Přejít na obsah

Superb III


schimmer

Doporučené příspěvky

ja tady ale neresim soucasny rozdil, mezi tema autama, ale resim to, ze SIII ted dostane vlastne vsechno, co uz Passat ma nekolik let. to znamena, ze VW ma v koncernu s tema vecma hromadu zkusenosti. nakolik ta "hromada" k necemu je, muzeme spekulovat. kazdopadne, verim, ze bezne a i dost treba zavaznejsich problemu maji podchycenych, protoze 10 let ACC v Passatu je proste 10 let. full LED svetla ma Audi uz par let, jsou v Seatu (byt hodne "osekany), 360 pohled je u VW taky hromadu let a nic na tom neni. takze, resime tady spise politiku VW, nez to, jaky je rozdil mezi tema autama. politika VW jasne rika, ze SIII je nyni riziko za skoro stejne penize, jako ne-riziko s "lepsi" vybavou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ženeva, 3. března – ŠKODA AUTO představuje na autosalonu v Ženevě novou vlajkovou loď automobilky, třetí generaci modelu Superb. Ceník nového modelu ŠKODA Superb, směřujícího k horní hranici automobilové střední třídy, začíná na 599 900 Kč. Všichni partneři značky ŠKODA v České republice budou počínaje 10. březnem připraveni přijímat první objednávky. Zahájení prodeje proběhne v červnu letošního roku.

​„Třetí generace modelu Superb je ztělesněním toho nejlepšího z historie naší značky v kombinaci s nejmodernějšími technologiemi. Zkráceně řečeno, stává se nejlepším vozem značky ŠKODA všech dob,“ říká šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika Luboš Vlček. „Model Superb tak nyní působí ještě emocionálnějším, suverénnějším a současně elegantnějším dojmem, přičemž si zachovává typické vlastnosti našich automobilů. Jsme přesvědčeni, že nová generace modelu Superb zahajuje pro automobilku novou éru,“ dodává Luboš Vlček.

Výbavový stupeň Active je základem nabídky, vyššími stupni jsou Ambition a Style.  Vrcholné provedení Laurin & Klement nese tradičně jména zakladatelů společnosti.

Nová ŠKODA Superb ve výbavovém stupni Active přijíždí s cenovkou 599 900 Kč s úplně novým výkonným benzinovým motorem 1,4 TSI/110 kW s technikou tzv. aktivního managementu válců (ACT) a šestistupňovou manuální převodovkou. Automobil s kombinovanou spotřebou 4,8 l/100 km je schopen zrychlit z 0 na 100 km/h za 8,6 s a jeho nejvyšší rychlost činí 220 km/h.

Všechny vozy Superb nové generace, včetně výbavového stupně Active, disponují standardně rozsáhlou bezpečnostní výbavou, ve které nechybí mimo jiné elektronický stabilizační systém ESC včetně multikolizní brzdy, elektronická uzávěrka diferenciálu XDS+, airbag řidiče a spolujezdce, hlavové airbagy, kolenní airbag řidiče, boční airbagy vpředu a signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů s předepínači a omezovači tahu i na zadních sedadlech. Bezpečností výbavu vozu navíc rozšiřuje tzv. Front Assistant včetně funkce nouzové brzdy City a elektronické kontroly tlaku vzduchu v pneumatikách. Novinkou, poprvé použitou ve vozech ŠKODA, je elektronická parkovací brzda. Komfortní výbava zahrnuje autorádio Swing s pětipalcovým barevným displejem, osmi reproduktory, slotem na SD kartu a možností připojit USB nosič. Nechybí informační displej Maxi DOT nebo signalizace vzdálenosti při parkování vzadu. Pohodlí pro posádku na palubě nové generace modelu Superb zvyšuje dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací. ŠKODA Superb 1,4 TSI/110 kW Active je standardně vybavena šestnáctipalcovými koly z lehké slitiny v designu Orion.

Výbavové stupně Active, Ambition a Style lze dále rozšířit o atraktivní pakety Plus s množstvím prvků doplňkové výbavy. V závislosti na zvoleném doplňkovém paketu (Active Plus, Ambition Plus, Style Plus) získá zákazník další prvky mimořádné výbavy s výraznou cenovou úsporou oproti standardnímu ceníku.

Všichni autorizovaní obchodníci značky ŠKODA v České republice budou od 10. března 2015 připraveni přijímat první objednávky nové generace modelu Superb. Prodej vozu odstartuje na domácí půdě v červnu letošního roku.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.auto.cz/skoda-superb-iii-v-zakladu-1-4-tsi-110-kw-od-599-900-kc-86054

 

Výbava Activ je docela dobrá: základní výbava Active obsahuje stabilizační systém včetně multikolizní brzdy, elektronický uzávěr diferenciálu XDS+, 7 airbagů včetně kolenního, Front Assistant s nouzovou brzdou City, elektronickou parkovací brzdu, autorádio Swing včetně pětipalcového barevného displeje, osm reproduktorů, informační displej Maxi DOT a parkovací čidla vzadu. Standardem je rovněž dvouzónová automatická klimatizace, stejně jako šestnáctipalcová litá kola Orion.

 

U všech tří výbav Active, Ambition a Style, lze dále vybavení rozšířit o pakety Plus, které obsahují zajímavé prvky za zvýhodněné ceny. Ve výbavě Active Plus to bude multifunkční volant, elektricky nastavitelná, sklopná a zatmavitelná zrcátka, a bluetooth. Pokud navíc toužíte po Superbu co nejdříve, objednat si jej u prodejce můžete už 10. března, přičemž se k vám dostane v červnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, ta limetkova metla fakt Supu sedne...

 

Co rikate na info, ze normalne dostupna nebude, ale pro fleetove zakazniky ano (http://www.auto.cz/video-premiera-skody-superb-na-zenevskem-autosalonu-86071):

Možná se podivujete nad nezvyklým žlutým lakem jednoho z vystavených exemplářů. Podle informací přímo z výstavy se jedná spojnici mezi konceptem Škoda Vision C a produkčním Superbem. Odstín nebude v základní nabídce, nicméně fleetoví zákazníci si jej budou moci zvolit. S tím souvisí také další novinka – zpřístupnění konfigurátoru Superbu od úterý 10. března. V tu chvíli budou známy i ceny všech verzí – zatím známe pouze základní 599.900 Kč za 1.4 TSI/110 kW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je zajimave, ze kdyz porovnate Sup III vizualizer na strankach SA CZ a UK (http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/overview) tak najdete par rozdilu:

- CZ ma 11 litych kol, UK 12 (+ Hermes)

- UK vizualizer uz ma i moznost nahledu na interier ve vybavovych stupnich

- zmizel zadni sterac ve vizualizeru

 

Neda se z toho asi se 100% spolehlivosti nic extra vyvozovat, ale par detailu (muj odhad):

- Active - obyc sedacky bez prodlouzeneho sedaku, jednoduche polstrovani, bez chromovych ramecku vydechu klimatizace, klimatizace manualni, radio Swing, o neco mene "cudliku" kolem radici paky

- Ambition - lepsi sedacky v latce, lepsi polstrovani, chromove vydechy klimatizace, automaticka klima, radio Bolero, vice cudliku kolem radici paky, roletky na zadnich oknech

- Style - sedadla v kuzi, Canton + extra repraky

- L&K - videt ambientni osvetleni (hlavne v palubovce), jiny typ budiku, listy L&K, Columbus

U vsech je multifunkcni volant a startovani/vypinani tlacitkem.

 

Jsem zvedav na realitu:)

Editováno: , autor: Piista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší je tahle tabulka:

http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/pages/technology.aspx#ExtendableModuleWebPart_1

To je fakt střela ta 1.4 s 4x4....tak hold jediné rozumné řešení je dvoukola a 1.8 tsi s manuálem nebo 2.0 tsi s 4x4, ale tam už je DSG(tj. důvod pro to nebrat).

 

Ještě k výbavám:

http://www.skoda-auto.com/en/models/new-superb/design#ExtendableModuleWebPart_1_1

 

Laurin & Klement
​The Laurin & Klement interior comes in black/beige or black/brown for the leather upholstery and dashboard. The doors and dashboard are lined with the Piano black trim. If you have set your sights on ventilated seats, you can pick either brown or beige perforated leather.

 

Style
The Style interior comes in black/beige or black/black for the fabric upholstery and dashboard. The doors and dashboard are lined with the Alu-look dark brushed trim. You can opt for leather or leather/Alcantara upholstery in either black or beige. If you have set your sights on ventilated seats, you need to pick either black or beige perforated leather.
 
Ambition
​The Ambition interior is available in black/grey or black/black for the fabric upholstery and dashboard. The doors and dashboard are lined with the Alu-look light brushed trim. You can opt for leather or leather/Alcantara upholstery in black. If you have set your sights on ventilated seats, you need to pick black perforated leather.

 

 

Active
The Active interior with easy-to-maintain fabric upholstery is black. The doors and dashboard are lined with Grey metallic paint trim.

 

 

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...