Pawouk Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 před 7 hodinami, JirikHL napsal: Pěkná účast a koukám, že i fileta dojela :D... Ale když porovnám porci, jakou měl @stanmar měsíc zpět a porci, jakou měl @Skodzinek, tak to je brutální rozdíl No to teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 21 godzin temu, wirer napisał: Ja vela fotiek nemam :( Neřeš to. Tyto fotografie ukazují podstatu toho, co je v životě nejdůležitější 😁😁😁 20 godzin temu, JirikHL napisał: Ale když porovnám porci, jakou měl @stanmar měsíc zpět a porci, jakou měl @Skodzinek, tak to je brutální rozdíl :D Poprvé jsem nemohl dokončit večeři, protože jsem nemohl... Porce je teď obrovská 😃👍🏻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 před 21 hodinami, JirikHL napsal: Pěkná účast a koukám, že i fileta dojela :D... Ale když porovnám porci, jakou měl @stanmar měsíc zpět a porci, jakou měl @Skodzinek, tak to je brutální rozdíl :D Uh, to je teda slušný masakr... asi už taky šetří 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Omlouvám se za neúčást na posledním a hlásím se na následující sraz. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Píšu tě tam😎 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 On 11/6/2022 at 8:20 PM, Ondra16V said: Tak jsem to spočítal, letos se konalo 8 srazů a do Vánoc už stihneme jen jeden, a to s číslem 9! Vánoční sraz 2022 se bude konat 17.12. 2022 ve 14:00hod na našem tradičním místě v Gutech Kdo dojede? 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Jozzi 4. Bullets 5. ExecutedDonut! 6. Bikes ?? 7. Skodzinek 8. VeteranChild Kdo dál? Vzhľadom na silno predvianočný termín, zatiaľ iba s otáznikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Dobře 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 Situace se nevyviji uplne priznive takze moje ucast je ohrozena 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 U mňa to isté, neuvedomil som si, že presne v ten deň bude mať moja svokra šesťdesiatku, takže zemiakovú placku budem papať niekde inde. Ale sledujem ďalšie termíny. :) P. s.: Nechcete tie zrazy dať trochu bližšie? Napr. také Brno... 😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 V 6. 11. 2022 na 20:20, Ondra16V napsal: Tak jsem to spočítal, letos se konalo 8 srazů a do Vánoc už stihneme jen jeden, a to s číslem 9! Vánoční sraz 2022 se bude konat 17.12. 2022 ve 14:00hod na našem tradičním místě v Gutech Kdo dojede? 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Jozzi 4. Bullets ?? 5. ExecutedDonut! 6. Bikes ?? 7. Skodzinek 8. VeteranChild 9. E1 ?? Kdo dál? Aktuálně takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 před 18 minutami, e1. napsal: P. s.: Nechcete tie zrazy dať trochu bližšie? Napr. také Brno... 😜 by tam Ondra ani netrefil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 (editace) @Bikes Ondra brna nevidi ale vzdy vidi kometu 😁😁 Editováno: 21. Listopad 2022, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Věci mimo prosincový sraz řešte v jizbě a ne tady, pak je v tom bordel. Co sraz, to se tady řeší věci mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 Salónek zarezervován 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 V 6. 11. 2022 na 20:20, Ondra16V napsal: Tak jsem to spočítal, letos se konalo 8 srazů a do Vánoc už stihneme jen jeden, a to s číslem 9! (Teda vlastně 10, když budeme počítat i sraz v Olomouci) Vánoční sraz 2022 se bude konat 17.12. 2022 ve 14:00hod na našem tradičním místě v Gutech Kdo dojede? 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Jozzi 4. Bullets ?? 5. ExecutedDonut! 6. Bikes ?? 7. Skodzinek 8. VeteranChild 9. E1 ?? 10. JirikHL 11. Barenasparena ?? Kdo dál? Aktuálně takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 já bohužel opět ne, pokud nebudeme někde za teplem, tak určitě alespoň za teplou vodou (jak jsem již avizoval v jiném vlákně), potřebujeme do Vánoc prostě orazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Ja som už písal vyššie, že určite nemôžem, mám iné povinnosti. 🙁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 Pawouku jedeš k nám na zasypaný východ? Dneska cesta do práce opět neskutečně výživná... Všude ty zajebané kamiony :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 Jo, jedu. Zítra to už bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 Ma chumelit az do 3 ale nevypada to na takove mnozstvi jako dneska takze stastnou cestu a zitra se aspon nachvili uvidime 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Tož si to tam chlapci v Gutech užijte, my relaxujeme a budu na vás myslet 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 @Ondra16V uvedl jsi do pohotovosti obecního traktoristu? Asi to bude potřeba🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 No zrovna se chci zeptat jestli ti co bydlí někde poblíž, jestli je to tam aspoň prohrnute a posypane štěrkem 😁? Po včerejší zkušenosti kdy jsem zapadl na parkovišti na sídlišti zvažuji jestli to neodpiskam, protože minimálně ten odjezd z parkoviště u restaurace nahoru je dost prikry 🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 před 14 minutami, ExecutedDonut napsal: @Ondra16V uvedl jsi do pohotovosti obecního traktoristu? Asi to bude potřeba🤣 Mám textilní řetězy a zimní gumy😂😂😂 Kdyžtak nás vytáhne @Bullets😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 17. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2022 Z Nebor od školy na Guty to je krásně odhrnuté a posypané, přímo u Bašty nevím, ale jezdí tam bus, tak by to mělo být OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.