Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A neměla by se takto "sama" nastavovat jen při odpojení baterie a následném připojení nebo díky vagu? Nevěděl jsem, že se takto nastavuje před každým startem. Jinak jak píše Vag Bobo, pokud vše funguje normálně - startování, volnoběh atd., tak bych to neřešil.

Vloženo

Ano dělá to před každým startem....

Jinak klapka je vyčištěná. Nechával jsem ji asi před půl rokem vyčistit a nastavit v servisu a včera jsem ji sundával a je čista. Sundal jsem z klapky i ten plastový kryt a vevnitř vše vypadá v pořádku (neočazené konektory motoru, ozubená kolečka také OK ). Potom jsem udělal ještě základní nastavení přes VAG, ale děla to pořád...

Asi jsem si toho prostě dřív nevšiml . :)

Každopádně děkuji za uklidnění. Už jsem měl pomalu objednanou novou klapku.

Za týden jedu s autem 2500km na dovolenou, tak teď poslouchám všechny pazvuky. :)

Vloženo

Tohle je normální, takhle by se měla nastavovat do základní polohy před každým nastratováním ale nikde není záruka že to skutečně udělá. A když začne zlobit nebo ji máš delší dobu vyndanou tak jí stejně musíš nastavit vagem.

• o 7 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...