Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu

manfroto

Doporučené příspěvky

Miklisku ale po reklamaci na škoda auto přijel kamion jen s mým autem to bylo na tom to zajímavé že ani prodejce nechápal proč přijelo samotné auto tak pozdě  až po urgování že proč stojí na parkovišti v Boleslavy a nevzaly ho jak přivezly 4ks dalších aut na autosalon o týden dříve.Jinak Velký techničak sem taky dostal až za týden a to bylo auto kupováno hotově celé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ udělal někdo chybu ale sory nechat stát auto jen tak venku proč to nikdo neodpověděl a jak mi volala škodovka jak se byl spokojen s prodejem auta atd tak sem jim řekl své na tu dopravu a raději to zabalily ten rozhovor,Kdyby mi v tu dobu někdo řekl že auto bude 14 dnů na parkovišti po výrobě  tak si pro něj zajedu do zákaznického centra přímo ve škodovce a nemusím čekat na nějakou jejich dopravu tak dlouho a jak řekl prodejce už se jim to stálo několikrát a pořád se k tomu ta škodovka neumí vyjádřit.

Odkaz ke komentáři

Nezastřelil zrušil bych objednávku a konec a sehnal jiné auto neměl jsem zaplaceno ani korunu až při předávání sem platil takže pak ať si s autem dělají co  chtějí ale nechtěl jsem to udělat prodejci protože ho znám a bral jsem už několikate auto u nich mohl jsem být zlý jen na škodovku nikoho jiného.

Odkaz ke komentáři

Host amissus

Bude to tady pořád jako prase, ale je velmi elegantní a také se asi nejvíce bere, takže pro mě jen dobře, nerad vyčuhuju z davu.

Ve Fabii jsem si vždycky užíval té anonymity na cestě, protože každé 5. auto v koloně Fabia :-)))

Ostrava :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Host amissus

Podle prodejce 8 - 10 týdnů, v objednávkovém listě je termín dodání uveden jako "březen". Nicméně nechci už pak na tu chvilku kupovat zimáky, takže stejně v novém hodlám vyjet až bude definitivně sníh zažehnán (má vůbec přijít? to počasí je nějaké divné, tady v Ostravě svítí normálně Slunce, modré nebe a 10,5°C přes den).

Odkaz ke komentáři

Host amissus

Dost lidí určitě také nechce připlácet třeba 13k za metalízu, ale radši místo toho vezme bezpečnostní nebo komfortní výbavu, příp. prostě jen "ušetří".

Odkaz ke komentáři

"březen". Nicméně nechci už pak na tu chvilku kupovat zimáky, 

V loni jsem to taky měl tak naplánované. Rapida jsem přebíral koncem března a na Velikonoce jsem nakonec nevyjel, neb bylo jako o Vánocích (venku dost sněhu). Tak snad bude letos už tou dobou od sněhu klid.

Odkaz ke komentáři

Host amissus

Loňské velikonoce také dobře pamatuji. V Ostravě jsem před sebou hrnul závěj při cestě za prarodiči. Ale tak snad maximálně duben a bude zase po všem :-)

Odkaz ke komentáři

Tak zrovna mi přišel mail, že výroba naplánována na 7. týden 2014, pokud teda Škodovce zase nevyhoří sklad čehosi ... nicméně mám jedno dilema. Mám podle prodejce ještě cca 14 dní na případné korekce výbavy a zvažuji, jestli nepřidat vyhříváné sedačky. Máte / používáte / spokojenost? Já osobně to nevyužiju, spotím se i v mraze, ale povětšinou se mnou jezdí partnerka nebo maminka a obě jsou typ, kterému je zima i v srpnu, když večer zajde Slunce. Takže nevím. Vzhledem k ceně auta není ta částka zas tak vysoká, ale když se do toho neinvestuje, tak 7k v kapse je stále 7k v kapse na jiné použití. Takže končím úvodní referát a otevírám diskuzi, odteď každý za své :-)))

Odkaz ke komentáři

já mám winter paket a je to fajn....vždycky to ráno i odpoledne rozhicuju než to začne topit....po cca 2 minutách už musím ztlumit plamen na jeden stupeň (ze dvou) a po ca 15minutách to vypnout...Opravdu když je velká zima tak tě to zahřeje.....Doporučuju to, ženský to do sebe nechaj pálit naplno klidně pořád :) Navíc k tomu je i výhřev trysek ostřiků

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...