Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V 16 - 17 tydnu by mely byt kompletni konfigurace(snad i pry konfigurator) a od 22 tydne by mela najet predseriova vyroba vsech modelu a motorizaci. Objednat se da vsechno, ale tak maximalne u prodejce, ktery to v MB objedna stejne az od toho 17 tydne...takze proto ta dlouha doba dodani. Vydrzte...taky cekam ;)

Vloženo

Třeba toto:  http://www.mazda.cz/modely/mazda6-sedan-2015/

A našel bych řadu dalších variant konkurence, která má i lepší motory než se budou dávat do Supa III a přitom cenovka je podobná.

ještě se k té Mazdě vrátím. Kdo se chce trochu svézt, nenajde tu trochu slušnej motor. Co to je za naftu, která má při obsahu 2,2  výkon sice 130 kW a 420 Nm krouťák, ale zrychlení přes 9 s (!) a maximálku 209 km. To jsou výkony jak u jedničkový Octávie 81 kW. Tak s tím v dnešní době moc velkou díru do světa neudělají a mě by to třeba dost odradilo. Mám rád, když se auto taky trochu hýbe.  

Vloženo

To zrychlenie je uplbe dostacujuce na bezne jazdenie. Keby som si chcel kupit zavodak tak sa pozriem po niecom inom. Kazdeho zaujima skor cena a co za nu dostane...zrychlenie je menej podstatne. Nikdy som nekupoval auto pre rodinu kvoli zrychleniu.

Vloženo

Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi.

Vloženo (editace)

Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi.

tu sme trochu offtopic... ACC v mojom aute nemam a nechcel by som to ani zadarmo, netusim co ludi vedie k tomu, ze to chcu.

klasicky tempomat funguje urcite pri vyssich rychlostiach, nedavno som sa trochu ponahlal... 180 tempomat (podla tachometra)... no problem

Editováno: , autor: PistaTT
Vloženo

Videl nekdo nazivo hnedy kozeny interier (L&K) a muze mi rict na to nazor? Co jsem videl z videi tak mi to pripadalo nemastne neslane, to uz radsi ten bezovy... Pripadne jestli nekdo nema dobry odkaz na foto/video pri prirozenem svetle.

Diky

Vloženo

Dixi diky! Me celkem u OIII prekvapil ten tmave hnedej LK interier - v dobrym. V cernym aute to vypadalo fakt pekne. Osobne mam rad cerny interier, který u LK není mozny, ale pokud to bude tak pekny jako v OIII tak by mi asi nevadil:)

Vloženo

BTW. zcela nahodou jsem narazil na to, ze existujou dva CZ ceniky noveho Supa s platnosti od 9.3.2015. Prvni (ktery tady daval i Dix) a druhy, ktery je aktualne stazitelny ze stranek SA.

Nalezene rozdily:

- paket Comfort pro L&K (navic AUX a zasuvka 230 V v cenniku ze stranek SA)

- elektricky sklopna vnejsi zrcatka s automatickym ... (standard vsude krome Active, v cenniku ze stranek SA)

- Park Assist (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA)

- pate dvere s elektrickym otveriranim a zaviranim (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA)

- moznost navigace Amundsen (moznost dokoupeni i pro Ambition a Style, v cenniku ze stranek SA)

Pisu to jenom pro to, ze jsem si delal jednu konfiguraci dle prvniho ceniku a jelikoz by mi stacila mensi navigace, ale nebyla jinde nez v L&K, tak jsem si udelal jiny setup...

Snad uz bude konfigurator pristi tyden ready  kol113

Nova_SKODA_Superb_cenik_10032015.pdf

novy-superb-cenik.pdf

Vloženo (editace)

Nečteš vlákno o akčních nabídkách, změnách cen a výbav - ceník a prodejní program byl oproti první verzi opravdu mírně korigovaný, viz http://forum.skodahome.cz/topic/74630-akční-nabídky-změny-cen-a-výbav-cz/?p=2033769

Ta zrcatka byla pouze tiskova chyba (ale uz primo v prodejnim programu), puvodne byly uvedene pro vybavu Ambition a vyse v ramci polozky s el. nastavitelnymi sedadly.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Na novinkach napsali:

u praktičtější verze kombi očekáváme příplatek kolem dvaceti až pětadvaceti tisíc korun

Nevim jak moc se tomu da verit, ale asi to nebude vic jako to bylo u SII FL

Vloženo

Taky jsem zvedavy jak to s tim sportovnim paketem dopadne. Zatim o nem nepadla ani zminka. Jediny naznak byl v Zeneve ten zluty, ale mel pouze dvoubarevne sedadla se zlutym prositim a 20" kola. Tak snad to nebude jen o tech kolech

Vloženo

Ahoj, 

hodně jsem zvažoval zda Passata variant a nebo superba hatchback a ačkoliv supu bude v ČR jezdit mraky, tak jdu do něho, protože bude dřív, mám přislíbené, že půjde objednat za tři týdny a že bude mít přednostní dodání.

A hlavně, že hned od začátku půjde objednat 2.0 tsi 206 kw, tento motor v Passatu bohužel nebude, takže nemám jinou možnost,výbavu maximální LK.

Pokud to nakonfiguruji komplet, tak jsem na 1,3 mio a to se do limitu vejdu.

takže spíše otázka naopak, co nechtít za výbavu? Stěrač?

19 kola? Ta se mi zrovna v antracitové barvě

výběr barev karoserie tragický, takže zatím to vypadá na laser, nebo nějaký nápad?

Vloženo

Zajimave. Nekde jsem cetl, ze uz ma nekdo 206 kW objednaneho a dodani za 6-7 mesicu

na německém konfigurátoru v LK výbavě toto TSI nejde, v ČR prý do tří týdnu půjde, taky na něho čekám, jiný motor nedává smysl :kol-29:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...