Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jo, zalíbilo. Ale dost OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak já se tedy taky přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jozzi mě taky napiš automatický dorazím určitěěěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 los pakos + Fabia III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Dorazím :-) s +1 a Roomster Editováno: 21. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Inntel+1 +Fabius II combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Karlos + O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Asi taky dorazím, ale je to tak na 90%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Jozzi máš už nějaký předběžný seznam ? a rezervačku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Syncy krotki szpic, ja vam i ty velke osobaky zakazu Jsou o nas jako vzdy informovani, ptal jsem se ji jetli maj extra mliko pro mimina seznam aktualizuju pokazde jak se nekdo ozve... Coz mi rika ze musim pripsat 90% Woodyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak ještě měsíc A pak se nažerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Váženi přatele, fandové i přiznivci, rád bych Vás timto poinformoval že příští Sraz milovníku bramboraků se koná 26.4.2015 v 14:00 již tradičně v "Lašské Jizbě" v Sedlišti http://www.lasskajizba.com/ _______________________________________________ pro zbloudilce mapka zde Prosil bych nahlasit vždy počet lidi at vim kolik nas nahlasit Diskuze zde : http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezsk%C3%A1-jizba-bo-u-nas-je-fajn%C4%9B/page-18#entry2026013 Jakekoli otazky prosim do diskuze , stači že je bordel tady http://www.nightclub-ceskytesin.cz/ ______________________________________________________________________________ 1. Jozzi / Roomster fl 2. ASPIRE / Roomster fl 3. Pawouk / Octavia II fl 4. Galvi / Fabia II fl combi 5. Ondra 16V / Fabia I combi 6. _Denis_ / Octavia II fl 7. George_rider / Fabia I combi 8. Motaaa / Rapid 9. los pakos / Fabia III 10. filippatrik + 1 / Roomster fl 11. inntel + 1 / Fabia II fl combi 12. Karlos 61 / Octavia II 13. Woody (90%) / Rapid Ano Ondro , nažerem Dovolil jsem si menši rekapitulaci , at zas se to krapanek posune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Toz hosani já už sa na vas Těšín az vas osobně poznam...ale budu se stydět jak male decko.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Není důvod se stydět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Není směr Havířov jakoby "nahoru" na mapce? Jinak chybím tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Do Havru se dostanes pres Zermanice nebo Senov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Vidis ja jezdim vzdycky na zermanky, sila zvyku se prenesla i do mapky ... Jo a Davide prijedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Toz hosani já už sa na vas Těšín az vas osobně poznam...ale budu se stydět jak male decko....Si zvyknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Jop přijedu(přijedeme) a pánové zeptám se blbě neměl by někdo zájem o nějaký ten kousek? Se mi jich vyklubalo z hlíny trošku více než jsem čekal Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Pisu si ze prijedes a dostanes po riti, bo diskuze a sazenice patri do diskuze krutki špic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Přesně tak Malta a nebo Pawouk tě sežerou za živa nebo ti to Pawouk vysvětlí na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Však jsem reagoval na sraz že dojedu zbytek příspěvku je pak jako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Všude, kam se podívám, vidím nějakou zeleninu. Ještě větší by ty fotky nebyly? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Bohužel to takhle velké hází protože jsou uloženy jinde a neumím to tady zmenšit pokud to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Váženi přatele, fandové i přiznivci, rád bych Vás timto poinformoval že příští Sraz milovníku bramboraků se koná 26.4.2015 v 14:00 již tradičně v "Lašské Jizbě" v Sedlišti http://www.lasskajizba.com/ _______________________________________________ pro zbloudilce mapka zde Prosil bych nahlasit vždy počet lidi at vim kolik nas nahlasit Diskuze zde : http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezsk%C3%A1-jizba-bo-u-nas-je-fajn%C4%9B/page-18#entry2026013 Jakekoli otazky prosim do diskuze , stači že je bordel tady http://www.nightclub-ceskytesin.cz/ ______________________________________________________________________________ 1. Jozzi / Roomster fl 2. ASPIRE / Roomster fl 3. Pawouk / Octavia II fl 4. Galvi / Fabia II fl combi 5. Ondra 16V / Fabia I combi 6. _Denis_ / Octavia II fl 7. George_rider / Fabia I combi 8. Motaaa / Rapid 9. los pakos / Fabia III 10. filippatrik + 1 / Roomster fl 11. inntel + 1 / Fabia II fl combi 12. Karlos 61 / Octavia II 13. Woody (90%) / Rapid 14. Bullets + 1 / Fabia I vRS Pridan Bullets, inak pokud chces muzes jet pres Senov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.