Přejít na obsah

pískání, klepání, a pak klelk motor .....


ganyb

Doporučené příspěvky

zdravim, mam asi velkej problem. Vcera jedu a najednou slysim takove to piskani jako u postarsich dieselu v zime od klinaku... slo to presne nekde z utrob kde je klinak. Jelikoz jinak auto normalne fungovalo, najel jsem s timto piskanim cca 20km. Pri dalsim nastartovani uz se k piskani pridalo klepani jako kdyz se trepe plast .... pochvilce piskani prestalo a jen bylo slysek klepani, auto ujelo cca 5 km a jako kdyz utne se vypl motor. Dodavam, ze jsem neslysel zadnou ranu nebo jiny zvuk kdyz motor vypl.... bylo to uplne tiche K.O. Motor nejde nastartovat.... jen cvakne starter a nic ( baterie to nebude :-D ) ....... Prosim o predbeznou diagnozu... diky vsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadřený alternátor?

Jde otočit motorem?

Tak to mi povez.... jak poznam ze to je alternator? Kdyz ano, tak motorem otocim nebo ne? NO, kdyz si vzpomenu jak to bylo presne tak vim, ze jedu jedu do kopecka a pak do zatacky... za ni chci prislapnout plyn a ono nic, divam se co je, a sviti dobijeni a autu vypl motor. Takze podle me motor by mel tocit, protoze kdyz vypl,tak jsem se zarazenou rychlosti a v setrvacnosti ujel par metru,pak jsem vyradil a zastavil a auto neslo uz nastartovat.

Kdyby to byla ta nejhorsi varianta ze rupl rozvodak, tak by to prece nemelo tak tichy prubeh a musel bych neco slyset, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mi povez.... jak poznam ze to je alternator? Kdyz ano, tak motorem otocim nebo ne? NO, kdyz si vzpomenu jak to bylo presne tak vim, ze jedu jedu do kopecka a pak do zatacky... za ni chci prislapnout plyn a ono nic, divam se co je, a sviti dobijeni a autu vypl motor.

Já myslím, že by bylo dost potřebné, abys nakoukl pod kapotu.

Ono diagnostikovat problém je rychlejší na autě než po internetu.

Je plochý drážkovaný řemen pro pohon příslušenství na svém místě?

Když nasadíš na řemenici klikového hřídele oříšek s ráčnou, můžeš otočit motorem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...