal, že natírat pozinkované parapety je blbost.... Jinak můj názor je spíše opačný, že každá povrchová úprava se hodí(co chemie a reakce zinku se vzduchem...). Třeba jednou někdo přijde na to, že oproti Číně budou muset nabídnout kvalitu za stejné peníze, protože lidi zjistí, že jim auto z MB vydrže stejně jak to z Nošovic. Zatím je trend opačný, ale uvidí se zda hra s čísly v podobě nárustu zisku je skutečně reálná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, je to tak kámoš má teť asi půl roku nového mercedesa (z hlavy nevím typ, je to takový velký suv či co, tváří se to jak do terénu) za 2M, a kyž mi tet řelk že si raději měl nechat Hnůjdaje santa fé, tak sem nechápal. Že jak mu tam všecko vrže , to mu nedělalo staré auto ani za 5 let provozu....No taky říkal že ta kvalita jde dolů u všeho....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak akce pokračuje v rámci servisu...dali vymezovací gumy na ty kolíky v bokách a prý objednají nějaké mazadlo, kterým to vyřeší. Zajímalo by mě jestli, když koupíte nového Superba tam jsou tyto speciality. Asi ne. Slavné TSC v MB a jeho úroveň se mi opravdu líbí. Už jen čekám, že v rámci záruky se bude všechno lepit a po záruce už jen měnit kus za kus. No jsem zvědavej jak to dopadne a jestli vždycky až utřu prach na těch lemech mě to v servise namažou, protože teď to vrže stále. Opět se protáhla reklamační závada přes měsíc a hurá pohoda klid...ono se nemá cenu rozčilovat, ale držte se hesla když Vám řeknou, že objednat nový plast vše je možné zalepit a slepit a chtějte to po nich tak jako to po servisech zřejmě chce TSC. Nikdo neřeší, že plato má po dvou letech a 37 tisící kilometrech na spodní hraně celý filc ušoupaný a že je to i tím, že je tam spoj. Hlavu do písku a doufat, že zákazník otupí a nebo si koupí sluchátka jako ve Vesničko má středisková. Namazat boky pod platem v kufru u vozu, který má hrát pro firmu nejvyšší ligu je ukázka kam asi firma Škoda směřuje.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

kupte si obycajnu pasku na podlepovanie kobercov  1.60€ s DPH :) - ciernu aby to nesvietilo, nalepte 4cm pasik po oboch stranach, kde doseda plato na plat a obalte aj trciaze tycky na zaciatku, kde sa plato otaca a problem nie je.

ak by bol zaujem , poslem foto, teraz absolutne ticho, konecne radost z jazdy a mozem mat aj tihsie radio

 :)   good luck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zaujimava reakcia :)

tak ono neslo o odpoved na rok stary dopyt, ale popis vyrieseneho stavu, aby ked niekto nieco take hlada nemusel znovu pisat ale nasiel odpoved, tak ako som ja hladal

a kedze posledna sprava bola napiste ako to dopadlo, figu mi toto forum pomohlo

takze tak v skratke

Editováno: , autor: OCTAVIAeu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...