TOMUS Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 (editace) @graun Citigo nemeli jsme na sraze ? Editováno: 26. Září 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 (editace) V kolik by to bylo hodin, prosím? Mám sice v ten den jeden z posledních slalomových závodů sezóny, ale ještě není jisté, že budu závodit v sobotu i neděli. Editováno: 4. Říjen 2019, autor: velryb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Klasicky ve 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 OK, díky, tak tedy uvidím. Placky já ráda. A ráda poznám nové lidičky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Tak Kluci a Holky. Termin srazu se blizi. Bohuzel polsko neprijede. Ja jsem nemocny, Jurek taky v strednim stavu zdravotnim. Takze tetnto sraz odpustim. Omlouvame se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) Ahojte všichni? Tak po 12-ti letech zde na fóru jsem si všiml, že kousek od mé domoviny se pořadají srazy přátel okřídleného šípu?? Pokud bych byl zván a mohu se přidat, moc rád se k Vám někdy v budoucnu připojím? Editováno: 9. Říjen 2019, autor: xtrack 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) Můžeš být za mně? Editováno: 9. Říjen 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Můžeš hned tuto neděli 13.10. v Gutské Baště. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Nesmělý dotaz od nováčka. Kolik se nás tam teda v těch 14h sjede?Já s tím počítám. Dojedu Karoqem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 A co @Martab, dojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Martab nedojede, jedu na jižní Moravu na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 už jsem ho zval Ondro, vyměnil váš rázovitý region za jižní Moravu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Pánové a dámy, díky Vám za pozvání? Vidím že účast je hojná i z Polska ? Moc rád se příště přidám a rád Vás uvidim, ale o víkendu budeme mít rodinnou oslavu u pana bratra?? Takže příště a už teď se těším? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Polsko se samozřejmě podílí na srazech. Nyní nemás jinou možnost - jako moravský obyvatel musís jít na další srazy :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 před 17 hodinami, xtrack napsal: Pánové a dámy, díky Vám za pozvání? Vidím že účast je hojná i z Polska ? Moc rád se příště přidám a rád Vás uvidim, ale o víkendu budeme mít rodinnou oslavu u pana bratra?? Takže příště a už teď se těším? Polsko na timto sraze nebudu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Bohužel ne. Vyšší moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Kolegové z Polska, hlavně dobře zvolte své politické zástupce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 @stanmar neboj se otom. Bude spravna volba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) před 22 hodinami, Skodzinek napsal: Polsko se samozřejmě podílí na srazech. Nyní nemás jinou možnost - jako moravský obyvatel musís jít na další srazy :-) Jasně kluci, budu se muset rád účastnit?? TOMUS: Taky dnes bohužel nedorazím jak jsem již psal. Jinak jsem ze Zlínského kraje a okresu Vsetín, do Gutské Bašty to mám cca 90km, čili za humny?? Kolegové z Polska, u voleb přeji správnou ruku jak píše Stannmar a smekám že chodíte volit.? Všem na dnešním srazu přeji hezké počasí a fajn zábavu?? Editováno: 13. Říjen 2019, autor: xtrack 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Fotky prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Fotka tu :D 5 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) Pěkně mate Editováno: 13. Říjen 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Hlásím termín na příští měsíc :D 10.11. 2019 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Oukej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.