Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

Zadní světla jsou tvarove a velikostne shodne z před faceliftem. Mam pocit, ze je tam akorat jine rozmistení zarovek. Jinak maji i pred FL. V popisku pisou original a co vím tak pokud se jedna o druho výrobu, nebo chinu tak to maj uvedeno v poznámkách. Tak bych se toho nebal... hlavne pokud pisou origo. dil a poslali by chinu (cemu teda neverim) tak to muzes vratit :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Arlo:

takze bych tam pak asi stejne teda nenarval zadni dil s zarovickama?

Treo:

Loketku bych taky bral, jestli to jde i do tve primy, tak to na 100% musi jit i ke me, zadni ofuky pak funguji? Kdyz jsem ti to uvnitr obhlizel, tak Tourka je fakt uvnitr O2 FL se vsim vsudy.

Odkaz ke komentáři

No neco jsem nasel, pokud to lze zamenit bez problemu, tak asi bude problem s odrazkama... FL svetla je nemaji a jsou na narazniku

http://forum.skodahome.cz/topic/89866-do-kterych-modelu-jake-zadni-svetlomety/page__view__findpost__p__1389659

ma tam jen jednu chybu, stare RS a jeste specialni limitovana edice O2 (meli ji rodice pritelkyne) maji odrazky v narazniku - takze moje nalepovaci sanitacke nepomuzou :)

PS ke srazu:

zapomnel jsem se poptat, jde vam vyklopit spodni dil zadnich sedacek? U O1 mi to slo, u tehle tourky to nelze, u kamosky na starsi O2 Elegance to slo a tata pritelkyne mi tvrdi, ze nove O2 uz to neumoznuji... ani jejich Superb2 to nedokazal... pred nejakym casem koupili jinyho, tentokrat v Eleganci, tak se poptam jestli treba ten to neumoznuje. Budto to maji jen vyssi vybavy (s loketkou) nebo je to spojene s priplatkovou loketkou u chudsich vybav (pote jsou i delene sedacky a pak asi bude vyklopny i spodek) a nebo to fakt uz nejde?

A jeste k ostrikovacum:

mate u nich zpetny ventil nebo ne? Ja kdyz pustim ostrikovace, tak chvili nic, pak vlastne uz listy stiraj a pak to zacne strikat... stara O1 strikala hned.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Radius: zadni sedaky sklopit u me jdou, ale mam delene sedadla s loketkou. Odstrikoovace mi strikaji jako prvni a pak jedou sterace.

o2 je nachylna na nekvalitni smes v odstrikovacich. Stava se ze to ucpe tu trysku a pak to blbe strika:-( Doporucuju pouzivat tu co maj ve skodovce ta to neucpava(vyskouseno).

Odkaz ke komentáři

me to strika dobre, ale dlouho trva nez to protece hadickama na sklo, jakoby chybel zpetny ventil a dela to uz od zacatku, az pojedu do skodovky, tak jim to reknu a jsem zvedav co z nich vypadne - ale dopredu tusim, jo pane, tourka nema zpetny ventil... proto chci mit argument, znamej ji ma a nedela mu to atd...

Odkaz ke komentáři

Mám v primě dělená zadní sedadla a spodní zadní díl sedačky běžně vydělávám viz foto

k směsi do ostřikovačů, tryska zamrzne tehdy, když v ní zamrzne voda, to znamená, že ze směsi vyprchal líh a nebo metanol, zůstala jen voda. Ve Světě motoru byl test směsí do ostřikovačů

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

to radius - vypadá to, že vyklopit zadní sedáky u OII (dokonce by měly jít úplně vyjmou z vozu) jde jen u verze s dělenými zadními sedadly. Tak to píšou v manuálu a kolega treo to má ověřené. Akorát v jeho příspěvku není vidět žádná fotka. :kol-28: Zpětnou klapku u ostřikovačů jsem hledal v Etce, ale tam jsem nic nenašel. Je možné, že je integrovaná přímo v motorku? Anebo tam žádná není. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Ty ostřiky se už řešily jinde, při pomalé rychlosti jde nejdříve ostřik čelního skla a pak stírače, při vyšší rychlosti, třeba na dálnici jdou po aktivaci ostřikovačů nejdříve stírače a pak ostřik do již běžících stíračů. Je to kvůli bezpečnosti při vyšších rychlostech....údajně.

Trysky ačkoliv vyhřívané mi už také zamrzly....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

me to strika az za hodinu, at stojim, jedu pomalu ci zavodim :)

takze u tech sedadel jsem mel pravdu, jde to jen u delenych (pip mizerny)

poptaval jsem i ty zadni svetla (jestli maji logo Škody a co je soucast baleni):

http://www.cc-autodily.cz/svitilna-zadni-leva-5-5

"ak jsem se byl podívat ve skladě máme poslední 1ks a je opravdu kompletní a včetně patice žárovek.

jen má vyškrábané logo škoda a jde o visteon.(originál balení)

Takže pokud se podívate na svoje tak bude také visteon.

na jiný model je taky visteon ale s logem.

"

Takze tomu moc nerozumim, mam teda na aute Visteon z vyroby?? Radsi zajedu do skodovky a koupim drahy origo a ocekuju to.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zdravím všechny nadšence a majitele vozidel OCTAVIA !!! :)

Spolu se Stanmarem připravujeme II. Clintův sraz na Lánech, v našem oblíbeném privátním salónku v hotelu Classic.

Parkování pro naše mazly bude opět na privátním hotelovém parkovišti, kde Ozi určitě rád opět provede zájemcům bleskové SW úpravy :)

Termín konání je zatím stanoven na sobotu 4. května 2013 od 12:00 hodin.

Sejít se můžeme buď na nedalekém motorestu u Nového Strašecí na R-06, nebo přímo na parkovišti v Lánech u hotelu.

POZOR ZMĚNA!  Uvítáme tentokrát všechny nadšence a majitele vozidel OCTAVIA všech generací (1-3)

Účast loňských účastníků je povinná a vzhledem k opravdu včasnému termínu doufám, že nás bude víc a že se zúčastní i "Pawouk" co v zimě nemohl vyjet z garáže :)

Zde budu průbežně uveřejňovat a aktualizovat náš seznam....tak pište zde do vlákna a hlaste se! :) Loňský sraz se velmi povedl a těším se, že se všichni sejdeme! Uvítáme nové nadšence ;)

Zdraví Clint!

Účast potvrdili:

1/ Clint

2/ Stanmar

3/ Ozi Toretto

4/ Hurikan88 - nepřijede

5/ Pawouk

6/ TSI

7/ Radim1234

8/ Radius

9/ Honza 9007

10/ Murphy1

11/ Arlo

12/ DuK

13/ Pany

14/ Elvíno (?)

15/ Koty

16/ kokta7

17/ Maverick - nepřijede

18/ skodaforum20 (?)

19/ mirek2007 (?)

20/ samurai (?)

21/ Marioš - nepřijede

22/ Robik5

23/ Stringo

24/ Lukáš Plachý (?)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Účast loňských nadšenců je povinná a vzhledem k opravdu včasnému termínu doufám, že nás bude víc a že se zúčastní i "Pawouk" co v zimě nemohl vyjet z garáže

I ty jeden kujóne.Vidím, že mně to jen tak nezapomeneš. :kol-35:  Náledí už nebude, snad. :kol-48:

Vidím, že brácha už zaúřadoval. :kol-28: Co kdybys to případně s ním probral a kdyžtak změnil termín? Třeba na sobotu 4.května, případně o týden, dva dřív, či později (pro tento případ nemohu 19.5., jinak je mě to jedno)? Aby se to teda nekrylo s pražským srazem?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...