mičurin Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 to byl karlos-chtěl nas vzít na zájezd, 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 U stolu jsem slyšel nějaké hlášky. Já už za tyhle barvy nekopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 bylo mooc fáájn,počasí supr a pokec taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 A vůbec,tohle je na mně malá kára. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 to neva,sranda musí být, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Jinak díky všem za společnost ,rád jsem Vás všechny zase viděl. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Taky děkuji všem že jsme znova viděli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 (editace) Byl jsem poprvé a fajn, jen ta cesta, chtělo by to srazy v Praze ? Kdyby chtěl někdo vidět muzeum Tatry, odkaz u mě v tématu. Editováno: 15. Únor 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Díky za sraz, fotky nahraju až zítra. Teď už se mi nechce? Sraz jsem uzavíral již tradičně já s Pavlem, dneska jsme odjížděli až ve 21:45?? Účast 20 aut Účast lidí byla jaká? 27? Nevím přesně. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Jsem již v Krakově. Děkuji vám všem za skvěly sraz a skvělou atmosféru ? Zvláštní poděkování @Ondra16V za osvobození od platby ??? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Zatím jedna společná :D To rozmazávání spz je strašné, tolik aut :D Jídlo A fotka od @ASPIRE 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 před 9 hodinami, Jan R. napsal: Byl jsem poprvé a fajn, jen ta cesta, chtělo by to srazy v Praze ? Kdyby chtěl někdo vidět muzeum Tatry, odkaz u mě v tématu. Tak srazy v Praze asi nebudou problém, jen tu hospodu s placky a velkým parkovištěm budeme hledat asi těžko ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Tak ony se pražské srazy pro nezájem už několik let nekonají preventivně vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 @stanmar máš čas v březnu? Že by jste dorazili oba s bráchou na sraz? :D Hoď nějaký termín, ať dorazíte oba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 A už vidím jak se ta banda cypu ? z toho kraje razoviteho hrnou do Prahy na sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Ano, konec března je nejlepší :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Také jsme Vás rádi viděli a poznali i nové členy. Díky za hezky strávené odpoledne. Navíc i za super počasí a přátelskou atmosféru.Tak zase v březnu [emoji3] 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 I my jsme vás rádi viděli, byť to nakonec nebylo plánované... ale jak už to bývá takové akce jsou nejlepší ?. Pravda některé znám, ale spousta z vás byla pro mne novými (koneckonců díky rekordní účasti) tak snad vás poznám příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 před 16 minutami, Malta napsal: Tak srazy v Praze asi nebudou problém, jen tu hospodu s placky a velkým parkovištěm budeme hledat asi těžko ? Kousek pred Prahou jsou na D1 Velke Popovice, nasli by to i Brnaci :) Tam pivovarske parkoviste pro 50 aut odpo a o vikendu prazdne. 5 minut chuze je dobra hospoda Na stadionu tez s parkovistem, ale to byva zaplnene. Tip, kdyby jste fakt hledali... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Parádní účast, pěkné počasí, super lidi. To je naprostý ideál. Už se těším na příští setkání. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 před 3 minutami, Ondra16V napsal: @stanmar máš čas v březnu? Že by jste dorazili oba s bráchou na sraz? Hoď nějaký termín, ať dorazíte oba Děkuji za velkorysost při plánování vašich srazů. Opravdu si toho vážím, neb vím jak těžké je skloubit tak nějak všem termíny kdy mohou na sraz přijet. A navíc si do toho nechat zasahovat přespolními... S bráchou to projednám co nejdříve. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Také děkuji za pozvání a příjemně strávenou sobotu. Rád jsem Vás poznal a zase někdy příště. Přikládám také nějaké fotky a zpáteční cestu. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Posílám zbytek fotek :) 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 (editace) Také přispěji, fotek není nikdy dost :D A náš dvorní fotograf přímo v akci A samozřejmě jídlo :) Jinak se sraz minimálně za mě vydařil, tak snad zase příště :) Editováno: 16. Únor 2020, autor: Martab 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.