Pavel T Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 V 31. 1. 2020 na 23:31, Kubikulak napsal: Zdravím, mam Superb 2 sedan 2011, mám dotaz lze na zadnich světlech nakodovat aby svítilo zároveň s mlhovkama? Viděl jsem to na Superbu v sedanu a moc se mi to líbilo vypadá to lépe, mlhovky nesvitili na 100% proste svítily stejně jako zadní světla. Lze to nějak dodělat? ahoj samozřejmě to dokodovat lze a vypadá to lépe. Pánové co komentovali pod tebou vůbec nepochopili o čem mluvíš a mrmlaj si cosi o oslnování zadní mlhovkou, kterou však po této úpravě vůbec nepoužíváš. Takže pro ty méně chápající: Kubikulakovi jde jen o to, aby se s osvětlením zadních lamp, současně rozsvítily i mlhovky ( ne však s intenzitou 21w žárovky, ale pouze 5w žárovky) výsledný efekt je že zadní lampy na s2 sedan se rozsvítí na denní svícení jako celek a vypadá to daleko efektivně než když je zbytek světla na 5dveřích mrtvej. Osobně znám několik lidí, kteří si to dokodovali. Mít sedan, tak to mám dokodováno hned jako první věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) @Pavel T a jak se 21W žárovka rozsvítí s 5W intenzitou? ? Řeč není předpokládám výhradně o LED lampách... Dík Editováno: 13. Březen 2020, autor: StibTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nevim, co na tom nechapes. Rozsviti se proste mene nebo vice, podle toho, jaky do ni pustis napeti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Ahoj kolega koupil COLUMBUS z auta kde nebyl Sound systém a chce ho dát do auta kde Sound systém je ale při pokusu o zápis kodování (VCDS) vyskočí chyba že nelze kodování použit.. Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 V Praze nakóduji. Může být cokoliv, nebo zkusíme online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 před 3 hodinami, motorpower napsal: V Praze nakóduji. Může být cokoliv, nebo zkusíme online. Mužu nějaký kontak který bych kolegovi předal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Stačí kliknout na můj podpis...www.... 608 230303 Petr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Jde nakódovat zapnutí předních mlhovek současně s dálkovými světly? S2 2010 s denním svícením vedle mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmundy Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Zdravím borci, prosím o radu. Co všechno a jak je potřeba nakódovat když budu dodělávat tažné s origo elektrikou bez přípravy z výroby na SUP II FL 2013 combi, mám pouze zadní park čidla bez asistenta parkování, předem děkuji za pomoc a předem se omlouvám zda jsem toto téma přehlédl, ale snažil jsem se to tu pročíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Ahoj, je tu někdo na kódování Superba 2 z okolí Teplic? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Pokud přijedeš i na úpravu výkonu tak v Praze zdarma k tomu jako bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 (editace) V 16. 9. 2019 na 13:36, Roman Polák napsal: Podla navodu tu na fore mi vyskakuje ine okno...poradi niekto ako na zatvaranie kufra DO a pri rad.pake....dakujem Takto si cez VCDS aktivujete otvaranie a zatvaranie kufra cez tlacitko pri rad.pake a klucom Editováno: 14. Červenec 2020, autor: romancek888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milososka Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Zdar chlapi, mám možná úplně blbý dotaz, tak se předem omlouvám. Otevírání a zavírání 5. dveří pomocí klíčku lze nakódovat pouze u aut s elektricky ovládanými 5. dveřmi je tak? Lze to nějak udělat i u Superba, který nemá 5. dveře v elektrice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 https://www.aliexpress.com/i/4000131029010.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpias Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Zdar kódovači, bombarďáci. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem ženě superba 2 L&k 6/2014. Bylo by možné aktivovat nějakým způsobem alarm kódováním jako je to u F3? A druhá věc. V kaslíku pod opěrkou je jakási zasuvka ke který je prechodka na usb, ale nic nedělá jestli se dá zprovoznit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpias Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 před 1 minutou, Scorpias napsal: Zdar kódovači, bombarďáci. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem ženě superba 2 L&k 6/2014. Bylo by možné aktivovat nějakým způsobem alarm kódováním jako je to u F3? A druhá věc. V kaslíku pod opěrkou je jakási zasuvka ke který je prechodka na usb, ale nic nedělá jestli se dá zprovoznit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mux Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ahoj, Už se to tady řešilo je to MDI viz. https://forum.skodahome.cz/topic/57967-mdi/ K tomu alarmu, pokud auto ho nemá tak asi ne... Možná poví víc zkušenějsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pesek1314 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Ahoj, nenasel jsem odpoved na zesedlou nefungujici ikonu na boleru bt-audio, jestli je mozny, ze to nema Bluetooth modul, nebo se to musi jen nastvit v dignostice, SII 2011. Diky za pripadne reakce T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steversonix Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 V 1. 9. 2020 na 22:14, Pesek1314 napsal: Ahoj, nenasel jsem odpoved na zesedlou nefungujici ikonu na boleru bt-audio, jestli je mozny, ze to nema Bluetooth modul, nebo se to musi jen nastvit v dignostice, SII 2011. Diky za pripadne reakce T. Mrkni pod sedačku spolujezdce, jestli tam vůbec je bluetooth jednotka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Je tu nějaká dobrá duše, která poradí s postupem (VCDS, EEPROM...) jak nastavit, aby k přednímu dennímu svícení vždy svítily i zadní obrysovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Zkusím ještě téma oživit :-) - je vůbec na S2, 2010 možnost zadní světla trvale rozsvítit k dennímu svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Ano , mam to tak od FERDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 V 23. 5. 2020 na 21:46, Jirka Honák napsal: Ahoj, je tu někdo na kódování Superba 2 z okolí Teplic? Děkuju Ja Most😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapo Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Ahoj, muzete mi prosim doporucit nekoho v Praze, Praha vychod/zapad, kdo by mi nakodoval na supu 2, rv 2011, CFGB, rozsviceni zadnich svetel pri dennim sviceni, vypnout ostrik svetel a tak. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.