Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 To by nám ty káry mohl někdy příště nafotit. Clint vybere nějaké dobré místo a zacvaká to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 ozíku luxusní maska, ještě ty lesklý zrcátka a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 pawouk: neni problem, psal mi ze to i nabizel, ale asi moc poticu, nikdo se pry nechytl... kokta: nj, jsou vplanu, ale je to vsechno beh na dlouho trat, ted musim sehnat novou levou krytku a nove cele prave zrcatko se stmivanim... snad po zime to uz budu mit komplet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) hádej kde sem získal pravé stmívací zrcátko Editováno: 19. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 delas si prdel ze uz ho mas... ty voe, to neni mozny s tebou... na kolik te vyslo? kdyztak sz, at se to neresi tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) odmontováno z přítelkyně supu a dal sem tam svoje takže pak někdy k rolbařovi na zapojení. Editováno: 19. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 pawouk: neni problem, psal mi ze to i nabizel, ale asi moc poticu, nikdo se pry nechytl... Sákriš, to fakt asi šeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 njn tak chlapy poslouchaj jenom koho chtějí, klasika vždy se směji někde na jednání, jak se většnou překřičují a každý si mluví pro sebe občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 pawouk: nj, tak priste se musis vic hlasit kdyz ho ukecam tak ho nekdy vemu treba i na prazsky sraz kokta: jj, a o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 na přažskej sraz se budu hlásit já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Hoši hoši, příště vezmu zrcadlo a to budou fotky! Kdo se má tahat s tou zátěží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 vzdyt to mas nejbliz a stejne jezdis autem tak jakapak zatez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) jj,měl bych zájem. Ono je to vidět už i na těchto fotkách,že mu to jde. Na to se nechytám. Pawouku, sorry, ale když na ty fotky koukám, mě nepřijdou ničím výjimečné, resp. jiné, než máš ty, já, nebo někdo další....podívejte se navíc na ty protáhlé ksichty, jak to bral tím širokým sklem.... Tím nechci říct, že by byly špatné, ale nejsou zase tak dobré, jsou prostě jako mají všichni ostatní.... Jedinej rozdíl je, že on má "zrcadlo" a může dosáhnout variabilní hloubky ostrosti, kdežto naše kompakty mají ostré všechno od metru do nekonečna.... .............................................. Pawouku, ale neboj, ačkoliv tvé fotky jsou opravdu povedené, zatím se týkají pouze našich oktávek....Jednou se ti splní sen a začneš fotit ty nahatý kočky, jak jsi mi říkal potichu na srazu Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Ale jo, já nejsem nějaký fotografický odborník, nemám na to talent a hlavně vybavení atd. V tomto smyslu jsem to napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Já jsem také nechal svého nikona doma, abych nemusel fotit, děláme dokumentační fotky, na to stačí kompakt a nebo mobil, když to jde na web. Nerad fotím lidi, protože se jim nezavděčím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Samej fotograf a nikdo nechce pořádně fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) No já fotím nejraději makro, ale jsem začátečník, studiové vybavení nemám (ani se nevyplatí, pokud nefotíš produktovou fotografii) , takže spíš venku kytičky, lístečky a takové blbinky Před necelým rokem jsem si pořídil Canon sedmičku, ale chybí mi delší sklo. ideál by byla ta L-ková čtyřstovka, ale zase mi chybí peníze Tady jedna fotečka, co s makrem nesouvisí a ani s auty, ale vyfotil jsem jí před pár dny náhodou....venku bylo takové divné světlo, tak jsem otevřel okno a cvaknul.... Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolumbus II Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Pawouku, sorry, ale když na ty fotky koukám, mě nepřijdou ničím výjimečné, resp. jiné, než máš ty, já, nebo někdo další....podívejte se navíc na ty protáhlé ksichty, jak to bral tím širokým sklem.... Tím nechci říct, že by byly špatné, ale nejsou zase tak dobré, jsou prostě jako mají všichni ostatní.... Jedinej rozdíl je, že on má "zrcadlo" a může dosáhnout variabilní hloubky ostrosti, kdežto naše kompakty mají ostré všechno od metru do nekonečna.... Dovolil bych si souhlasit. Je to opravdu jen dokument akce... a zase tak moc protáhlé ksichty tam nejsou. Není to portréťák a nefotil jsem s tím portrét (12mm na FF) ale většinou půl parkoviště... No já fotím nejraději makro, ale jsem začátečník, studiové vybavení nemám (ani se nevyplatí, pokud nefotíš produktovou fotografii) , takže spíš venku kytičky, lístečky a takové blbinky Před necelým rokem jsem si pořídil Canon sedmičku, ale chybí mi delší sklo. ideál by byla ta L-ková čtyřstovka, ale zase mi chybí peníze Pokud by bylo libo makro, mám tu nepříliš využitou 100mm f/2,8 macro (na 7D 160mm) třeba na vyzkoušení. 400mm (640mm) by bylo pro makro bez stativu už hodně rozklepané (vlastní zkušenost)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Dobře, tak se ozval a zhodnotil to sám autor. To je už na mě, jako obyčejného "cvakače" fotek, moc odborná debata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ...pánové, byl to asi pěknej sraz, upřímná závist, na jaro si budu muset naplánovat dovolenou abych nemusel zas do práce...zdá se mi to, nebo si 99% lidí kupuje kombíky?...to furt něco stěhujete ?...ale ne, sranda, fakt pěkný káry, jen mám obavu, že ta moje je moc obyčejná, nemám ve zvyku auto moc vylepšovat, beru ho jako sluhu kterýho mám rád a občas mu udělám radost tím, že ho umyju a navoskuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 to víš sraz myslivců :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Na to se tam nehraje, jestli máš auto nějak upravené, nebo ne. Jde o pohodové setkání lidí, co zajímají auta a škodovky (hlavně tedy Octavie) především. Tak se nestyď a příště přijeď. Liftbacků jsem napočítal tři kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) KolumbusII, vítej na fóru mezi námi! Makro objektiv mám, koupil jsem v akci cash back 100mm L-ko 2,8 s IS...asi to samé, co máš Chleidy: Měl jsi přijet , je to tak jak píše Spajdr, jde nám o prima setkání skvělých lidiček, už se známe a lepší partu bys těžko dohledal Máš oktávku, to je základ Jinak co se týče těch myslivců, já to říkám s Koktou furt, že jezdí s prázdným ba´tohem, český národ je prostě národ kombajnistů Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Kubo, hoď mi prosím do zprávy odkaz na fotky od fotografa (KolumbusII). děkuji ti dobrá vílo jo, a když tak mi dej vědět, zda budeš chtít od jeldy tu přední gumu kapoty - chtěl bych zítra u něj něco objednat, tak bych ti to mohl přivézt v týdnu do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 (editace) Tak panáčci, kdy uděláme pětkovej sraz? Začněte sem házet nějaké termíny (návrhy) , resp. hlavně ti předáci Ozák, Stan a Spajdr (ale i ostatní), další se už přizpůsobí, včetně mé osoby Editováno: 26. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky