Host amissus Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Já to používat nebudu, jsem hodně horkokrevný, jde spíše o to sedadlo spolujezdce :-) Ještě jsem uvažoval to pak jen tam dodělat, vyšlo by to i levněji, ale asi to nebude už ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Dodělat určitě ne, to není ono, pokud to chceš, tak to vem rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 amissus: než investici 7.000,-Kč jen kvůli ohřevu sedadla spolujezdce, spíš bych zvolil daleko levnější vyhřívací podložku jen na to konkrétní sedadlo... tak bych to řešil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 nebo taky vyhřívaný trenky jsou dobrý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Ja to tam mam a byl to i muj jeden z pozadavku na nove auto. Momentalne to zapinam 2x denne, jednou do prace a jednou cestou z prace. Rozhodne bych to tam dodal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Ja budu delat dablova advokata... Vyhrivane sedacky nesou lehke zdravotni riziko, protoze se podileji na snizovani plodnosti u muzu. V pripade dostatecneho zasobeni ratolestmi neni problem, ale ja jsem o tom ze zmineneho duvodu ani neuvazoval. ano, ano ale kdyz to do sebeš pálíš x hodin pravidelně a ne když si to každý ráno zapneš na 10minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 amissus: než investici 7.000,-Kč jen kvůli ohřevu sedadla spolujezdce, spíš bych zvolil daleko levnější vyhřívací podložku jen na to konkrétní sedadlo... tak bych to řešil já Fuj, jak cirkus. I dodatečné podšívačky stojí přiměřeně a jdou "jen do jednoho". Každopádně "já mám splněno".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Podle prodejce 8 - 10 týdnů, v objednávkovém listě je termín dodání uveden jako "březen". Nicméně nechci už pak na tu chvilku kupovat zimáky, takže stejně v novém hodlám vyjet až bude definitivně sníh zažehnán (má vůbec přijít? to počasí je nějaké divné, tady v Ostravě svítí normálně Slunce, modré nebe a 10,5°C přes den). To mas super termin dodani. Objednaval jsem manzelce Rapida na konci listopadu a do vyroby jde take v 7. tydnu. Vyhrivane sedaky ber urcite. Kdo nemel tak rika, ze je to k nicemu a kdo mel tak auto s vyhrivanyma sedakama nechce jinak:) Navnadil jsi mne informaci o uprave konfogurace. Uz jsem psal prodejci zda muzu udelat zmenu. Mrzi me neobjednane xenony:( Uz se na Rapida tesim. Vemu si ho na zabehnuti, zena bude chvili jezdit Octavkou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Xenony jsem také objednal, to auto s tím vypadá úplně jinak a jak to máte již - majitelé se svícením, spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jel jsem ve tmě jak s čočkovou halogenkou, tak tím xenonem a rozdíl je hlavně v čistotě a souměrnosti toku xenonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 ty vyhrivany sedadla jsem v minulosti mel, obcas pouzil, ale ted jsem to ozelel a musim rict, ze mi to ani moc nechybi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 asi tě hřeje mládí. Mě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 KubinoPv: Zrejme omyl, ale Rapid ma pouze dve verze svetlometu - halogen FF (nikoliv čočka či jinak řečeno DE modul) a xenon s čočkou, tedy DE modulem. Jinak ucinnost 25W xenonu u Rapidu je znatelne vyssi nez standardnich halogenovych svetlometu, vrele doporucuji, ikdyz klasicke halogenove sviti v ramci meritek halogenovych svetlometu take velmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) No co se týče svítivostí halogenových světel v Rapidu, tak mám trochu obavy. Mám fabii I a ta mě v noci moc nepřesvědčuje a Rapid má ještě menší paraboly. Asi jsem zmlsej z rodinné corroly verso (http://www.toyota-dily.cz/fotky29574/fotos/_vyrn_28PB010774.jpg), kde byly obrovský paraboly, čímž logicky i jakost světla byla obrovská. Editováno: 15. leden 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 No nevim, FI odjakziva patrila mezi nejlepe svitici auta s halogenomi svetly, onehdy to potvrdil i test v Hella zkusebnim tunelu. To cele pochopitelne za predpokladu, ze svetlomety jsou v bezvadnem stavu a pochopitelne originalni, zadne DEPO nahradni dily... Vyhodu Corroly Verso vidim predevsim v zastavbove vysce svetlometu - cim vys, tim pochopitelne lip a tato vyhoda, nebo v pripade tohoto srovnani pro FI nevyhoda, se prakticky neda kompenzovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 KubinoPv: Zrejme omyl, ale Rapid ma pouze dve verze svetlometu - halogen FF (nikoliv čočka či jinak řečeno DE modul) a xenon s čočkou, tedy DE modulem. Jinak ucinnost 25W xenonu u Rapidu je znatelne vyssi nez standardnich halogenovych svetlometu, vrele doporucuji, ikdyz klasicke halogenove sviti v ramci meritek halogenovych svetlometu take velmi dobre. Myšleno moje čočka a xenon rapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Pak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) asi tě hřeje mládí. Mě ne. ja se duchem citim na 25 a po ranu fyzicky tak na 45, takze si to zprumeruj pokud auto nepromrzne nekde presnoc venku v -20, tak po standardnim vyjezdu z garaze, kde mas nekde kolem +5 stupnu ten efekt neni az takovej, ze by to byla "must have" funkce. to je jediny co jsem tim chtel rict. Editováno: 16. leden 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusek29 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Nemůžu v konfigurátoru Rapida najít motor 1,2 MPI. Neví o tom někdo něco? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Přesunuto - není nutné na toto zrovna zakládat další vlákno. Konfigurátor čas od času blbne. Jestli chceš relevantní informace, napiš si do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ahoj. Tak jsem se stal také čekatelem na Rapid Spaceback 1,2 tsi 77kw Fresh Ambition v bílé. Koncem příštího týdne si pro něj jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Skladovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ano skladovka z MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 chlapci,.... dnes, okolo 16:00, D11 smer Hradec Kralove 2ks Řapíků ....... nekdo nahodou z Vas ? RZ: 3A* a 3E0 ........ dal oboje nevim,... pak sem potkal jeste dalsidva byli 3AF lita toho vsude jak smeti uz omluvte kvalitu,... nejako sem nezvladal vice veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Cca za 3 měsíce si vyzvednu Rapida Liftback Ambition+ 77 kW v barvě bílá metalíza Moon. Těším se jak malý kluk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.