Clint Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) DUKu: kdy už sem dáš nějaké fotky ze salónku z Nikonu? Už se nemůžeme dočkat... Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Zadní světla jsou tvarove a velikostne shodne z před faceliftem. Mam pocit, ze je tam akorat jine rozmistení zarovek. Jinak maji i pred FL. V popisku pisou original a co vím tak pokud se jedna o druho výrobu, nebo chinu tak to maj uvedeno v poznámkách. Tak bych se toho nebal... hlavne pokud pisou origo. dil a poslali by chinu (cemu teda neverim) tak to muzes vratit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Arlo: takze bych tam pak asi stejne teda nenarval zadni dil s zarovickama? Treo: Loketku bych taky bral, jestli to jde i do tve primy, tak to na 100% musi jit i ke me, zadni ofuky pak funguji? Kdyz jsem ti to uvnitr obhlizel, tak Tourka je fakt uvnitr O2 FL se vsim vsudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) než maxidot by mne zajímalo, jak udělat něco jako má garmin , když napíchneme notebook, máme na něm co chceme, ale ten garmin nevypadá špatněhttp://www.garmin.cz/files/tiskove-zpravy/ecoroutehd/ecoRouteHD_C.pdf Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 To ti jeste zjistim, poptam se u nas kluku na rs-klubu ktery maj ty svetla predelany. Az budu neco vedet tak ti poslu sz at to tu nezaplacavame;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) No neco jsem nasel, pokud to lze zamenit bez problemu, tak asi bude problem s odrazkama... FL svetla je nemaji a jsou na narazniku http://forum.skodahome.cz/topic/89866-do-kterych-modelu-jake-zadni-svetlomety/page__view__findpost__p__1389659 ma tam jen jednu chybu, stare RS a jeste specialni limitovana edice O2 (meli ji rodice pritelkyne) maji odrazky v narazniku - takze moje nalepovaci sanitacke nepomuzou PS ke srazu: zapomnel jsem se poptat, jde vam vyklopit spodni dil zadnich sedacek? U O1 mi to slo, u tehle tourky to nelze, u kamosky na starsi O2 Elegance to slo a tata pritelkyne mi tvrdi, ze nove O2 uz to neumoznuji... ani jejich Superb2 to nedokazal... pred nejakym casem koupili jinyho, tentokrat v Eleganci, tak se poptam jestli treba ten to neumoznuje. Budto to maji jen vyssi vybavy (s loketkou) nebo je to spojene s priplatkovou loketkou u chudsich vybav (pote jsou i delene sedacky a pak asi bude vyklopny i spodek) a nebo to fakt uz nejde? A jeste k ostrikovacum: mate u nich zpetny ventil nebo ne? Ja kdyz pustim ostrikovace, tak chvili nic, pak vlastne uz listy stiraj a pak to zacne strikat... stara O1 strikala hned. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 DUKu: kdy už sem dáš nějaké fotky ze salónku z Nikonu? Už se nemůžeme dočkat... Jak jsem se tam mihl, tak moc fotek není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Radius: zadni sedaky sklopit u me jdou, ale mam delene sedadla s loketkou. Odstrikoovace mi strikaji jako prvni a pak jedou sterace. o2 je nachylna na nekvalitni smes v odstrikovacich. Stava se ze to ucpe tu trysku a pak to blbe strika:-( Doporucuju pouzivat tu co maj ve skodovce ta to neucpava(vyskouseno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 me to strika dobre, ale dlouho trva nez to protece hadickama na sklo, jakoby chybel zpetny ventil a dela to uz od zacatku, az pojedu do skodovky, tak jim to reknu a jsem zvedav co z nich vypadne - ale dopredu tusim, jo pane, tourka nema zpetny ventil... proto chci mit argument, znamej ji ma a nedela mu to atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Mám v primě dělená zadní sedadla a spodní zadní díl sedačky běžně vydělávám viz foto k směsi do ostřikovačů, tryska zamrzne tehdy, když v ní zamrzne voda, to znamená, že ze směsi vyprchal líh a nebo metanol, zůstala jen voda. Ve Světě motoru byl test směsí do ostřikovačů Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 to radius - vypadá to, že vyklopit zadní sedáky u OII (dokonce by měly jít úplně vyjmou z vozu) jde jen u verze s dělenými zadními sedadly. Tak to píšou v manuálu a kolega treo to má ověřené. Akorát v jeho příspěvku není vidět žádná fotka. Zpětnou klapku u ostřikovačů jsem hledal v Etce, ale tam jsem nic nenašel. Je možné, že je integrovaná přímo v motorku? Anebo tam žádná není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Ty ostřiky se už řešily jinde, při pomalé rychlosti jde nejdříve ostřik čelního skla a pak stírače, při vyšší rychlosti, třeba na dálnici jdou po aktivaci ostřikovačů nejdříve stírače a pak ostřik do již běžících stíračů. Je to kvůli bezpečnosti při vyšších rychlostech....údajně. Trysky ačkoliv vyhřívané mi už také zamrzly.... Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 No jsou věci. Já je mám také vyhřívané i na služebáku, ale to se mi ještě nestalo. A to tu kapalinu máme většinou "řízlou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 me to strika az za hodinu, at stojim, jedu pomalu ci zavodim takze u tech sedadel jsem mel pravdu, jde to jen u delenych (pip mizerny) poptaval jsem i ty zadni svetla (jestli maji logo Škody a co je soucast baleni): http://www.cc-autodily.cz/svitilna-zadni-leva-5-5 "ak jsem se byl podívat ve skladě máme poslední 1ks a je opravdu kompletní a včetně patice žárovek. jen má vyškrábané logo škoda a jde o visteon.(originál balení) Takže pokud se podívate na svoje tak bude také visteon. na jiný model je taky visteon ale s logem. " Takze tomu moc nerozumim, mam teda na aute Visteon z vyroby?? Radsi zajedu do skodovky a koupim drahy origo a ocekuju to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 fotografie a studeny start: http://www.uloz.to/x...ii-v-lanech-zip heslo na uloz.to: lany heslo k archivu: 0ctav!a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Super Radiusi, jenom mi to nebere to druhé heslo (k dekompresi)....zkoušel sem vykřičníky i všechno možné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 clinte misto O je tam 0 (nula), a slo mi to vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Dík, s tou nulou mě to netrklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 neni zac, hlavne ze to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Zdravím všechny nadšence a majitele vozidel OCTAVIA !!! Spolu se Stanmarem připravujeme II. Clintův sraz na Lánech, v našem oblíbeném privátním salónku v hotelu Classic. Parkování pro naše mazly bude opět na privátním hotelovém parkovišti, kde Ozi určitě rád opět provede zájemcům bleskové SW úpravy Termín konání je zatím stanoven na sobotu 4. května 2013 od 12:00 hodin. Sejít se můžeme buď na nedalekém motorestu u Nového Strašecí na R-06, nebo přímo na parkovišti v Lánech u hotelu. POZOR ZMĚNA! Uvítáme tentokrát všechny nadšence a majitele vozidel OCTAVIA všech generací (1-3) Účast loňských účastníků je povinná a vzhledem k opravdu včasnému termínu doufám, že nás bude víc a že se zúčastní i "Pawouk" co v zimě nemohl vyjet z garáže Zde budu průbežně uveřejňovat a aktualizovat náš seznam....tak pište zde do vlákna a hlaste se! Loňský sraz se velmi povedl a těším se, že se všichni sejdeme! Uvítáme nové nadšence Zdraví Clint! Účast potvrdili: 1/ Clint 2/ Stanmar 3/ Ozi Toretto 4/ Hurikan88 - nepřijede 5/ Pawouk 6/ TSI 7/ Radim1234 8/ Radius 9/ Honza 9007 10/ Murphy1 11/ Arlo 12/ DuK 13/ Pany 14/ Elvíno (?) 15/ Koty 16/ kokta7 17/ Maverick - nepřijede 18/ skodaforum20 (?) 19/ mirek2007 (?) 20/ samurai (?) 21/ Marioš - nepřijede 22/ Robik5 23/ Stringo 24/ Lukáš Plachý (?) Editováno: 4. Květen 2013, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 5. května se krizi s pravidelnym prazskym srazem, ktery se snaime zavest tak ted jsem na vazkach, kam bych mel jet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 a co ten pražský sraz uspořádat v Lánech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 ja s tim problem nemam, ale je otazkou, jak se na to budou tvarit prazsti... dalsi vec je, ze tohle je sraz OII a posledni je ze asi spouste lidi by se nelibilo ze to je uz moc daleko pro ne a navic po dalnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Účast loňských nadšenců je povinná a vzhledem k opravdu včasnému termínu doufám, že nás bude víc a že se zúčastní i "Pawouk" co v zimě nemohl vyjet z garáže I ty jeden kujóne.Vidím, že mně to jen tak nezapomeneš. Náledí už nebude, snad. Vidím, že brácha už zaúřadoval. Co kdybys to případně s ním probral a kdyžtak změnil termín? Třeba na sobotu 4.května, případně o týden, dva dřív, či později (pro tento případ nemohu 19.5., jinak je mě to jedno)? Aby se to teda nekrylo s pražským srazem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Termín je zatím jen orientační, nic jsem nezařizoval, čili čekám na vaše náměty.... Je potřeba zvolit takový termín, aby to všem vyhovovalo pokud možno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky