Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Nic zásadního, jenom drobnosti, které mohou otrávit majitele - viz silentblok uložení převodovky, voda ve dveřích, občas nějaké pazvuky... Jinak řečeno nic, co by se nedalo najít i na vozech jiných značek. Je jasné, že ty stížnosti jsou zde víc vidět - od toho tu přece forum je - postěžovat si a řešit problémy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

No, ono to není tak jednoduché jak to vypadá. Mohl to sice někde zapinknout, nezadat do systému(což pochybuju), ale taky třeba nemá "volnou" kvotu a jednoduše se to zpozdí.... A kecy, že byl někdo odsunut hraničí s něčím co raději nekomentuju. Každému jde o čísla, prodeje, čárky nebo na co si někdy hraje. Proto je takový komentář hoden označení spekulace nebo konspirace.... :kol-44:  :kol-44:  :kol-44: :kol-44:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mi vysvětli, proč on auto ještě 5 měsíců nemá a vypadá to, že když to dopadne dobře, tak ho převezme za měsíc. Takže čeká půl roku. I kdyby neměl kvótu na standardní dodací termín, tak by to určitě dostal dříve než za půl roku. Já nevím o nikom, kdo by auto objednal po novém roce a čekal půl roku... Ať jsem vlezl do jakéhokoliv autosalonu, tak každej se smál dodání za 6 týdnů apod. ale do 3 měsíců to garantoval každý...

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje výbava je style plus 1.2 TSI 77kw a nějaké drobnosti navíc (digi klima, el. ovládání oken, zadní repro, dekor white piano, MDI,...)

Když jsem auto objednával, tak jsem se s prodejcem domluvil že auto bych si vyzvedl začátkem května (10.května). Ujišťoval mě že to je rozumná doba a že bude auto vyrobeno možná i dříve...

Cca měsíc a půl před vyzvednutí mi prodejce oznámil, že společnost Škoda nestíhá vyrábět a že posunula čekací doby. Bohužel s tím nemůže nic dělat, poslal mi číslo komise a poradil mi poslat stížnost do Škodovky, to jsem po uplynutí datumu dodání udělal. Přišla mi odpověď, že nestíhají vyrábět a omlouvají se. Pro bližší informace že mám kontaktovat prodejce (trochu zamotanej kruh).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Tak to mě mrzí, že čekáš tak dlouho. Ja jsem objednával 1.dubna a již 8. května bylo auto na prodejně. Mám 1,2 TSI 77kW, Ambition plus (navíc cliamtronic, vyhřívané sedačky, tempomat, elektrika i vzadu, 4 repro) a čekačka pouze 5 týdnů mě samého překvapila. Myslím, že šlo o malý tlak prodejce, jinak to nevidím.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nicmene pokud uz uplynula doba resp interval doby dodani co mas na objednavce tak bys mel byt v lepsi pozici....pokud auto porad chces tak asi se vyplati jeste cekat a zkusit dostat od prodejce nebo skody nejaky bonusy navic... ale pokud si zmenil preference tak by ti meli vratit zalohu a muzes jit jinam pro neco jinyho :) Melo by to byt poruseni podminek z jejich strany (v tvem pripade ze strany prodejce ikdyz on za to třeba nemuze)... Pokud vím objednavka je zavazna a nikde nebylo napsano ze termin je predpokladany...proto je tam ten interval např. 8-16týdnů (ten jsem měl já)... Omluva je sice pekna ale dalsi tydny čekání navíc, to prece neco stoji...kupoval si to s tím ze auto bude v tu a tu dobu pripraveny, proto si platil zalohu, kteoru sis mohl dejme tomu do te doby dobře úročit.......

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosím tě, máš tam něco spešl za výbavu ? co ti řekl prodejce a kde jsi si to objednával ?

 

je velky rozdil mezi liftbackem, liftbackem style plus, spacebackem a spacebackem style plus. prvni ok, druhy prodlouzene dodaci lhuty, treti podobne nebo horsi a nejhorsi je posledni z nich.

 

mimochodem, v nemecku jsou pripady nevykryti osm nebo kolik mesicu starych objednavek na octaviu combi rs - liftback je pritom vcelku ok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...